johnn_y Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 hledal jsem ale nikde nenasel. v aute jsem nemel origo radio a proto jsem si koupil philips 4050 ale po zapojeni neni nic na displeji a tak nemuzu ani zadat kode tak jsem se chtel zeptat jak je to propojene? Citovat
Dave_k Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Co jsi měl doposavad zobrazeno na displeji? Teplotu a PP? Musíš displej vyndat a z boku je otvor a v něm trimr se 4 polohama. Jsou to různý kombinace všeho co může zobrazovat. PP+teplota, rádio+teplota, rádio+PP+teplota, rádio+PP. [upravil dne 4/1/10 Dave_k] Citovat
johnn_y Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 nemel jsem nic. mel jsem tam kastlík ale za nim byl konektor se 7 drátkama Citovat
johnn_y Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 velkej je to k radiu 4050, a byl v aute kde byl i PPC, jen se mi zda malo jen 7 dratku Citovat
Dave_k Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Na rádio to myslím stačit bude, ale pro PP je potřeba natahat ještě několik drátů (je tu o tom docela dlouhé pojednání) a přidat konektor. Ještě třeba dodělat venkovní čidlo, Máš tam toto? [upravil dne 4/1/10 Dave_k] Citovat
johnn_y Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 v životě tam nebylo origo radio tak jsem myslel ze je potreba jeste neco natahnout nebo povolit na diagnostice, fakt nevim [upravil dne 4/1/10 johnn_y] Citovat
Dave_k Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: johnn_y v životě tam nebylo origo radio tak jsem myslel ze je potreba jeste neco natahnout nebo povolit na diagnostice, fakt nevim [upravil dne 4/1/10 johnn_y] Na diag nemusíš, protože tam nemáš BSI. Citovat
johnn_y Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 mam tam jen zleva tech 7 dratku ty co jsou pak tam nemam Citovat
johnn_y Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 a nebo musi byt vic dratku do radia? podle nejakeho schema jsem videl ze jsou 2 nejake data co ja tam nemam Citovat
Dave_k Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 No pro rádio by jsi musel ještě natahat ty 3 dráty zleva. Šedej, fialovej, oranžovej. Modrý je konektor displeje a žlutý napájecí konektor rádia. Viz schéma. [upravil dne 4/1/10 Dave_k] Citovat
Havelka406 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: johnn_y hledal jsem ale nikde nenasel. v aute jsem nemel origo radio a proto jsem si koupil philips 4050 ale po zapojeni neni nic na displeji a tak nemuzu ani zadat kode tak jsem se chtel zeptat jak je to propojene? Koukám že ti autoradio nejede :-( tak snad ti někdo poradí :-) čau čau švagříku :-):bacha Citovat
Dave_k Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: johnn_y mslíš ty: 7210, 7211, 840? Jo tyhle 3 a rádio by mělo fachat. Citovat
johnn_y Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 ok, zitra vyskousim ty 3 dratky a uvidim Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 diky moc za pomoc ted vse krasne zobrazuje akorat musim sehnat kod Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: johnn_y diky moc za pomoc ted vse krasne zobrazuje akorat musim sehnat kod Tak paráda. Kód seženeš jedině podle VIN auta do kterýho to rádio bylo od výroby zabudováno. Nebo rádio pořádně prohlídni jestli není na něm kód napsán. A co páčka pod volantem? Máš? [upravil dne 5/1/10 Dave_k] Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 packu pod volantem mam ale jeste neni zapojena u radia jsou jine barvy dratku jak u packy. Nevedel bys jake to jsou?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.