Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cavte, coskoro si pojdem kupovat nove auto a najviac sa mi zatial pozdava 407na. Mam mozno si ho osobne doviest z Nemecka, tak uz pokukujem po inzeratoch. Najradsej by som bral 2.2 benzin alebo mozno aj 2.0. Mam vyhliadnutych par kuskov, hodim sem tri:

1. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=122855035&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&transmission=MANUAL_GEAR&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&siteId=GERMANY&features=CENTRAL_LOCKING&features=ELECTRIC_WINDOWS&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=PARKING_SENSORS&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=70000&customerIdsAsString=&tabNumber=2

tak tento je prvy: Plusy su u tohto peugeota - RT3 navigacia, a je mladsi a este aj farba sa mi paci. Ale zas je to slabsi motor a nema xenony.

2. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=122983277&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=12001&transmission=MANUAL_GEAR&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&siteId=GERMANY&features=CENTRAL_LOCKING&features=ELECTRIC_WINDOWS&features=ELECTRIC_HEATED_SEATS&features=LEATHER_SEATS&features=PARKING_SENSORS&features=CRUISE_CONTROL&features=XENON_HEADLIGHTS&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=60000&customerIdsAsString=&tabNumber=1

tento je zas starsi, nema RT3 ale zas ma orig. xenony, polokozu a zda sa mi krajsi interier a hlavne silnejsi motor.

Je vsak starsi. A v popise ma audiosustavu JBL, ale na jednej fotke je vidno predny reprak a neni tam ten symbol, tak neviem co je na tom pravdy.

3. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=120611519&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&transmission=MANUAL_GEAR&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&siteId=GERMANY&features=CENTRAL_LOCKING&features=ELECTRIC_WINDOWS&features=PARKING_SENSORS&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=70000&customerIdsAsString=&tabNumber=1

Tento ma najkrajsiu farbu, aj motor super, ale je moc stary. To je 4/2004

Vy by ste ktory radsej brali? Neviem ci radsej novsi s horsim motorom a vybavou, alebo strasi s lepsim motorm a lepsou vybavou. A este mam otazku, tie problemy so servom su v kazdom roku vyrobi, alebo to bolo neiekedy odstranene a ako sa tomu vyvarujem? Je velky rozdiel mezdi vozmi z 2004 a napr. 2006? su tam vychytane nejake muchy neskor?

Diky moc za odpovede

[upravil dne 4/1/10 MakeLove]

[upravil dne 4/1/10 MakeLove]

Odesláno

Problém ze servem byl vyřešen asi od listopadu 2005 (aspoň tady na fóru jsem to někde zahlédl). Jinak, já bych šel určitě spíše do toho prvního. Je to přece jen 2006. Pokud není auto úplný základ, tak dávám přednost stáří před výbavou.

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Problém ze servem byl vyřešen asi od listopadu 2005 (aspoň tady na fóru jsem to někde zahlédl). Jinak, já bych šel určitě spíše do toho prvního. Je to přece jen 2006. Pokud není auto úplný základ, tak dávám přednost stáří před výbavou.

no a myslis ze to bude stacit ten motor? kw je mozno dost ale zas malo Nm...A inak ten bazar odkial su tie prve dva dava na to zaruku 100 000 km.

Odesláno

Tak na toto Ti musí odpovědět někdo s 2.0 litrem. Podle mě bude. Ale záleží na člověku co od toho očekává.

No ale taky tu asi nikto neni, ci je?

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

ja by som rok - dva nepovažoval za veľký rozdiel, takže moja priorita by bol motor a výbava. Ale je to môj názor. ;)

No mne ide hlavne o to servo, ci sa vyriesil ten problem s nim. Ale aj tak asi zalezi od kusu.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Video len z externého zdroja, čiže musíš mať externý dvd prehrávač alebo napr. cúvaciu kameru.

jaaj...diky moc teda...super forum :super . Ked som rozmyslal na AR 159, tak som sa pytal na ich forach o tom a nikto za mesiac cely mi nic neporadil...

Odesláno

Tady máš taky pár názorů na motorizaci a rok výroby

no to som uz cital, ta 2,2 by mi sedela. a este mam otazku, co som cital testy 407cky, tak vsade kritizoval vyhlad cez A stlpik, napriklad ked je lavotociva zakruta, tak to vadi, da sa na to zvyknut?

Odesláno

Zvykneš si. Ale problém A sloupku je všeobecný a dalo by se řici u všech aut. Ono záleží na postavě řidiče a tím spojeným umístění polohy sedačky. Někdo z určitého auta má špatný výhled a druhý ne.

Odesláno

Zvykneš si. Ale problém A sloupku je všeobecný a dalo by se řici u všech aut. Ono záleží na postavě řidiče a tím spojeným umístění polohy sedačky. Někdo z určitého auta má špatný výhled a druhý ne.

a uz asi posledna otazka, ako je to s miestom v predu, lebo ja mam vysku cca 195 cm, nebude s tym problem? Zatial som s novom aute nemali nikde problem, to len tak pre istotu.

Odesláno

Já mám jen 183 cm a bez problémů je misto i za nou vzadu.

Jinak zrovna teď položil dotaz zde na foru člen ARNA (kilometry do servisní prohlídky a ten má 2.0 benzín.

Odesláno

Já osobně bych šel do toho prvního. U toho druhýho a třetího se mi jaksi nezda rok výroby a stav km. Viz. 02/2005 a jenom 40 000km a to třetí dokonce 05/2004 a 40 200km. Já jsem kupoval auto 02/2005 a měl jsem 150 000km. Sice je asi rozdíl v tom, že mám diesel a ten si asi kupujou lidi na delší vzdálenosti, ale i tak se mi ty km zdají jaksi málo :bojim Dal bych si na to trochu pozor... Servisní knížka nic neznamená... Nikde jsem si tam nevšiml VINU, tak ho skus kdyžtak sehnat a hoši Ti tady řeknou, jestli ty km aspoň teoreticky můžou odpovídat. A i u toho prvního bych si ty km rači ověřil...

Odesláno

A co se týče délky, tak já mám 187cm, ale mám podstatně dost delší nohy než tělo a pravy koleno mám od klíčku tak akorát, takže musíš jedině vyzkoušet. Klíček mám samostatnej, kdybych měl u něj nějakej přívěšek nebo další klíče, tak už by mi to dost vadilo. Ale všechno je to hlavně o nastavení si sedačky a volantu...

[upravil dne 4/1/10 Ondrus23]

Odesláno
Původně zaslal: Ondrus23

Já osobně bych šel do toho prvního. U toho druhýho a třetího se mi jaksi nezda rok výroby a stav km. Viz. 02/2005 a jenom 40 000km a to třetí dokonce 05/2004 a 40 200km. Já jsem kupoval auto 02/2005 a měl jsem 150 000km. Sice je asi rozdíl v tom, že mám diesel a ten si asi kupujou lidi na delší vzdálenosti, ale i tak se mi ty km zdají jaksi málo :bojim Dal bych si na to trochu pozor... Servisní knížka nic neznamená... Nikde jsem si tam nevšiml VINU, tak ho skus kdyžtak sehnat a hoši Ti tady řeknou, jestli ty km aspoň teoreticky můžou odpovídat. A i u toho prvního bych si ty km rači ověřil...

no sak to je jasne ze si to overim, ale v nemecku je mensia sanca ze je to stocene, ked je to tam trestne, a je to od original peugeot bazaru aj so zarukou, tak neviem. ale zas tam to maju lahsie stocit aj falosne servisne knizky, tak je to riziko. Hadam sa to podari.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...