Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2001 2.2i u Generali All risk: Povinné ručení (bonus asi 5%) + havarijní pojištění + připojištění skel na 20.000 a platím cca 21.000/rok. PR i HP stojí cca po 10.000 každé. Holt ještě nemám bonusy..

Odesláno

Tak já za Volvo které mám pojištěné u českí a je to 2.4 platím 6 600kč a za peugeota který je pojištěn u allianz s pojištěním oken 12 840kč. No není to zrovna žádná láce, ale co se dá dělat :fnuk

Guest j.visky
Odesláno

já mam u 607 2.2 jen povinný a povedlo se mi ho sehnat za 5500,-

Odesláno

Ahoj,

Direct.cz mě loni pojistil za 3.900 Kč ročně na Fiat Grande Punto 1,2i a to jsem skřípal zuby

o 106 :-( ... tak se k nim letos hrnu podruhé ( no vlastně už loni ), že jsou prý jako

nejlevnější ... \"Pane, pojistíme vás za 14.000 Kč a něco ročně !!!\"

Říkám \"Ani náhodou, dám vám 4.900 Kč, že jste to vy, slečno\" .....\"to nejde\" odpověděla.

Tak jsem jezdil bez pojistky.

Potom jsem našel na iPojisteni.cz nabidku za 7.610 Kč/rok , tak jsem to vzal ..... ale slibuji,

že letos už na nic takového přistupovat nebudu - pěkně za trojku na celý rok, jinak neberu.

Fakt nechápu, jakou má souvislost objem motoru a výše pojištění. S Peugeot 607 při 10 km/hod

udělám na sousedově plotě menší škodu než s Grande Punto při 120 km/hod,

no ne ?

Jak to vidíte ? Opravdu jsme národ tupých ovcí ?

RayBan

[upravil dne 12/1/10 RayBan]

[upravil dne 12/1/10 RayBan]

Odesláno

to kajvet: přesně tohle je ta mediální masírka ... dám pojišťovně nabídku nam 3k ročně ( první veřejná cena ) a pokud nepřistoupí, jsi z obliga ...

RayBan

Odesláno
Původně zaslal: RayBan

to kajvet: přesně tohle je ta mediální masírka ... dám pojišťovně nabídku nam 3k ročně ( první veřejná cena ) a pokud nepřistoupí, jsi z obliga ...

RayBan

Asi jsem tupej,ale nějak jsem tě nepochopil....

Odesláno

Nevím, ale to se mi zdá trochu jako hloupost, ne..?? Já se teda přiznám, platím 3700 Kč povinné ručení... dobrý ne...??Jo a to mi bude 27 a auta mám od dvaceti let.

Můžu pradit jak dosáhnout na toto povinné ručení...mám pocit že na dvoulitra nižší snad už ani nejde.. :blablabla:roker

Odesláno

Jestli si mám vybrat mezi cca 5500 u generali a \"již od 4000\" u První moravské brokerské s.r.o., tak beru Generali, ale díky za tip, je fakt, že 1500 není zadarmo..

Odesláno

Budhas: A máš v tom nějaké bonusy?

Celkově by bylo fajn, když tady píšeme, kolik kde platíme, uvádět, jestli je to cena s/bez bonusů a pokud s, tak jak velkými. Jinak moc nezjistím, zda by to (např. pro mě) bylo výhodnější, nebo ne. Budhas může u Kooperativy platit 3700, ale pokud má třeba 40% bonus, tak mně napočítaj 6 ani nemrknu :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...