Guest bimbo34 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Původně zaslal: David1400 Původně zaslal: vimvsechno Ahojky vsichni, uz me nebavi cist prispevky o nicem, neustale spickovani a ignorance. Proto jsem se zaregistroval. Ano, zrcatka maji casem vuli. Stane se to hlavne jejich pretocenim dopredu. Lze to opravit. Sundat calouneni dveri. Zrcatko povolit trubkovym klicem c. 13. Pozor, at matka nespadne do dveri. Odpojit konektor (u moturku) a privazat k nemu provazek. Pak se memusi vyndat motor. Sklo zrcatka drzi na 8 packach. Opatrne rozebrat. Pak sundat kryz zrcatka. Musi se sundat PVC trmen, ktery je prinytovan dvema hlinikovymu nyty. Hlavu nytu ucvaknout klestema. Kdyz se trmen sunda, zpristupni se moturek a prevody, ktere sklapi zrcatka. Dole jsou videt dve plastikove zubate podlozky, ktere maji zvlastni zuby, ktere do sebe zapadaji. Tam je videt ta znacna vule. Vuli lze vymezit, kdyz se mezi zuby na trech mistech zasroubuji velice tenke samorezne sroubky. Nasadit trmen zpet a misto nytu sroub a matka. Funguje to spolehlive. Naprosta spokojenost a 7000,- je doma. A jeste bonus navic. Stale se tu omila vypinani sklapeni zrcatek. Spinac dat do sredni polohy a stisknout a drzet az se ozve pips. Funkce sklapeni je vypnuta. Zapnout lze opet jen pri zapnutem zapalovani. Podrzet tlacitko az to pipne a zrcazka se sklopi. Pak je funkce sklapeni opet aktivni. A zas je nejaka kacka usetrena. :potlesk:potlesk Citovat
denoo Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 je to blaf, ja to teraz skusal a pri drzani v strovej polohe spinaca sa akurat tak sklopia spetne, alebo vyklopia,, Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Ja som to skúšal pred dvoma rokmi keď som kúpil auto. Samozrejme to nefunguje, ani v najnovšej príručke pre r.v. 2010 o tom nie je zmienka jedine odkaz na servis kde to urobia. Citovat
pajo30 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Takže pán vimvsechno, by si mal zmeniť nick na vimjenneco Citovat
petertn1 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Nieco na tom vypnuti sklapania bude. Cital som o tom prispevok aj na Eurovane. Mne osobne to nefunguje, ale niekomu urcite ano. Pravdepodobne to zalezi od vybavy, resp. roku vyroby. Citovat
somira Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 ano, 807 to tak má [upravil dne 9.1.2010 somira] Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 O takom niečom ani v najnovšom manuáli pre 407 nie je zmienka. [upravil dne 9.1.2010 AnotherOne] Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Docela by mě zajímalo, kde na to pan vimvsechno přišel. [upravil dne 9/1/10 HonzaZ] Citovat
Leo 407 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: vimvsechno Ahojky vsichni, uz me nebavi cist prispevky o nicem, neustale spickovani a ignorance. Proto jsem se zaregistroval. Ano, zrcatka maji casem vuli. Stane se to hlavne jejich pretocenim dopredu. Lze to opravit. Sundat calouneni dveri. Zrcatko povolit trubkovym klicem c. 13. Pozor, at matka nespadne do dveri. Odpojit konektor (u moturku) a privazat k nemu provazek. Pak se memusi vyndat motor. Sklo zrcatka drzi na 8 packach. Opatrne rozebrat. Pak sundat kryz zrcatka. Musi se sundat PVC trmen, ktery je prinytovan dvema hlinikovymu nyty. Hlavu nytu ucvaknout klestema. Kdyz se trmen sunda, zpristupni se moturek a prevody, ktere sklapi zrcatka. Dole jsou videt dve plastikove zubate podlozky, ktere maji zvlastni zuby, ktere do sebe zapadaji. Tam je videt ta znacna vule. Vuli lze vymezit, kdyz se mezi zuby na trech mistech zasroubuji velice tenke samorezne sroubky. Nasadit trmen zpet a misto nytu sroub a matka. Funguje to spolehlive. Naprosta spokojenost a 7000,- je doma. A jeste bonus navic. Stale se tu omila vypinani sklapeni zrcatek. Spinac dat do sredni polohy a stisknout a drzet az se ozve pips. Funkce sklapeni je vypnuta. Zapnout lze opet jen pri zapnutem zapalovani. Podrzet tlacitko az to pipne a zrcazka se sklopi. Pak je funkce sklapeni opet aktivni. A zas je nejaka kacka usetrena. Konečně někdo, kdo mi poradil. Moc díky. Sice nevím jestli zvolím tuto cestu. Ještě mě osobně napadlo, co takhle vymezit vůli namotáním rybářského silonu? Je to nápad... Citovat
peja33 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 No nevím tohle možná funguje jen podle výbavy,držel jsem to jak se dalo,ale žádné pips se neozvalo a funkce sklápění je aktivní pořád... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Leo asi myslel vymezení vůle. To sklápění takhle vypnout mi také nejde. Myslím, že to bylo u jiných modelů, Citovat
moki2 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: shwaara Ja mám presne ten istý problém. Cez víkend to skúsim podľa tohto spraviť, dúfam, že mi to pôjde. S tým sklápaním to však na 407 nefunguje. Citovat
bazant Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 potřebuju vyměnit kryt zpětného zrcátka,nemůžete někdo poradit jak na to? nejdříve musím vycvaknout zrcátko a pak odcvaknout kryt? koukal jsem na planek ze service boxu a ani ten mě moc nepomohl,za každou radu děkuju,nerad bych tam něco ulomil Citovat
AnotherOne Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Ak myslíš pod krytom ten plast vo farbe karosérie, ten má po obvode príchytky. Rob to na sklopenom zrkadle a začni príchytkou čo je v kĺbe. [upravil dne 22.4.2010 AnotherOne] Citovat
bazant Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: AnotherOne Ak myslíš pod krytom ten plast vo farbe karosérie, ten má po obvode príchytky. Rob to na sklopenom zrkadle a začni príchytkou čo je v kĺbe. [upravil dne 22.4.2010 AnotherOne] dik,uz jsem to sundal,nejdriv muselo dolu zrcatko,to jsem vycvaknul ven a potom uz sel dolu i ten kryt Citovat
AnotherOne Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Heh asi sme sa nerozumeli, ty si myslel vnútorné a ja vonkajšie. Citovat
andy 3823 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: vimvsechno Ahojky vsichni, uz me nebavi cist prispevky o nicem, neustale spickovani a ignorance. Proto jsem se zaregistroval. Ano, zrcatka maji casem vuli. Stane se to hlavne jejich pretocenim dopredu. Lze to opravit. Sundat calouneni dveri. Zrcatko povolit trubkovym klicem c. 13. Pozor, at matka nespadne do dveri. Odpojit konektor (u moturku) a privazat k nemu provazek. Pak se memusi vyndat motor. Sklo zrcatka drzi na 8 packach. Opatrne rozebrat. Pak sundat kryz zrcatka. Musi se sundat PVC trmen, ktery je prinytovan dvema hlinikovymu nyty. Hlavu nytu ucvaknout klestema. Kdyz se trmen sunda, zpristupni se moturek a prevody, ktere sklapi zrcatka. Dole jsou videt dve plastikove zubate podlozky, ktere maji zvlastni zuby, ktere do sebe zapadaji. Tam je videt ta znacna vule. Vuli lze vymezit, kdyz se mezi zuby na trech mistech zasroubuji velice tenke samorezne sroubky. Nasadit trmen zpet a misto nytu sroub a matka. Funguje to spolehlive. Naprosta spokojenost a 7000,- je doma. A jeste bonus navic. Stale se tu omila vypinani sklapeni zrcatek. Spinac dat do sredni polohy a stisknout a drzet az se ozve pips. Funkce sklapeni je vypnuta. Zapnout lze opet jen pri zapnutem zapalovani. Podrzet tlacitko az to pipne a zrcazka se sklopi. Pak je funkce sklapeni opet aktivni. A zas je nejaka kacka usetrena. Citovat
andy 3823 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 vimvsechno ... dobrý príspevok s tým sklápaním, už netreba na dia. dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.