pták Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 potřebuju se poptat,mám hagusy na kombajnovi a potřebuju příčky jak mají být dlouhé nebo jsou univerzální Citovat
Laďa Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Můžeš koupit univerzální. Délku zjistíš když si změříš šířku hagusů od sebe. Myslím, že by 110 cm měli stačit. [upravil dne 2/1/10 Laďa] Citovat
pták Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 chtěl bych právě koupit na aukru,jsou tam levnější tak právě abych nekupil něco co mi nebude pasovat.jinak dík každá rada dobrá Citovat
Petrzet Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Dnes mi doslo nove makro,sou tam univerzaly hlinikove,celkem pekne za 1070,-kc i se zamkem,akce zacina 6.1. timto nechci delat reklamu makru,jen ze je to asi lepsi koupit v kamenym obchode nez na aukru. Ja si asi pojedu taky pro jedny na oktavu. Citovat
John_Ice Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Mám HAKR a udělal jsem si to na míru...sundal jsem záslepky uřízl a zase jsem záslepky nasadil (zalepil), nevím jestli to jde u každého. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.