miro28 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 zdravim mam problem na peugeote 406 ked dam do kontaktu a nastartujem s motora ventilatora pocut nepravidelne hucanie motora ventilatora niekedy prestane a niekedy huci ako dive neviete poradit Citovat
P607Olda Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Ventilátor topení, nebo u chladiče? [upravil dne 31.12.2009 P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 - uhlíky u ventilátoru - proražený regulátor - ale to by jelo naplno jednou provždy - nějaký kontakt u ventilátoru - nějaký kontakt u klimy Ten hluk je běžný, tedy normálně ventilátor naplno, nebo je něco zadřené? Citovat
P607Olda Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Oddekluj kryt, vlez hlavou do nohou spolujezdce (nejlíp to jde, když sedíš na sedadle řidiče) a zkus tam hýbat kabely u ventilátoru, jestli uslyšíš nějakou závislost. Citovat
bakero Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Tiez mi nepravidelne chodil ventilator. Problem bol v uhlikoch, boli zodrate. Vypodlozil som ich, aby bol lepsi kontakt a ide v pohode. Musim vsak kupit nove a vymenit. Citovat
Petrzet Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Zdarec,obevila se mi takovahle divna vec,dvakrat se mi stalo ze se po nastartovani nespustil ventilator,mam aut. klimu,nereaguje ani na rucni nastaveni,ale po case asi az se auto zahreje pak naskoci,ale pouze pokud vypnu a zkousim startovat znovu,pripada mi to ze nesepne nejake rele,sem z toho magor,nevi nekdo co stim? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.