Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ešte raz Vám ďakujem AnotherOne a HonzaZ. Som rád, že ste aspoň trocha rozviedli túto tému, aby aj ďalší, keď budú mať podobný problém, tu možno nájdu približný návod a postup, ako vyriešiť danú situáciu.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, mám podobný problém ako mal miur85. Diagnostika vypísala problém v ĽZ kolese. Dnes som premeral spojenie od konektora priamo na ABS po konektor pred samotným snímačom a jedna žila (na PINe č.6 konektor ABS pumpy) má pravdepodobne niekde studený spoj. (skúšal som merať aj voči zemi a vyzerá že s kostrou nieje spojený, čiže snímač bude s veľkou pravdepodobnosťou dobrý, ako v tvojom prípade). Nepamätáš sa miur85, či si mal problém niekde na trase medzi týmito konektormi alebo si mal zlý spoj v jednom zo spomínaných konektoroch? Za odpoveď ďakujem

Odesláno

Čauko,

sorry, že odpisujem až teraz, ale skôr sa mi nedalo, bol som chorý. No ja som vtedy išiel do servisu, kde majú počítač, oni napichli, urobili. Keď som sa pýtal, čo tam bolo, tak mi len povedal, že prerušený kontakt, premeriaval to od riadiacej jednotky ABS a tam to zistil. Viac Ti neviem povedať.

• O 2 roky později...
Odesláno

Caute, ja mam podobny problem ABS fault diagnostika ukazala chybu na pravom zadnom kolese - rychlost 655km/h. Bol som u mechanika hovoril ze treba novy snimac. Snimac sme vymenili ale hlaska ABS fault stale blika a ABS nefunguje.

@ miur85 - pisal si ze si mal poskodeny kabel niekde pod snimacom, ako ti to prosim opravili? mne moj mechanik tvrdi ze presiel vsetky kably a ze nic nieje skorodovane ani opticky nevidi ziadne poskodenie kabla. Dokonca checkol konektor na RJ ABS a tvrdi ze ten je ako novy bez znamok korozie.

Som z toho zufaly lebo vymena snimaca nebola lacna a aj tak to nefunguje.

Vopred vdaka

Odesláno

u mě to bylo ložisko, ten magnet kde jsou ty vroubky a z čeho čtě snímač. bylo škrknuté nebo tak nějak bych to vysvětli. možná to špatně vysvětluji, ale ti co tomu víc rozumí, to určitě pochopí a přeloží :-)))

• O 12 let později...
Odesláno (upraveno)

Nazdárek, ako je už u mna asi známe, ozivujem staré príspevky. 

Pred rokom som si zadovážil 308sw 2009 1.6hdi...posledny mesiac, hneď po naštartovaní sa rozsvieti porucha ABS ESP, svieti kontrolka bŕzd a stop. Diagnostika nepíše nič konkrétne, len nejaký problém so signálom, cez PG diagnostiku ani nespustí test cerpadla čo voľakedy šlo, je to u mechanika, aktuálne vymenil čidlo abs ktoré už vyzeralo všelijako ale žiaľ, chyba pretrváva. Kabeláž aj konektor vraj vyzerá bez schopne. Má v pláne skontrolovať ABS kocku či tam neni problém. Stretol sa niekto s týmto problémom a mal aj šťastné riešenie?

Upraveno uživatelem Peugeot 307_308

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...