Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jezdim s ni setrit ji nebudu ,mam malo najeto :roker ,mam docela obycejne gumy sava eskimo S3 225/55/16 a na snehu co ted je ,mistama ho je na ceste prez 20cm ,tak se jede velice dobre v podstate me kazdej brzdi

Odesláno

najvacsiu hrozu v zime mam z toho, ze mi na celnom skle pristane nejaky kamienok z posypu od auta predomnou, co je zvycajne nepredvidatelne :grr

...a tento strach sa vo mne usidlil od toho casu ked som na vlasnej kozi zistil ze 607 ma jedno z nadrahsich celnych skiel z osobnych aut na trhu....:roll

Odesláno

... nebo obutí. Jak jste spokojeni s 607 na sněhu? Už jste někam nemohli vyjet? Musíte často vypínat ESP?

Já ho občas vypnu, když se musím rozjet do kopce. A jednou jsem už kopeček nevyjel, ale nebyl jsem sám - nevyjel ho nikdo :)

[upravil dne 10/1/10 shwaara]

Odesláno

zatím sem vyjel všude a ESP sem zatím nevypínal sice mi to nekdy cestuje ale jak se říka vmíře zatím spokojenost a to mam zimní ve předu dunlop a vzadu godyjery 225 na 60 a zatím pohoda :super

Odesláno

Dzaňo a taky to bude tím že jsme kluci z hor a jentak nás něco nepo.....:roker. Jinak ESP vypínám jenom když se chci někde otočit přes rukču, momentálně tam mám 225/45R17 matador MP58 a krom namrzajícího sněhu na okně se chová 607ma docela dobře.

Odesláno

kdyz se zapne ofuk predniho skla bez regulace teploty ,tak ledy odlitaj ,ale v aute je zase sauna , co me ale hrozne stve je ujetej snih na silnicich treti tridy ,takovej ten zvlnenej zmrzlej snich ,uz u V6 jsem cekal kde udrkotam motor ,kde proste neco upadne o) , na ostatnich silnicich kde je nasoleno pohoda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...