Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dostal k vymene steracu. A nez se do toho budu poustet, chci se zeptat, jestli jsou osrtikovace na sterace prilepeny(cim) nebo jak jsou pridelany. nechci to hned na poprve zlomit...

dik

jinak chci prave davat bezraminkovy misto soucasnych raminkovejch

[upravil dne 4/1/10 Sasula]

Odesláno

Taky jsem na to nepřišel jestli jsou přilepený, nebo jak jsou přidělané. Proto jsem vyměnil jen gumičky, dal jsem tam grafitové a naprostá spokojenost. Už je tam mám skoro rok a stírají jak o život. Na druhém autě mám ty aero celogumové, a už jsem je měnil, vydrželi asi půl roku a už to bylo pro ostudu(matlalo se to). Myslím si, že gumička je gumička.

Odesláno

slyšel jsem že jsou i odstřikovače kde je voda rozvaděna po celem sterači a ne jen do 3 mist jak to mame my

a jak dlouhe maji byt?nebo jake jste kupovali

Odesláno

já sem taky měnil jen gumičky protože mi tenkrát nabízely origo stěrače a abych nekecal ale nějakech 1700kč jestli to bylo i s ramínkama nevim když mi řek cenu tak sem už nic vědět nechtěl a rovnou si vzal gumičky který stáli asi 50kč obě a půl hodinka práce mam je tam od začátku léta takže asi půl roku a pořád dobrý.

Odesláno

A doporučíte někdo který gumičky a kde koupit. Potřebuju hlavně dozadu tam už se třepí a na jaro bych to chtěl vyměnit i v předu.

Odesláno

jo co to bylo za gumičky to nevim kupoval sem to u známího hlavně když je budeš dávat dopředu tak si je pořádně změř já pro ně jel dvakrát protože sem si přivez krátký,jinak do zadu bych to nějak moc neřešil tam sem jí taky měnil ale tam je krátká.

Odesláno

Je někdo schopný a ochotný mi říct co za rozměr stěračů mám koupit. Všeda spousty nabídek v různých délkách šířkách a způsobů přichycení, ale když nevím co potřebuji tak se těžko vybírá. Díky moc.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Na 807 jsou stěrače 650mm dlouhý. Velice často tento rozměr není běžně k mání ale dá se sehnat.

Já jsem si za cca 60kč koupil nějaký univerzální gumičky dlouhý 710mm, zkrátil podle původní a vyměnil. Zatím spokojenost.

Odesláno

já jsem si koupil stěrače od bosche ( 3 397 118 334 v elitu za 762.- MOC), je na nich aji ostřikovač,a jelikož prodávám díly tak mě vyšli obana pakatel.:super Jinak délka je 65cm

Odesláno

Já jsem teď vyměňoval také stěrače. Koupil jsem si na aukru FLAT/1ks=99,-Kč/, nedá se to srovnat s ramínkovými. Odstřikovače jsem z původních zatím nesundal, myslím si, že to půjde. Budu si s tím muset vyhrát, protože jsou opravdu nafest. Přinejhorším vyřeším odstřikování z kapoty.

Odesláno
Původně zaslal: JirkaMTPO

Já jsem teď vyměňoval také stěrače. Koupil jsem si na aukru FLAT/1ks=99,-Kč/, nedá se to srovnat s ramínkovými. Odstřikovače jsem z původních zatím nesundal, myslím si, že to půjde. Budu si s tím muset vyhrát, protože jsou opravdu nafest. Přinejhorším vyřeším odstřikování z kapoty.

Nemohl by jsi dát odkaz na toho prodejce na aukro.cz? Pokud to prodává a nebyla to jen jednorázovka. Díky

Odesláno

no to bude teda supr kvalitka Flat za 99.- to máš tak na měsíc. Nechci vás zrazovat, ale na obchodě jsme je taky prodávali, nakonec jsme to nechali bo to bylo reklamací na posrání (většinou se normálně urval v uchycení) teď prodáváme orig Valeo, Bosch a kdo na to nemá ať se na flat vysere a koupí si obyč ramínkový stěrač, a kdo ne tak časem pochopí....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...