Ryusei Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Zdravim to sem zase já Dávám do kupy toho svího novýho lvíčka a opět mám dotaz ... spíš dotazy. Po otevření kapoty je vidět na masce plastovej kus vedení vzduchu odněkuď ... na ten plastovej kus navazuje taková \"hadrová\" trubka která vede k airboxu (aspoň myslim). Jenže já mám tuto trubku sprostě přeřízlou 10cm od toho plastu a volně položenou na chladiči . A teď ty dotazy: 1) Jakej to má na co vliv 2) Kde sehnat novou (pokud je zapotřebí) 3) Vyplatí se kit přímího sání? popř. jakej 4) Může mi někdo popsat celou tu cestu od A až po Z u toho sání ... rád bych to pochopil trochu líp. Jedná se o: P 306 1,8 16V - 7/1997 ... Pokud je nutno můžu dodat foto. Citovat
Ryusei Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 Super, díky za náčrt, jelikož je hadice přerušená 10cm za bodem 76 a položenej ten zbytek vedoucí k airboxu na chladič. Foto snad bude ale musí aspoň trochu ořestat lejt ... ještě prosím o odpověď na ad. 1, 2 a 3 ... jestliže ten plast slouží k lepšímu nasátí studenýho vzduchu a ja to mám takhle přeřízlí tak to asi nasává vzduch o něco teplejší ... tak jakej by to mohlo mít vliv Citovat
Meldik Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 tak to alespon spoj nejakou izolackou, nez to vyresis, co s tim budes delat.......v motorovym prostoru bude teplejsi vzduch......zkus tu na foru pohledat, urcite se neco najde o sani..... Citovat
Fakir Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Tu hadici určitě nějak spoj, nebo nahraď. Sáním teplýho vzduchu od chladiče ten motor zbytečně přichází o část výkonu. Citovat
Ryusei Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 Nj některý úpravy po původnim majiteli jsou za trest ... ještě přemejšlim o nějakym jinym zadnim tlumiči vejfuku ... přemejšlim jak to spojit nebo lépe kde sehnat novou Citovat
kobr Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: Ryusei ... ještě přemejšlim o nějakym jinym zadnim tlumiči vejfuku ... Chlapi, než se pustíte do úprav svých vozů, máte vůz po technické stránce v pořádku? Brzdy, řízení, tlumiče, neteče-li někde olej, správné svíčky, vyměněné filtry, správné tlaky ve válcích a jiné podobné? Pak uvažovat nad úpravama, ale prvně si něco prostudovat o úpravách motorů na vyšší výkon? Jen jiný tlumič výfuku nezaručí vyšší výkon! Jen větší hluk. Citovat
Ryusei Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 Ano to vím, informoval sem se , právě zde píšu, že dávám auto postupně do kupy po původnim majiteli ... jsou udělaný na tom autě úpravy co jen \"ubližují\", první co sem na autě musel udělat je odebrat globus tuzing a kompletní výměnu elektrorozvodů u peugeotu ... nyní chci dát do kupy i ten zbytek ... (new olej, filtry, předělat světla (jsou tam H7+H7 ale na dálkovejch svítěj pouze vnitřní...) a hlavně opravit některý nesmysli viz přeřízlá hadice) a něco vymyslet s tlumičema ... na autě jsou 205/45 16\" což na předku nevadí vůbec ale zatížitelnost zadní části auta max 100kg pak už dře na dírách a při prudšim projetí zatáčky atd... Citovat
Meldik Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 ale vypada hezky....jestli jsi ho koupil v bazaru, co mas reklamu na RZ, tak odtamtud mam auto taky..... Citovat
Ryusei Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 Jj koupil, mám to tam kousek ... a to sem auto sháněl na paceřicích a všude možně a nakonec najdu tohohle krasavce kousek od baráku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.