Budhas Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Zdravím.Mám nové mapy 2009 (novější jsem nesehnal),takže kdo bude chtít,tak linky na SZ.Je to na navigaci VDO Dayton (velká barevná obrazovka). Ale mam otázku,jak změnit tu ošklivou němčinu na jiný jazyk,nejlépe češtinu?Je mi to záhadou,celej palubní počítač je v angličtině,tak proč na mě ta ženská mluví tou ošklivou řečí? Citovat
jofo Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Musis mat systemove cd kde sa da ta rec zmenit. Cestina neni nikde akurat par ludi to prekopalo a nahraju ti to za financny obnos. Pohladaj napr v sekcii 407. Citovat
Budhas Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 Aha,tak tady asi bude problem,ja nemam to systemové CD......sakryš. Citovat
jofo Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Ale aj tak mi nie je jasne ze ked mas anglictinu tak rec je nemecka. Ja ked zmnim na anglictinu tak sa zmeni aj hlas, len akurat si zvolim ci chcem zensky, alebo muzsky. Mozno budu vediet poradit ty co maju rocnik do 2005. Citovat
Budhas Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 Jako jazyk palubního počítače je komplet v angličtině, menuz navigace taky...ale hlas je v němčině a když si třeba dám navigovat na restaurace a tak, tak je to taky napsaný německy... Citovat
funthomas Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 potrebujes na to systemove CD, bud od niekoho zozen alebo pohladaj na internete, stiahni, napal...., malo by to byt dostupne pod \"VDO DAYTON NAVTECH ONBOARD CD LOGICIEL SOFTWARE CD VERSION 6 FOR PEUGEOT 607 CITROEN C5\" vlozis do navigacie, zmenis jazyk.... niekedy to musis spravit na dvakrat aby sa updatol na AJ - t.j. mas tam teraz NJ, zmenis napr. na IT a potom este raz na AJ tento postup plati pre r.v. 2000-2004 v novsich verziach to moze byt ine Citovat
Budhas Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Tak tohle se bude hledat tezko takhle dlouhej nazev.Neco jsem nasel,ale nejde to stahnout a ma to jen 32 Mb,muze to byt ono?Neni to nejaky maly? Nemohl by to prosim nekdo zkopcit a nekam upnout? Citovat
funthomas Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 kto hlada najde: precitaj si tento thread, je to tam preberane vratane linku, (aj ked verzia 8, ale tusim aj ta bude fachcit na 607 pod r.v. 2005): http://www.citroeny.cz/forumxxx/viewtopic.php?t=1837&postdays=0&postorder=asc&start=450 Citovat
funthomas Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 jo a aby som nezabudol, VELMI DOLEZITE: ked budes robit update z toho cd-cka tak maj po cely cas nastartovany motor aby sa to nahodou nepreplo do energy saving mode, chvilu to bude trvat takze to chce trpezlivost, pocas procesu nic nestlacaj, nevyberaj CD atd. lebo si poskodis system!!! CD po napaleni verifikuj, ze je 100% zhodne s image suborom! Naisto to pojde napalit s CloneCD Citovat
Budhas Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Jsi frajer,díky za odkaz! Ted jsi me ale trosku vystrasil.Mam s takovych veci tak trochu obavy,aby neco nehaplo a nedoj...balo se to cely....ja ISO formaty palim v Burn 4 free,vypalil jsem tak i mapy a vali to bez problemu.Ale nevim jak to overit (verifikovat). A hlavne nevim postup,kdy na co muzu macknout a tak....pri tom updatu. [upravil dne 30/12/09 Budhas] Citovat
funthomas Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 tento postup sa tyka system update: az taka veda to nie je, jednoducho zalozis CD do mechaniky/navigacie, malo by ti vyskocit info o verzii, a otazka ci chces spravit update, to potvrdis a budes cakat ono si to samo natiahne potrebne veci, proces uvidis na obrazovke, bude to chvilu trvat, takze ziadnu paniku ked si budes mysliet ze sa to zaseklo - pocas procesu nic nestlacaj, nevyberaj cd, ked to bude hotove tak ti to oznami alebo vyhodi CD z mechaniky co sa tyka zmeny jazyka tak to si uz presne nepamatam, ale malo by to byt nejak tak, ze v menu navigacie zmenis jazyk na iny, ono by to malo vyziadat to system CD a samo si to natiahne subory, s tym mozes laborovat (menit jazyky hore dole, tu nemas moc co pokazit) (nahoda je blbec a je fakt je ze ked by sa nahodou nieco dodrbkalo pocas update=nefunkcna navi takmer ista:nevim ) tak ale snad nebudes do konca zivota pocuvat germancov p.s. este ma dodatocne napadlo, k tej zmene jazyka, ze ked to zmenis z nemciny na anglictinu a nebude to reagovat, tak vyskusaj zmenu na taliancinu alebo francuzstinu a z nej potom na anglictinu a malo by ta vyzvat na vlozenie system CD ked chces len zmenit jazyk tak nevyhnutne nemusis robit system update ako som to popisal v prvom odstavci, ide o 2 nezavisle a rozne veci: 1. system update 2. zmena jazyka [upravil dne 30/12/09 funthomas] Citovat
Budhas Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Ale když jsem si stáhl verzi 8 a já tam mám nejspíš verzi 3, tak to bez updatu nepujde, ne..?? Citovat
Budhas Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 Tak mám k dispozici mapy na VDO 2010 - 2011 !!!! Kdo bude chtít, tak SZ...jinak to tady nejde, no... Citovat
hakavcak Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 byl by k dispozici také poslední software pro rok 2003? Citovat
tessicz Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Zdravim lidi, mam k dispozici mapy 2010-2011 pro RT3,RT4,RT5 kdo bude mit zajem at pise SZ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.