Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim to sem zase já :D

Dávám do kupy toho svího novýho lvíčka a opět mám dotaz ... spíš dotazy. Po otevření kapoty je vidět na masce plastovej kus vedení vzduchu odněkuď ... na ten plastovej kus navazuje taková \"hadrová\" trubka která vede k airboxu (aspoň myslim). Jenže já mám tuto trubku sprostě přeřízlou 10cm od toho plastu a volně položenou na chladiči :( . A teď ty dotazy: 1) Jakej to má na co vliv 2) Kde sehnat novou (pokud je zapotřebí) 3) Vyplatí se kit přímího sání? popř. jakej 4) Může mi někdo popsat celou tu cestu od A až po Z u toho sání ... rád bych to pochopil trochu líp.

Jedná se o: P 306 1,8 16V - 7/1997 ... Pokud je nutno můžu dodat foto.

Odesláno

Super, díky za náčrt, jelikož je hadice přerušená 10cm za bodem 76 a položenej ten zbytek vedoucí k airboxu na chladič. Foto snad bude ale musí aspoň trochu ořestat lejt :( ... ještě prosím o odpověď na ad. 1, 2 a 3 ... jestliže ten plast slouží k lepšímu nasátí studenýho vzduchu a ja to mám takhle přeřízlí tak to asi nasává vzduch o něco teplejší ... tak jakej by to mohlo mít vliv

Odesláno

tak to alespon spoj nejakou izolackou, nez to vyresis, co s tim budes delat.......v motorovym prostoru bude teplejsi vzduch......zkus tu na foru pohledat, urcite se neco najde o sani.....

Odesláno

Nj některý úpravy po původnim majiteli jsou za trest :( ... ještě přemejšlim o nějakym jinym zadnim tlumiči vejfuku ... přemejšlim jak to spojit nebo lépe kde sehnat novou :(

Odesláno
Původně zaslal: Ryusei

... ještě přemejšlim o nějakym jinym zadnim tlumiči vejfuku ...

Chlapi, než se pustíte do úprav svých vozů, máte vůz po technické stránce v pořádku? Brzdy, řízení, tlumiče, neteče-li někde olej, správné svíčky, vyměněné filtry, správné tlaky ve válcích a jiné podobné? Pak uvažovat nad úpravama, ale prvně si něco prostudovat o úpravách motorů na vyšší výkon? Jen jiný tlumič výfuku nezaručí vyšší výkon! Jen větší hluk.

Odesláno

Ano to vím, informoval sem se :), právě zde píšu, že dávám auto postupně do kupy po původnim majiteli :( ... jsou udělaný na tom autě úpravy co jen \"ubližují\", první co sem na autě musel udělat je odebrat globus tuzing a kompletní výměnu elektrorozvodů u peugeotu :( ... nyní chci dát do kupy i ten zbytek ... (new olej, filtry, předělat světla (jsou tam H7+H7 ale na dálkovejch svítěj pouze vnitřní...) a hlavně opravit některý nesmysli viz přeřízlá hadice)

a něco vymyslet s tlumičema ... na autě jsou 205/45 16\" což na předku nevadí vůbec ale zatížitelnost zadní části auta max 100kg :( pak už dře na dírách a při prudšim projetí zatáčky :( atd...

predek.JPG

zadek.JPG

Odesláno

Jj koupil, mám to tam kousek :D ... a to sem auto sháněl na paceřicích a všude možně a nakonec najdu tohohle krasavce kousek od baráku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...