Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brzdy neidu ako by mali, p. 406 2.0 HDi

Recommended Posts

Odesláno

Prosim o radu. Vsimol som si ze zo dna na den mi nebrzdi auto tak ako by malo. Je to take ako keby mi odisiel posilovac. Ale posilovac funguje. Cital som ze ked auto stoji mam slapnut na pedal a tak mam roztocit motor, a ak pedal brzdy trocha padne tak posilovac je v poriadku. No a ten pedal spadol trosku. No ale ak brzdim pri jazde tak chvilku brzdi ale potom velkou silou musim slapnut na pedal aby som auto ubrzdil. Cital som tiez ze to moze byt netesnost hadiciek, lenze ja som totalne laik v tomto smere a poprosil by som vas o nejake obrazky ako nato. Vopred vam dakujem!

[upravil dne 30.12.2009 Leonidas]

Odesláno

lenze je tam viac tych hadiciek a absolutne neviem ktora to je. A nerad by som posral nieco. Vobec do tychtop veci nerozumiem a neviem ani to ze kde ta vyveva je alebo co to je :mad: :mad: :mad:

Odesláno

od nádobky neodpojuj nic!,ta hadice je připojena na ten hrnec (posilovač), od něho ji odpoj,nastartuj a přilož prst,jestl ho nepřisaje podtlak je vadná hadice nebo vývěva--podle toho cos popsal,je chyba v těchto dvou dílech

Odesláno

Ferry dik moc. Idem to hned odpojit :) Len dufam ze nieco neposerem :)

vyveva bude v poriadku, prisal mi prst :) ale tu hadicku nedokazem odpojit od posilovaca do frasa :nevim

[upravil dne 30.12.2009 Leonidas]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...