Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nerad se vám pletu do tématu, ale dal jsem si vypočítat pojistku na stránkách PMBS i na tu svoji miniaturu a vyšlo mi 2 600Kč bez započtení jakéhokoliv bonusu. V tom bude nějaká bota. :myslim

Odesláno

Mě vyšlo 4024.... Je to takhle...Povinné ručení jsem si nenechal dělat v žádné pojišťovně, tam akorát hledají, jak vás oškubat a ještě pojistit tohle a tamto a onohle....Byl jsem u makléřské pojišťovací firmy, která zastupuje většinu našich pojišťoven a řekl jsem jim, že chci to nejnižší, co dokážou...paní se na mě tak podívala a řekla \"No dobře\"....Chtěl jsem to u pojišťovny Triglav, ale pani mi to nedoporučila kvůli nestálosti pojišťovny...počítala a počítala, pořád to bylo docela vysoké....a pak se mě najednou zeptala, jestli můj otec má auto....jasně že má...a boural??...neboural...má bonusy?...má...Kooperativa jako jediná pojišťovna má jednu takovou zajímavou věc, že umí takzvaně klonovat bonusy od rodinejch příslušníků...tedy se souhlasem mého otce jsme naklonovali jeho bonusy k mému povinnému ručení a vzešel s toho výsledek, která jsem nečekal a to oněch 3700 Kč...Klonovat to umí z jakékoliv pojišťovny...a ta osoba, tedy v mém případě otec nemé žádnej vliv na to, zda bych případně boural, nebo něco podobného...jen se naklonují bonusy a více to spolu nebude souviset...snad jsem to popsal dostatečně srozumitelně....Jo a ta makléřská společnost dá ještě nějaké to procento za to, že jsem si to založil u nich....a původní můj bonus byl 40 měsíců...takže určitě menší než má kdokoliv z vás... :super

Odesláno

Mám bonus asi 16 měsíců, předtím bylo auto psané kvůli bonusům na otce... :-) Jak funguje to naklonování? Jemu ty jeho bonusy zůstanou v plné výši?

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Mám bonus asi 16 měsíců, předtím bylo auto psané kvůli bonusům na otce... :-) Jak funguje to naklonování? Jemu ty jeho bonusy zůstanou v plné výši?

Ano, zůstanou...jen se naklonujou a pak už to spolu nemá nic společného.

Odesláno
Původně zaslal: Budhas

To zní super, díky za info.

Odesláno

To zní super, díky za info.

Ale opravdu si nejsem jistej, jestli ti to takhle zaříděj v pojišťovně, jak už jsem psal, mě to takhle udělala paní z makléřské firmy...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

nezaplatil jsem vcas ctvrtletni splatku na PR. Mela byt zaplacena pred 3 dny. Co se muze stat? Mohu s autem jezdit? Co kdyz me policajti chyti? Jak zjisti, ze nemam tri dny zaplacene PR? Zjisti to nejak? Diky vsem za nazory :)

Odesláno

policajti to nezjistí, ty to v klidu zaplať nic se neděje... pojišťovna by tě upozornila nejdříve za čas upomínkou že jsi nezaplatil s termínem konce pojištění pro případ že by jsi to nezaplatil, poté by smlouvu zrušila pro neplacení... Dokud ji nezruší, smlouva prostě platí a normálně by se z ní plnilo v případě škody (platí jak u povky tak havárky).

Odesláno

Tak se pánové pochlubte,kolik platíte za povinné ručení. Od 1950 ccm do 2490 ccm a za vaše \"třílitry\".

Ja za 607 3litra platim u SLAVIE 3600kc rocne. takze dost gut :super

Odesláno
Původně zaslal: lungo1Ja za 607 3litra platim u SLAVIE 3600kc rocne. takze dost gut :super

Cena velmi dobrá, ale ještě jsi zapoměl napsat kolik máš bonusu. :myslim

Odesláno

No to uz nestihnem. Vypovedna lehota je 6 tyzdnov pred skoncenim platnostii a ta konci 24 augusta. A dalsia vec je ze by som tam musel ist osobne a to sa mi z irska nechce, ale narok im ukazem.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: lungo1Ja za 607 3litra platim u SLAVIE 3600kc rocne. takze dost gut :super

Cena velmi dobrá, ale ještě jsi zapoměl napsat kolik máš bonusu. :myslim

Bonus zadnej ale mam sikovnou pani co to dela a napsala mi tam bonusu plno takze to vyslo supracky.:D

Odesláno

platím 9000 v ČSOB, 72 bezeškodních měsíců. ( u Koop po mě chtěli ,když jsem se byl poptat, něco lehhce pod 18000)

lungo1 : povídej, přeháněj jak na 3,0 za 4000 :) docela mě to zajímá. kdyžtak sz, dík :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...