Guest MMMMM Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Kdo sledoval moje příspěvky asi ví že jsem přišel o svou 407, která byla ohodnocena jako totální škoda od pojišťovny. Při bouračce se nic vážného nestalo, odnesli to pouze plechy a 3x airbagy. Měl jsem 407HDI, 100kW, rv.2004, v podstatě základní výbava s dvouzonovou klimou, verze dynamic, látkové čalounění, najeto 99000km. Totálka ohodnocena na 227 000Kč. Tyto peníze jsem dostal a vzápětí hledal měsíc něco podobného ale chtěl jsem v plné výbavě. Spíše jsem si myslel že vyberu po novém roce, auta budou o rok starší a cena bude nižší. Našel jsem ale jeden kousek, který jsem musel vzít protože i cena byla přijatelná, ale byl v automatu. Tak jsem se pro něj rozhodl, je to dovoz z Belgie, servisován v Peugeotu (nebourané), v CZ to měl první majitel asi rok a rozhodl se koupit 607 2,7HDI v automatu. Ptáte se na cenu? Ještě budu chvíli napínat. Výbava: 407HDI, 100kW, r.v. 2005, automat, najeto 136 000km, modrá metalíza RT3 alarm satelitní navigace automatická 2 zonová klima elektrické a vyhřívané sedačky 9x airbag 4x okna v elektrice automatický stěrač a světla couvací asistent dřevěný dekor interieru černá kůže a interier xenony ostřikovače světlometů hudba JBL 8 x repro + subwofer CD měnič 6 CD omezovač tempomat elektrické střešní okno dělená zadní sedadla automatický stěrač záclonky na zadních bočních oknech a na zadním okně 17\" elektrony (zimní pneu) letní musím dokoupit Po koupi jsem provedl u Peugeota: prodal zimní pneu, zůstali 17\" elektrony. Ze starého Peugeota 407 jsem měl nové zimní pneu Michelin Alpin 16\" na plechových discích. Sehnal originál poklice z Citrena, líbili se mi tak jsem neodolal. Na každém plastu je stejně logo Peugeot a Citroen. výměna oleje automatické převodovky výměna chladící kapaliny výměna zadních destiček přidal zástěrky výměna nějakého čepu Nyní chci přidat DVD (již je doma, digital dynymic CTD-H1) a zapojit od pp205, odblokovat obraz. Zde je moje garáž: http://moje.auto.cz/M2M/lvicek.html můžete zanechat nějaké příspěvky, popř. hodnocení, zajímá mě váš názor. Předem díky Další fotky zde: http://peugeot407.rajce.idnes.cz/Peugeot_407/ [upravil dne 31.12.09 MMMMM] [upravil dne 24.10.10 od MMMMM] Citovat
vendelinek Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Moc pěknej mazel,barvička ,vnitřek taky ,tak ať slouží jen k radosti a spokojenosti,hodně šťastných km bez nehod:super:potlesk Citovat
kajvet Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 ty poklice,to je hrůza se znakem Citroena...a:o originál Peugeotácký vypadají minimálně stejně dobře ne-li líp a je tam lev ve znaku. krom toho jinak pěkná kára s fajn výbavou. P.S. hřeje ti sedačka řidiče? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 všechno funguje, sedačka hřeje u řidiče i spolujezdce Citovat
domikra Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 je to hezkéj kousek,síce modrou nemusím,ale sluší a iterier je supr:super Citovat
Guest MMMMM Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Já jsem také modrou nemusel ale vypadá fakt pěkně než jsem měl (šedá fér). Jinak pokud se Vám líbí můžete mi vylepšit hodnocení na autu.cz Citovat
HonzaZ Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Pěkná super vybavená a za super peníze. Jen já osobně bych moc nemusel dřevěný dekor a automat taky není moje parketa. Citovat
Aluška Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Je to nádhera, sice automat, ale když ti vyhovuje, tak proč ne Citovat
MJSytic Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Tiše závidím Tu češtinu sis tam dával, nebo už byla? Citovat
chuck11 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 škoda toho automatu,ale ta barva a výbava Citovat
Laďa Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: Martin806 Moc pěkná !!!! A cena !!!!! Kdyby jsi četl, tak se dozvíš i cenu. Jinak autíčko pěkné. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: MJSytic Tiše závidím Tu češtinu sis tam dával, nebo už byla? dával pp205 Citovat
Guest MMMMM Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Pánové nastal čas prodat mojí 407, prostě potřebuji combi, zatím sonduji za kolik bych mohl prodat toto vozidlo, můžete mi poradit? Co to mám, tak servisované u Peugeotu, na vše mám faktury, najeto kolem 145000Km, auto garážované, popis auta viz první příspěvek. Nikdy nebourané. Tak prosím kolik myslíte že bych mohl požadovat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.