Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ondrus23

A co se týče délky, tak já mám 187cm, ale mám podstatně dost delší nohy než tělo a pravy koleno mám od klíčku tak akorát, takže musíš jedině vyzkoušet. Klíček mám samostatnej, kdybych měl u něj nějakej přívěšek nebo další klíče, tak už by mi to dost vadilo. Ale všechno je to hlavně o nastavení si sedačky a volantu...

[upravil dne 4/1/10 Ondrus23]

ajaaj, toto ma dost prekvapilo, dufam ze s tym nebudem mat problem, musim to vyskusat predtym este...sakra :fnuk

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Len mi nepovedz, že by ťa taká blbosť odradila. S tvojou výškou budeš mať podobný problém skoro v každom aute. 407 rozhodne s priestorom problém nemá.

sak keby tam mam malo miesta, tak ma to urite odradi, sak nebudem chodit ked mi to bude nepohodlne, ale bolo by mi to straasne luto. A teraz co jazdim tak opel corsa nova, tam nemam ziadny problem, fiat punto, tiez nie a renault scenic, tiez nie. tak hadam to nebude problem

Odesláno

Pokud jsi se vlezl do tak malých aut, tak nebudeš mít problém. Já mám opravdu dost dlouhy nohy na svou výšku, takže delší je asi o moc mít nebudeš. Kde jaká ženská by mi ty nohy mohla závidět :aut

Odesláno

Pokud jsi se vlezl do tak malých aut, tak nebudeš mít problém. Já mám opravdu dost dlouhy nohy na svou výšku, takže delší je asi o moc mít nebudeš. Kde jaká ženská by mi ty nohy mohla závidět :aut

sak na to sa spolieham, ze ked mi je dobrev tych malych tak aj vo velkom by malo este lepsie

Odesláno

Kde jaká ženská by mi ty nohy mohla závidět :aut

Tak až budu mít cestu do Olomouce, tak se Ti ozvu a ukážeš mi své nohy?:D

Odesláno

Řeknu to co bylo už řečeno určitě lepší je co nejnovější v roce 2004 se začínaly dělat tyto auta a rok 2006 to je skok a určitě i ve vychytanosti chyb. Já mám taky rok 06 mam 2,0hdi najeto 115 tis. U těch dvou se mi taky ty km zdají málo 40 tis.To je muj názor..

Odesláno

U té varianty 1. 2. 3 to si asi myslí že jsou všichni úplně blbý.....za cca 5 roků 40000 km......to snad nemyslí vážně......doufám že tomu nevěříš....že tě to netrkne do očí....

[upravil dne 4-1-10 Přema]

Odesláno

No tak tych km je naozaj malo, ale to neznamena ze to musi byt stocene, Nemecko neni ani cesko ani Slovensko. Tam je to trestne a malokedy sa tam s tym clovek stretne. A ten bazar je original Peugeot bazar a este aj so zarukou na 100 000 km, tak pochybujem ze by to bolo stocene. Ale zas nehovorim ze nemoze. A moja mama ma napriklad corsu r.v. 2006 a ma najazdenych 16 000 km. A ako bolo spominane uz, keby to bolo na dlhsie trasy, tak si dotycny kupi diesel a nie benzin ktory vela zere.

Odesláno

Ale když si člověk koupí maly auto např. Corsu, tak to má většinou na crcačky po městě, ale těžko si někdo koupí na crcačky po městě auto jako je 407 za 700 000Kč a víc...

Odesláno

Ale když si člověk koupí maly auto např. Corsu, tak to má většinou na crcačky po městě, ale těžko si někdo koupí na crcačky po městě auto jako je 407 za 700 000Kč a víc...

To je môj prípad. Za dva roky 10k km. Ale nekupoval som nové.

Tak taký drzý by snáď nebol stočiť to na 40k:myslim

[upravil dne 4.1.2010 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

zjisti VIN těch aut.....a uvidíme........o kolik se vsadíš?????

sak ja si ich urcite zistim, urcite nekupim auto bez overenia....

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

To je môj prípad. Za dva roky 10k km. Ale nekupoval som nové.

Tak taký drzý by snáď nebol stočiť to na 40k:myslim

No sak ja si itez myslim a este k tomu vsetky uata vypadaju ako nove, aj interier aj exterier.

[upravil dne 4.1.2010 AnotherOne]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...