Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pokrok ve vibracich = ZAVADA ODHALENA = je to to protentokrat tim, ze mam nepravidelne sjete pneu - ale ZADNI :mrk:mrk:mrk a protoze je vsechno spojene se vsim, tak se ty vibrace zezadu prenasi dopredu a vibruje mi rizeni, to cumite co ? Ja taky.:mrk:o:mrk:o takze jdeme spekulovat dal.Hodim tam jine gumy dozadu a pojedu zase za nima, asi me chteji tak dlouho ...... az se rozvibruju jinak:mad:

Odesláno

To si pis ze nedelam a predstav si, ze pro klid duse jsem v sobotu fakt ty zadni gumy prezul abych zpozoroval ... ze vibrace jsou stale zde. takze dneska jsem tam volal, takze dalsi krok bude, ze to prezuji oni na vlastni gumy a budeme videt jak to funguje - takze 20.10. tam jedu a uvidime:roker

Odesláno

Takze panove (popripade damy) VIBRACE ODSTRANENY a vypada ze definitivne a bylo to jednoduche jak facka a stalo to 210 korun ceskych. Ted jeste resim jestli to mam jit otriskat panum z P. o frnak a chtit neco vymenit v predni naprave, nebo byt jen stastny, ze mam po problemu.:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super

[upravil dne 19/10/05 lamancha]

Odesláno

kola na 307 se maji na doporuceni peugeota vyvazova ne za stred, ale za srouby, takze je mozne, ze by ti to na aute pomohlo, kde je kolo uz vystredene a spravne chycene, hlavne ze mas po problemech:papa

Odesláno

to Lamancha: To ti kola vyvazili primo na aute ?

Pokud ano, tak to se jmenuje \"Dynamicke vyvazeni\"

Jinak blahopreji k uspechu:super:super:super , uz bylo na case. :grr

[upravil dne 21.10.05 Hnidopich]

Odesláno

Nemaji ty rafky vuli vuci kotouci? (Tedy nez se dotahnou srouby).

Myslim to, kvuli cemu byva na rafku \"stredici krouzek\", aby kolo dosedlo na kotouc presne a srouby to jen drzi.

[upravil dne 21.10.05 P607Olda]

Odesláno

2P607Olda: vuli nemaji, to bylo prvni na co jsem koukal.rosteje neco spatneho s predni napravou, ale to nechteji uznat, tvtdili mi, ze to take vyvazovali na aute, je to proste sebranka:grr

Odesláno

Jo ja jsem si jenom vzpomnel, jak se mi jeden krouzek rozlamal a bylo mi jasne ze bez nej to nenasadim, byla tam vule tak 1 mm, tak jsem ho soustruzil ze silonu. (Mam je na zimnich discich Denzel nebo tak nejak)

A jak to teda dopadlo? Mas ted po dynamickem vyvazeni klid?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...