Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

O té 607 nevadí, každymu se libí něco jiného jen je to na ní neobvyklé a na vlajkové lodi taková uprava.. No co :)

To Coupe bylo na prodej a řikal jsem si že fotku si prostě stáhnout musím jo dolu by to chtělo, ale je to čistá série důkaz toho, že série je prostě nejkrasnější :D .

Odesláno

Jinak nekoukal jsem do pravidel a nekoukal jsem zda se to smí nebo nesmí, ale tak při nejhoršim se to smázne.

Myslím, že 405 člena Brian si zaslouží tady být. :) Je prostě krásná sám ji mam jako tapetu na ploše. :D

[upravil dne 28/9/12 15:08 od Feelly]

post-36664-14109627204718_thumb.jpg

Odesláno

Ta 405 pětka je náhodou docela šťavnatá! Dneska už se to moc nenosí a věřím, že spousta lidí by ji hodila možná o do nevkusu, ale dle mého názoru je moooc dobrá:super

Odesláno

Dneska se od rána docela nudím v práci a náhodou sem na netu narazil na tohle, podle mě jednoznačně vkus, ikdyž ne na silnici, ale na okruh...

post-38173-14109627218316_thumb.jpg

Odesláno
Dneska se od rána docela nudím v práci a náhodou sem na netu narazil na tohle, podle mě jednoznačně vkus, ikdyž ne na silnici, ale na okruh...

dá se na coupe sehnat ten bodykit s vytaženejma blatníkama?

Podobnej se tušim dělal na 306 cabrio...:myslim

Odesláno

Choze-406 - 407 Silhoutte taky labužo.. :)

Byl na hatchbackach 3dveř ano, ale sehnat to na 306 je umění a na 406 si myslím, že to asi bude, ale ne tady a když bude to drahý.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...