Qcko Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Aha, tak v tom pripade je to parada, tesim sa na tento projekt, kolesa su zverske:super Citovat
derek Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: Qcko Ten predok padne ked tam das motor, ten bude vyzerat paradne, ale ten zadok sa mi zda moc vysoko, nebude to nestabilne? Alebo to tak len teraz vyzera:myslim Rekl bych ze zadek nema jeste snizenej.. ze se bavil pouze o predku.. Ano do zadní nápravy jsem ještě nešáhl mám nachystanou druhou kterou musím rozebrat,a nechat udělat rozšíření tak jak to dělají v anglii. Ono se to potom srovná a sedne až to bude komplet nastrojené. Ale podle té fotky co sem dal 306gti,mám přední laminátové blatníky trochu jiné ?? tak nevím kdo to má origo či ne - ale já mám na předních blatnících originální znaky peugeotu a značky.. samozřejmě že jsou už taky upravované a někde dolaminátované, Hold co auto to originál.. Citovat
306gti6 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 derek: nevedel som ze mas origo blatniky lebo je dost vyrobcou co robia repliky ale na tej fotke ta maxina mala plechove blatniky-predne urcite... [upravil dne 19/2/10 306gti6] Citovat
306gti6 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Tak ked si este nic nerobyl zo zadnou napravou tak potom OK ja som myslel ze si uz znizil aj ten zadok...tak ked ho znizis tak to bude predok este vlastne sadne ked tam nemas motor..... Citovat
derek Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: 306gti6 Tak ked si este nic nerobyl zo zadnou napravou tak potom OK ja som myslel ze si uz znizil aj ten zadok...tak ked ho znizis tak to bude predok este vlastne sadne ked tam nemas motor..... Jo,jo v poho - taky si nejsem jist jestli je to origo,ale znak peugeotu asi mluví za vše...To ukazuji i policajtům,když jsou moc zvědaví.. :-) Já jenom narychlo nahodil přední tlimiče a zkoušel to s podložky co mám,abych věděl co a jak... Citovat
derek Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Tak zase se našla chvilka času a motor je rozebrán.... Citovat
derek Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 No bude zapotřebí řádná očista,zub času se na tom podepsal.. Citovat
derek Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Tak zase se našla chvilka,tak sem se pustil do upravování sacího potrubí,tak nějaké foto hrubého opracování.. Citovat
derek Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 po chvilce řezání,bouchání a sekání to dopadlo takto,a ted už jen fortunu frézky a doladit vše potřebné. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 k cemu je takovahle uprava dobra ? Citovat
BOSSCZ Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: 306-Kubik-S16 k cemu je takovahle uprava dobra ? Tak to by mě taky zajímalo:myslim Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Ja bych to asi videl kvuli lepsimu proudeni nasavanyho vzduchu:myslim:mrk Citovat
Alibaba Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 To rozšířený zahrdlení tam není jen na páradu,byl bych docela zvědavej na to zlepšení sání,pokud se to jenom začistí tak jak je to uříznutý. Citovat
Midloch Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Kolem této úpravy jsou reakce vcelku negativní - http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=33&t=82777. Citovat
AKCZ Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Kdysi jsem sice videl takovou upravu sani ale take by me zajimalo jestli to ma opravdu smysl.. Citovat
tom406 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Jsou špičkové firmy co dělají sání na zakázku a většinou musí propočítat i výfuk aby to mělo smysl. Netvrdím že úprava sání nemá smysl-právě naopak a hooodně velký jenže upravit sériové sání tímto způsobem nejde ,aby se něco zlepšilo. Tím uřezáním trubek značně zkrátíš dráhu kanálu a ještě se ten vzduch v tělese bude bít a proti tomu tam jsou ty komíny vytažené až dovnitř. Myslím že tohle ničemu nepomůže. raději sis měl dát čtyřklapku. Citovat
derek Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Tak určitě ty nátrubky tam pro parádu nejsou,ale je zapotřeby zvážit že já to neupravuji pro sériový motor,a nebudu tam dávat zpět plastový tlumič rázu v sacím potrubí,který je nasazený na origo sacím potrubí ! Už jsem dělal nějaké to rychlejší auto a žádné takové bazmeky tam nemělo ! Třeba moje Honda civic 1,6 vti 160ps v základu,měla sání takové jak je tohle po úpravě,a Japonci zase tak blbí nejsou,každopádně je to věc hodně relativní,a proto se nechejme překvapit jaký bude výsledek až bude motor hotový.co kus to originál,každý upravený motor je rozdílný,nikdy nebudou dva stejné . Dělám to hlavně proto že tam budou větší sací kanálky,ostré vačky jiné časování přímé sání,otevřený výfuk. Na žádném sportovním sání jsem nic neviděl jako je tady origo. Bohužel vám to vyzkoušet nemůžu,protože bude motor celý předělaný a zprovozním ho jako celek se všemi úpravami. Tod asi z mé strany vše... Ano smysl pro sériové auto tahle úprava asi nemá... [upravil dne 15/3/10 derek] Citovat
derek Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: tom406 Jsou špičkové firmy co dělají sání na zakázku a většinou musí propočítat i výfuk aby to mělo smysl. Netvrdím že úprava sání nemá smysl-právě naopak a hooodně velký jenže upravit sériové sání tímto způsobem nejde ,aby se něco zlepšilo. Tím uřezáním trubek značně zkrátíš dráhu kanálu a ještě se ten vzduch v tělese bude bít a proti tomu tam jsou ty komíny vytažené až dovnitř. Myslím že tohle ničemu nepomůže. raději sis měl dát čtyřklapku. Je to věc názorů,zdali to fungovat bude či ne ? bohužel čtyřklapku dát nemůžu,protože bych nesplnoval pravidla třídy N či S. Jinač by tam byla Citovat
306gti6 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Tu je cely \"navod\" ako a naco je to dobre: http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=91880&page=1 ja sa to chystam robyt tiez len neviem ci sa mi to oplati ked nebudem davat ostre vacky ani upravenu RJ,akurat mam vyfuk z nerezu robeny na mieru..... [upravil dne 15/3/10 306gti6] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.