Jardaned Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Přátelé pežo?áci,poraďte. Praskla mi hadička k hydroštelu prav.světla a vytekla náplň.Hadičku jsem opravil ,ale teď potřebuju doplnit nějakou tu kapalinu co tam byla.Ví někdo co tam je,jestli se to dá sehnat,nebo něčím nahradit ???????????? Díky. Citovat
olda Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Nemrznoucí směs do ostřikovačů,mám to osvědčený z favorita:) Citovat
janhercik Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Nejdřív jsem chtěl celý nefunkční systém vyměnit za hydrostav z Favorita, ale pak jsem zvolil naplnění nemrznoucí směsí do ostřikovačů. Nejtěžší bylo tem systém správně natlačit - mechanicky vytáhnout pístky a do ventilku stříkačkou natlačit kapalinu. Nepodařilo se mi aby to chodilo v plném rozsahu (jen od 0 do 3,5). Už přes rok to funguje, na STK byli spokojení. Citovat
Jardaned Odesláno 28. srpen 2004 Autor Odesláno 28. srpen 2004 Lidičky,díky.Zkusím tu kapalinu do ostřikovačů. Ahoj. Citovat
Dave 309 Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Zrovna o víkendu jsem se pokoušel rozchodit naklápění na 309. Při otáčení se pístky u světel vůbec nehnou, až do 3 drží a pak když pustím se s rachotem ovladač vrací zpět na 0. Při ručním naklopení světel pístky vyjedou volně, takže přidřené nejsou, kapalina tam je? Co stím? Díky Dave Citovat
janhercik Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 2 Dave 309: přesně takhle se to projevovalo i u mé na 405 -> okruh doplněn (viz. má předešlá odpověď) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.