Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny 806kaře, přemýšlím o koupi 806 jako takovýho víceúčelový auta, především na vození velkých věcí, ale nikde sem nenašel rozměry kufru, jako je obsah a především délka,výška a šířka ( kufru ) , byl by někdo ochotnej mě to změřit??

Díval sem se ještě na experta ale 806 se mě líbí víc:D

Moc díky

Odesláno

Čísla neznám, tak nevim, jestli ti to pomůže. Bez sedaček je to asi o 30 - 40 cm delší než 406, šířka skoro stejná jako 406 v nejširším místě kufru a výšku jsem nikdy neřešil :papa

Odesláno

já sem v něm spal taky, i s manželkou a 1 dospělým vlčákem, a místa bylo až až, ale jestli ses tam vešel ty tak to musí mít aspoň 230cm:D

Odesláno

o.k.406 : díky, tohle jsem našel, ale nevím jak dlouhej kufr je uvnitř:(

Ale pokud bude dlouhej aspoň tak jako u 406 combi tak budu spokojenej:D

Odesláno

ok406: díky za obrázky, myslím že se mě tam vejd evše co budu potřebovat, nebaví mě totiž pořád někoho shánět na odvoz objemnějších věcí:)

teď už jen sehnat penízky:aut

Odesláno

Myslím že ani ne:) ale díky moc, našel sem totiž jen obsah: 3300 ale nikde přesný rozměry, zajímalo by třeba jak dlouhej trám se tam vejde a podobně:D

Odesláno

taky se právě dívám na novej model, chtěl bych hdi a počítám že to auto budu mít dýl, přece jen ho nebudu používat každej den, počítám tak 1x týdně, tak ať mě už vydrží xxx let, ale koukám že ho máte čiplý :D, mě bude stačit jen těch 80kw:D, mělo by to jet asi jako moje 406 66kw:myslim a to mě stačí:D

Jinak pohodlí a podobný věci super??

Odesláno

Pohodlí, hluk, všechno OK, počítej ale že bude vyvrklaná řadička, hrozná bolest MPV od PSA, ta 807 nebyla o nic lepší. Hlavně ať funguje nezavíslý, jenom svíčka do něj je myslím asi za 2500,- a další radost jsou kuláky, ty jenom s ramenem a to je 2x 4500,- Jinak na předních deskách má teď táta 80 000 km !! a to ještě co najel ten předtím a až teď začly svítit - auto 24 hodin naložený min 500 kg. I při 700 kg to auto furt pruží, což je bomba. Pro srovnání se 406 tak ta jede, sedí a je pohodlná. Tohle sice nemá takový jízdní vlastnosti, ale zase je s tím pohoda jezdit, je líp vidět, skvělý křesla, dobře se nasedá a vysedá a třeba když chceš odvýst pračku tak jenom vzadu sklopíš jednu sedačku, pračku normálně postavíš a jedeš, pohoda :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...