Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rally slalom Biskupice 16.10 Evo - (306 Maxi)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: Qcko

Ten predok padne ked tam das motor, ten bude vyzerat paradne, ale ten zadok sa mi zda moc vysoko, nebude to nestabilne? Alebo to tak len teraz vyzera:myslim

Rekl bych ze zadek nema jeste snizenej.. ze se bavil pouze o predku..

Ano do zadní nápravy jsem ještě nešáhl mám nachystanou druhou kterou musím rozebrat,a nechat udělat rozšíření tak jak to dělají v anglii.

Ono se to potom srovná a sedne až to bude komplet nastrojené.

Ale podle té fotky co sem dal 306gti,mám přední laminátové blatníky trochu jiné ?? tak nevím kdo to má origo či ne - ale já mám na předních blatnících originální znaky peugeotu a značky.. samozřejmě že jsou už taky upravované a někde dolaminátované,

Hold co auto to originál..;)

Odesláno

derek: nevedel som ze mas origo blatniky lebo je dost vyrobcou co robia repliky ale na tej fotke ta maxina mala plechove blatniky-predne urcite...

[upravil dne 19/2/10 306gti6]

Odesláno

Tak ked si este nic nerobyl zo zadnou napravou tak potom OK ja som myslel ze si uz znizil aj ten zadok...tak ked ho znizis tak to bude :super predok este vlastne sadne ked tam nemas motor.....

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Tak ked si este nic nerobyl zo zadnou napravou tak potom OK ja som myslel ze si uz znizil aj ten zadok...tak ked ho znizis tak to bude :super predok este vlastne sadne ked tam nemas motor.....

Jo,jo v poho - taky si nejsem jist jestli je to origo,ale znak peugeotu asi mluví za vše...To ukazuji i policajtům,když jsou moc zvědaví.. :-)

Já jenom narychlo nahodil přední tlimiče a zkoušel to s podložky co mám,abych věděl co a jak...;)

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Jsou špičkové firmy co dělají sání na zakázku a většinou musí propočítat i výfuk aby to mělo smysl. Netvrdím že úprava sání nemá smysl-právě naopak a hooodně velký jenže upravit sériové sání tímto způsobem nejde ,aby se něco zlepšilo. Tím uřezáním trubek značně zkrátíš dráhu kanálu a ještě se ten vzduch v tělese bude bít a proti tomu tam jsou ty komíny vytažené až dovnitř. Myslím že tohle ničemu nepomůže. raději sis měl dát čtyřklapku.

Odesláno

Tak určitě ty nátrubky tam pro parádu nejsou,ale je zapotřeby zvážit že já to neupravuji pro sériový motor,a nebudu tam dávat zpět plastový tlumič rázu v sacím potrubí,který je nasazený na origo sacím potrubí ! Už jsem dělal nějaké to rychlejší auto a žádné takové bazmeky tam nemělo ! Třeba moje Honda civic 1,6 vti 160ps v základu,měla sání takové jak je tohle po úpravě,a Japonci zase tak blbí nejsou,každopádně je to věc hodně relativní,a proto se nechejme překvapit jaký bude výsledek až bude motor hotový.co kus to originál,každý upravený motor je rozdílný,nikdy nebudou dva stejné .

Dělám to hlavně proto že tam budou větší sací kanálky,ostré vačky jiné časování přímé sání,otevřený výfuk.

Na žádném sportovním sání jsem nic neviděl jako je tady origo. Bohužel vám to vyzkoušet nemůžu,protože bude motor celý předělaný a zprovozním ho jako celek se všemi úpravami.;)

Tod asi z mé strany vše...:super

Ano smysl pro sériové auto tahle úprava asi nemá...

[upravil dne 15/3/10 derek]

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Jsou špičkové firmy co dělají sání na zakázku a většinou musí propočítat i výfuk aby to mělo smysl. Netvrdím že úprava sání nemá smysl-právě naopak a hooodně velký jenže upravit sériové sání tímto způsobem nejde ,aby se něco zlepšilo. Tím uřezáním trubek značně zkrátíš dráhu kanálu a ještě se ten vzduch v tělese bude bít a proti tomu tam jsou ty komíny vytažené až dovnitř. Myslím že tohle ničemu nepomůže. raději sis měl dát čtyřklapku.

Je to věc názorů,zdali to fungovat bude či ne ?

bohužel čtyřklapku dát nemůžu,protože bych nesplnoval pravidla třídy N či S.

Jinač by tam byla ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...