lamancha Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 Pokrok ve vibracich = ZAVADA ODHALENA = je to to protentokrat tim, ze mam nepravidelne sjete pneu - ale ZADNI :mrk:mrk a protoze je vsechno spojene se vsim, tak se ty vibrace zezadu prenasi dopredu a vibruje mi rizeni, to cumite co ? Ja taky.:mrk:o takze jdeme spekulovat dal.Hodim tam jine gumy dozadu a pojedu zase za nima, asi me chteji tak dlouho ...... az se rozvibruju jinak:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 10. říjen 2005 Odesláno 10. říjen 2005 2Lamancha : Si děláš ..... Od zadních kol vibruje volant. Tady je někdo mimo mísu. Citovat
lamancha Odesláno 10. říjen 2005 Odesláno 10. říjen 2005 To si pis ze nedelam a predstav si, ze pro klid duse jsem v sobotu fakt ty zadni gumy prezul abych zpozoroval ... ze vibrace jsou stale zde. takze dneska jsem tam volal, takze dalsi krok bude, ze to prezuji oni na vlastni gumy a budeme videt jak to funguje - takze 20.10. tam jedu a uvidime:roker Citovat
Hnidopich Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Preji hodne stesti. Jinak jsem zkousel zjistit, jak s vibracemi bojuji v mem servisu. Odpoved byla : \"Dynamicke vyvazeni\", takze znovu nic. Chtel jsem pomoct. Citovat
bladerunner Odesláno 15. říjen 2005 Odesláno 15. říjen 2005 disky plecháče 15-ky + pneu Michelin Pilot Primacy vibruje mi to pri 130-140 km/hod, potom to postupne ustupuje, je to dos? nepríjemné Citovat
lamancha Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Takze panove (popripade damy) VIBRACE ODSTRANENY a vypada ze definitivne a bylo to jednoduche jak facka a stalo to 210 korun ceskych. Ted jeste resim jestli to mam jit otriskat panum z P. o frnak a chtit neco vymenit v predni naprave, nebo byt jen stastny, ze mam po problemu.:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super [upravil dne 19/10/05 lamancha] Citovat
lamancha Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 To si takhle jedu pujcit vozik do pujcovny a ono ejhle, on je tam i pneuservis v kterem vyvazuji kolo na naprave - a bylo to. Pridali zavazicko tuhle a tamhle a je po vibracich.:D Citovat
michal 206 Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 kola na 307 se maji na doporuceni peugeota vyvazova ne za stred, ale za srouby, takze je mozne, ze by ti to na aute pomohlo, kde je kolo uz vystredene a spravne chycene, hlavne ze mas po problemech:papa Citovat
Bohumil Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 2 Lamancha : no sláva. antivibrační rukavice můžeš odložit. Citovat
lamancha Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 Jo, ty jo, ale , ze by to byl konec problemu, tak to urcite ne:mad: Citovat
bladerunner Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 to lamancha: gratulujem. dufam, že taký servis nájdem aj u nás na Ďalekom Východe:bojim Citovat
Hnidopich Odesláno 21. říjen 2005 Odesláno 21. říjen 2005 to Lamancha: To ti kola vyvazili primo na aute ? Pokud ano, tak to se jmenuje \"Dynamicke vyvazeni\" Jinak blahopreji k uspechu:super:super:super , uz bylo na case. [upravil dne 21.10.05 Hnidopich] Citovat
P607Olda Odesláno 21. říjen 2005 Odesláno 21. říjen 2005 Nemaji ty rafky vuli vuci kotouci? (Tedy nez se dotahnou srouby). Myslim to, kvuli cemu byva na rafku \"stredici krouzek\", aby kolo dosedlo na kotouc presne a srouby to jen drzi. [upravil dne 21.10.05 P607Olda] Citovat
lamancha Odesláno 22. říjen 2005 Odesláno 22. říjen 2005 2P607Olda: vuli nemaji, to bylo prvni na co jsem koukal.rosteje neco spatneho s predni napravou, ale to nechteji uznat, tvtdili mi, ze to take vyvazovali na aute, je to proste sebranka:grr Citovat
P607Olda Odesláno 22. říjen 2005 Odesláno 22. říjen 2005 Jo ja jsem si jenom vzpomnel, jak se mi jeden krouzek rozlamal a bylo mi jasne ze bez nej to nenasadim, byla tam vule tak 1 mm, tak jsem ho soustruzil ze silonu. (Mam je na zimnich discich Denzel nebo tak nejak) A jak to teda dopadlo? Mas ted po dynamickem vyvazeni klid? Citovat
lamancha Odesláno 22. říjen 2005 Odesláno 22. říjen 2005 2P607Olda:je to znatelne lepsi, nekdy uz necitim nic, nekdy jo. Uz na to kaslu, lepsi to nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.