ropak Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: bosslibor Původně zaslal: ropak zdravi vas me jednou rikal jeden znamy mechanik ze ta kapalina je v tom systemu po urcitym tlakem nejakeho plynu snad dusiku tak proto se to nesmi otevrit nemam duvod mu neverit Tak to určo né bo v tom gumovém víčku je dírka . Já to ted měnil .Pedál prostě zábýrá níž a níž a na pedálu spojky byla kapka tak co:D sem to otevřel a dolil DOTků a nic bezezměny prostě sa to neotvýrá a nedolévá . pokud to uteče někama ven ta kapalina prostě už to dosáhlo konce svojí životnosti a musí se to vyměnit celé a je to za 7230kč tuším . ale novější 406 už to majů normál dělené a na dolévání . takže měníš jen co je špatné je tak kucí Citovat
ropak Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 tak to ho znova vyzpovidam a jestli si ze mne udelal pr-el tak ted jsem za medveda ale otevirat se to opravdu nesmi Citovat
Petrzet Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Vis co toho uz mechanici v autorizovanych a jinych servisech nakecali? Oni potrebujou praci,tak ti nabulikujou co je napadne,vzdycky drazsi variantu,to si pis! Citovat
keram1979 Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 hosi, dik za odpovede a legendu este jedna otazka, kde na obrazku je turbo? Citovat
Petrzet Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Turbo na obrazku neni,je hluboko vzadu za motorem,spise bys ho videl zespoda,zhora mas akorad sani a privod k turbu. Citovat
keram1979 Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 petrzet: aha, cize bez rampy sa k turbu ani nedostanem? Citovat
Peugeot_22 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Zdrawím všechny co užívají 2.1TD:cool:mam jednu takovou otazku mozna to sem nepatri ale nechtel sem zakladat jine tema:D ma tady nekdo zkušenost s posunutím čerpadla? (Bosch samozrejme:D) jestly je to fakt hodne znat na jizde zrychlení a tak že to víc hulí je mi jasný tak prosím je tady nekdo takoví co to provedl na sve 406? Citovat
Petrzet Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 keram1979: covece nevim,asi ne.Pokud ho chces sundat tak to stejne musis rozkuchat jak shora tak zdola,na tomhle motoru sem to jeste nedelal,ale na 1.9td sem to shazoval zespodu,tady to bude podobne,stejne musis sundat nebo aspon povolit a dat bokem vyfuk.Nejlip na kanal nebo rampu,na zemi se to dela spatne,ale kdyz neni zbyti tak to pujde nejak taky. Citovat
kodajz Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 sundaval si turbo spodem, nevadila ti tam i poloosa? jsem se na to díval zespoda a to je mazec dostat ven turbo. Citovat
Petrzet Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Kodajz nebud detailista,opravdu si to uz nepamatuju,bylo to jeste na bx. Citovat
keram1979 Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 zaujimave je, ze ked je motor studeny, cerstvo nastartovany, tak sa mu vobec nechce, ale hned ako sa trochu zohreje, tak turbo taha ako dive Citovat
ropak Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 treba ma to turbo rozum cerstve nstartovany a studeny motor se nehoni do otacek Citovat
Benžík Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 To na tu spojku jsem otevrel a zase zavrel kdyz jsem to koupil a nic se nestalo, je to furt stejny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.