AKCZ Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Původně zaslal: Béďa Do jara casu dost, hlavne kdyz to dojde. Do jara casu dost ale radsi upresni do kteryho jara Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Škoda, ale přežiju to. Snad začnou komunikovat. Citovat
tom406 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Tak to není teda dobrý-mě to vždy dojde do 4 dnů. Tak snad to vyřídíte kladně. Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 jj taky uz jsem kupoval nejaky veci z anglie pres Ebay a vzdy dorazilo max do 5 dnu od odeslani Citovat
Ferry Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 takze konecne se mi podarilo s anglicanama spojit a dozvedel jsem se, ze ac jsem jim ctyrikrat psal spravnou adresu, tak to nakonec poslali samozrejme na tu spatnou do Nemecka, kazdopadne uz jsem baliku na stope, mel by byt v Nemecku prevzaty a ulozeny, budu opet informovat az budu mit dalsi info Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 takze potvrzeno, balik se nasel a je sktuecne fyzicky v Nemecku, koncem pristiho tydne bych ho mohl dostat do CR a konecne rozeslat Vam trochu jsem si oddechl Citovat
Béďa Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Tak to je dobra zprava, uz se na ne tesim. Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 zdar, mam vyslance v nemecku, ale je tam pracovne a stavi se tam vyzvednout je az cestou domu, zatim ale nevim, kdy se bude vracet, mozna na vikend, dam vedet Citovat
kalio306 Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 fiha tu už asi nepriobjednam škodaaaaa idem menit brzdovku kotuče doštičky a hadice za dobru cenu by bodliiiiiiiiiii ak niekto bude niečo organizovat podobne tak do mna drgnite rad sa pridam :blablabla Citovat
punkac Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 též děkuji za zprávu, jaro se kvapem blíží, tak to akorát vyjde... Citovat
Ferry Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 Tak konecne mohu oznamit potesujici zpravu, ze balik dorazil ke me do Prahy. Prosim tedy jeste jednou o zaslani vasich postovnich adres a telefonickych kontaktu do SZ a ja se jeste zitra pokusim vse rozeslat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.