Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak díky za info, o těch kulácích sem to někde četl, jinal si myslím že by neměla mít vyloženě nějaký mouchy, hlavně se těším na to že je to velký auto, bude super přehled na silnici:D

nejsou ty zadní dveře moc těžký na zvedání??

Odesláno

myslím že ten rozdíl je nepatrnej, vpředu jen jinej znak, zadní lampy se trochu liší, jen nevím jaký se mě líbí víc :aut

Obě sou fešáci:aut

Odesláno

Nejlevnější je Ulysse a je jich také největší výběr. Pak bývá 806, pak Evas.

Co se délky kufru týče, je to jako když se ze 406 vyhodí zadní sedáky a sklopí opěráky, šířka je o něco větší, a výška je o něco větší. Příčně do toho lze naskládat prkna apod. mezi sedačkami asi 3m dlouhé, vozil jsem tam takhle dva surfové komplety a podobné srandičky.

S Trasportérem apod. to srovnávat nelze, když už, tak se Sharanem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Fiat a Lancia taky vyrabeli tuhle krabici. Taky jsem o ni premyslel ale je to moc jako dodavku. A navic prave jeden tenhle stroj (Fiat ullyse, pred par lety to pouzival muj zamestnavatel) me sokoval svym stavem - auto za to nemuze, ale stejne me to odradilo.

Odesláno

a prosím jaký má 806 ET?? zbydou mě doma kola ze 406 tak jestli mě na ni půjdou dát:)

Jinak jsem rozhodnutej z 90% pro 806 a 10% pro Evasiona;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jezdil jsem s peugeotem 106 super car, pak jsem přešel na 405 potom na druhou 405 TD tu jsem prodal, a jezdim do tedka s novym modelem Td 405 break,i když toto auto slouží dal ale neříka mi pane, tak jsem rozhodoval mezi novym partnerem, tou 2004 a pořad hledal a hledal, neni to špatny auto, ale že mám rodinu a hodne prace, tak spiš koupim 806. Aspon nebudu muset přemluvat manželku aby mi pujčila fabii. :P přemyšlel jsem nad tím 806 , novejší model,a hdi;):super

[upravil dne 10/3/10 zpozdilek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...