Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kupoval jsem dnes členství a objevilo se mi to tam. Tak to prosím dejte někam viditelně do menu, jinak není možné zjistit do kdy je členství platné, v profilu člena už to není vidět.

Odesláno

No měl Ti přijít email s odkazem na prodloužení členství, možná spadnul do spamu. 

Jinak stačí najet nahoře v menu na EShop -> Správa nákupů  a tam už bys měl mít svoje členství včetně informace kdys ho naposledy platil a do kdy Ti platí. V pravo je pak tlačítko obnovit, kterým si členství prodloužíš... 

Odesláno

No a ještě pošleš penízky, jen zmáčknout čudlík totiž nestačí :aut:D

Odesláno

Hoj. Zaplatil jsem 300 Kč za vánoční večírek ale po změně data nemůžu přijet.  Jde ty peníze presunout na zaplacení řádného členství na rok 2017? 

Děkuji. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

asi jsem moc rychlý a chce to čas, ale raději se zeptám ..... členský poplatek byl připsán na účet klubu 14.11., kdy mi končila platnost. Měl bych tedy být pořád člen klubu, ale stal se ze mě jen uživatel. Předpokládám ale, že se to spraví, že?

Díky

Odesláno

Systém Tvé členství automaticky ukončil, protože Tvá platba zatím nebyla spárována. Jakmile ji ChouLák spáruje, tak se Ti členství hned vrátí... 

Odesláno

Mě upozornění přišlo do emailu v pátek, zjistil jsem to o víkendu, v pondělí hned uhradil a naštěstí se to připsalo na klubový účet ještě ten den, kdy mi taky končilo členství ...... jsem to stihnul s odřenýma ušima :aut

Odesláno

V pohodě, objednávka která se Ti automaticky vytvoří a pošle do mailu má platnost i nějakou dobu po skončení členství, takže zas tak přísný to není ;) Každopádně děkujeme za podporu klubu :papa

Odesláno

Dnes zaplaceno prodloužení řádného členství na rok. I když byl menší problém na servis24 s specifickým symbolem, kdy to pořád po mě chtělo celé číslo (zadáno 2222). Po delší době se servis24 umoudřil a umožnil platbu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...