Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Moje nová 407HDI, 100kW, automat

Recommended Posts

Odesláno

Kdo sledoval moje příspěvky asi ví že jsem přišel o svou 407, která byla ohodnocena jako totální škoda od pojišťovny. Při bouračce se nic vážného nestalo, odnesli to pouze plechy a 3x airbagy. Měl jsem 407HDI, 100kW, rv.2004, v podstatě základní výbava s dvouzonovou klimou, verze dynamic, látkové čalounění, najeto 99000km. Totálka ohodnocena na 227 000Kč. Tyto peníze jsem dostal a vzápětí hledal měsíc něco podobného ale chtěl jsem v plné výbavě. Spíše jsem si myslel že vyberu po novém roce, auta budou o rok starší a cena bude nižší. Našel jsem ale jeden kousek, který jsem musel vzít protože i cena byla přijatelná, ale byl v automatu. Tak jsem se pro něj rozhodl, je to dovoz z Belgie, servisován v Peugeotu (nebourané), v CZ to měl první majitel asi rok a rozhodl se koupit 607 2,7HDI v automatu. Ptáte se na cenu? Ještě budu chvíli napínat.

Výbava:

407HDI, 100kW, r.v. 2005, automat, najeto 136 000km,

modrá metalíza

RT3

alarm

satelitní navigace

automatická 2 zonová klima

elektrické a vyhřívané sedačky

9x airbag

4x okna v elektrice

automatický stěrač a světla

couvací asistent

dřevěný dekor interieru

černá kůže a interier

xenony

ostřikovače světlometů

hudba JBL 8 x repro + subwofer

CD měnič 6 CD

omezovač

tempomat

elektrické střešní okno

dělená zadní sedadla

automatický stěrač

záclonky na zadních bočních oknech a na zadním okně

17\" elektrony (zimní pneu)

letní musím dokoupit

Po koupi jsem provedl u Peugeota:

prodal zimní pneu, zůstali 17\" elektrony. Ze starého Peugeota 407 jsem měl nové zimní pneu Michelin Alpin 16\" na plechových discích. Sehnal originál poklice z Citrena, líbili se mi tak jsem neodolal. Na každém plastu je stejně logo Peugeot a Citroen.

výměna oleje automatické převodovky

výměna chladící kapaliny

výměna zadních destiček

přidal zástěrky

výměna nějakého čepu

Nyní chci přidat DVD (již je doma, digital dynymic CTD-H1) a zapojit od pp205, odblokovat obraz.

Zde je moje garáž:

http://moje.auto.cz/M2M/lvicek.html

můžete zanechat nějaké příspěvky, popř. hodnocení, zajímá mě váš názor. Předem díky

Další fotky zde:

http://peugeot407.rajce.idnes.cz/Peugeot_407/

[upravil dne 31.12.09 MMMMM]

[upravil dne 24.10.10 od MMMMM]

Odesláno

ty poklice,to je hrůza se znakem Citroena...a:o originál Peugeotácký vypadají minimálně stejně dobře ne-li líp a je tam lev ve znaku. krom toho jinak pěkná kára s fajn výbavou. P.S. hřeje ti sedačka řidiče? ;):papa

Odesláno

Já jsem také modrou nemusel ale vypadá fakt pěkně než jsem měl (šedá fér). Jinak pokud se Vám líbí můžete mi vylepšit hodnocení na autu.cz

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tiše závidím :super Tu češtinu sis tam dával, nebo už byla?

dával pp205

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Pánové nastal čas prodat mojí 407, prostě potřebuji combi, zatím sonduji za kolik bych mohl prodat toto vozidlo, můžete mi poradit? Co to mám, tak servisované u Peugeotu, na vše mám faktury, najeto kolem 145000Km, auto garážované, popis auta viz první příspěvek. Nikdy nebourané. Tak prosím kolik myslíte že bych mohl požadovat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...