Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja viem ze takto z fotiek sa to neda ale co si otom myslite? K tej cene hlavne slovaci.

auto

chcel som povodne z financnych dovodov zohnat Fiata Seicento podobneho roku vyroby, najazdenych km a ceny ale toto ma celkom zaujalo. Popravde sa uz koli servisnym nakladom bojim trosku tychto aut. Mam 205 a podvozok je ko - jeho oprava by stala dost a dokonca aj ten motor co tam mam - ten je hlavny dovod kupi niecoho noveho - je bohuzial uz tesne pred smrtou a vrazat do toho uz nechcem.

mam cakat na nejake pekne Seicento ale sa tohto nebat a ist zasa do diesla a tohto typu auta? Inac 205 mi vyhovovala, len neviem ci je premna vhodny zrovna diesel kedze najazdim tak 10t km rocne okrem toho velmi casto chodim dlhy a prudky kopec hned po starte - neviem ci som si ten diesel neodrovnal sam.

[upravil dne 7.3.2010 automale]

Odesláno

vyzerá celkom zaujímavo, treba ho okuknúť live a cena je celkom prijatelná (ale to závisí od stavu auta) ja osobne by som moc do fiatu seicento nešiel. je to moc malé ale moc.

a ešte k inzerátu je tam dosť málo informácií,ako by chcel čosi tajiť

[upravil dne 10/1/10 gedu]

Odesláno

ja 4 ludi vozim velmi vynimocne. vacsinou max 2 inak sam. Oproti tymto 106/SAXO ma laka lacnejsi servis u Seicenta. U 106/SAXO sa bojim tej zadnej napravy - je rozdiel vymenit par silentblokov u Fiatu ako robit repas u 106/SAXO. A inac mohol som si ten diesel odpalit sam tymi studenymi jazdami do kopca? Dajme tomu cca za 1 rok tak 2x tyzdenne.

Odesláno

Mno jeden znamej asi pred rokem koupil cerveny seicento od Abartu v 1.2 a co sem mel moznost to projet tak krome brahovyho punta 1.2cabrio sport sem lepsi nakupni tasku neridil...V Abartu to vypada dokonce jako auto a ma to nejakou dustojnost ne jak vetsina techdle nakupnich tasek nema o desingu co rict.. ja bych si asi pockal na v tehle kategorii na nejaky lepsi seicento:super

Doufam ze me peugeotaci a citroenari neukamenujou :D

Dokonce sem o tom aute i premyslel ..ale kabro zustane doma tak budu resit comby bo neco jako 806:xvul

[upravil dne 10/1/10 tommas11]

Odesláno

Dlhý a prudký kopec po štarte a diesel = zlé.

Citroeny sú trocha náchylnejšie na hrdzu, ako Peugeoty.

Ja by som na Tvojom mieste pozeral po benzínovej 306, sú lacné.

[upravil dne 10.1.2010 P607Olda]

Odesláno

inac - keby som sa rozhodol pre to Seicento tak je problem u nas v SR zohnat nieco normalne. A mam obavy ze moj kár sa uz coskoru bude porucat. Ako je to s dovozom aut? Vyberiem si nieco napr. na nemeckych strankach a oni mi to dovezu a uz to musim zobrat aj keby to bolo v zlom stave ci ako to je?

Odesláno

Spíš než Seicento bych, když už, vzal Punto. Rozdíl v ceně není až takový, ale v těch autech je rozdíl zásadní. Motor 1,2 16V jeden z nejlepších v těchto autech, 1,2 8V případně také stačí.

Odesláno

v cene je rozdiel cca 1000€ za auto s podobnym r.v. a km. tie by som nasetril tak za pol roka pri terajsich vydavkoch a tolko mi uz 205-ka isto nevydrzi, opravovat to uz nechcem a auto bohuzial potrebujem. Cize sa rozhodujem medzi 106/SAXO viac km starsi rocnik alebo ma zaujalo to Seicento svojimy cenami ako nakupnymi tak aj cenami nd. Nastastie vacsie suto nepotrebujem a asi tak lahko ani nebudem.

Odesláno

Bratr jezdí se starším modelem saxa 1,5D, kromě rzi v oblasti zadního pravýho podběhu žádné závady, motoricky naprosto v pohodě jezdí s tím dálky za 4,5 litru a ve městě teďka v zimě za 6 litrů nafty

Odesláno

Automale u nas na Sk je problem zohnat v serioznom stave akekolvek auto. Asi 2 mesiace som hladal 407 neuspesne, teraz som sa rozhodol pre Mondeo, ale tiez to nevyzera ruzovo. Tie vraky o ktorych do tel. tvrdia v akom su superstave skoda chodit obzerat. Inak Seicento by bola lepsia volba, male, svizne, sikovne.

Odesláno

Tiez by som sa priklonil k nazoru Oddieho, ze radsi to punto ...

Ono novejsi model, s 1.2 16V 59 KW, a si zahojeni ... Motor je to perfektni, spotreba dobra, svizni na to auto je tez, punto je fajn auto, a dilu plna prdel , na vrakovistich je ich tez kopec, je vetsi a vyservisuje ho kazdej ...

Ale ty sou o neco drahsi.

Pokud ty staci i 1.2 44KW, tak ty zozenies v pohode v tej cene ako to saxo ...

Odesláno

no takze to Saxo hore v inzerate : Cuduj sa svete bol to r.v. 2003 za 2400€ a od dnes v tom istom inzerate je to uz r.v. 2005 za 3000€ aspon kilometre tam nechal. :D to je jedno lebo som rozhodnuty ze diesel asi radsej nie.

Odesláno

nic v zlom ja viem ze to nieje boh vie co ale:

pozri si na tej istej stranke Citroen Saxo, Peugeot 106 tam uz bohuzial neni - dopadlo skoro tak isto. Okrem toho vsimni si ze testovali verziu toho Seicenta bez Airbagov - ja mam podmienku aby malo predna 2 bagy - moc to nepomoze ale aspon cosi.

Inac k tym testom - pozeral som viacere auta aj male aj velke - do roku vyroby cca 2000 to bola strasna bieda aj u vacsich aut. Ja chcem mensie takze by som musel kupit nieco po tom roku a to uz sa pod 3000€ ani nedostanem.

Viez kolko takych aut jazdi po nasich cestach? - myslim podobnym vysledkom bezpecnosti, nemyslim typ auta. / favo, felda, 205, stare polo, golf..... /

okrem toho, keby vsetky auta dopadli v tom teste hentak tak su nase cesty bezpecnejsie

[upravil dne 15.1.2010 automale]

Odesláno

A co to punto, stale nezvazujes ? Ved sa da v poho aj v tej cenovej kategorii ... Aj s bagmi ...

Odesláno

punta som pozeral a vacsinou sa hybu cenovo okolo tych 2600€ hore v tych rocnikoch. Henten je socka versia na ktorej sa pravdepodobne vozili robosi a servisu si asi moc neuzila ked nebili schopny pred predajom namontovat ani tu klucku.

Nechcem zasa dopadnut ako s tymto peganom. Bojim sa uz vylietaneho auta. Na dalsie uz tak lahko nenasetrim.

Inac co take SAXA/106 rv 1998 a nejakych 130-140000 km s 1.1, 1.4 benzinom? Tie sa daju za taku cenu zohnat ale kolko by este vydrzali?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...