Stifler Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 BiFF: To je GTi-6ka, která byla nedávno na prodej na Sauto.cz. Citovat
KingSpade Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 tu zlatou 306ku jsem fotil někdy minulý rok v létě u Futura v Ostravě...někde se tu na fóru ta fotka povaluje Citovat
Strejdakopec Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Vcera jsem videl tuto 306 nevypada to spatne a v lete jak nahodi poradne kola by to mohlo byt pekne nemyslím si že by tohle mohlo vypadat dobře....lepenej tuning...nalepený lemy...mrčítkanárazník s těma mlhama??? ne na vkus je to moc členitý a spíš bude působit dojmem přeplácanosti....když už dělal dotyčný takový zásah dokapoty proč teda nepřevaříl kapotu přes světla??? to by byl začátek úspěchu....místo těch hnusnejch mlhovek měl zavařit otvbor na origo nárazníku a míeto lemů měl vytáhnout nebo vyklepat blatníky...nebvo se na to vykašlat.....kola a auto je super ale tohle pěkný nikdy nebude:papa Citovat
omegascream Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 ten Datsun/Nissan je úplne nádherný. Vo všetkých variáciách Citovat
Strejdakopec Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 to je klasa krásný......nemám slov jak popsat jak se mi to líbí.... Citovat
oni Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 JMD auta jsou proste super, nemaj chybu. jiank k ty zlaty 306tce, psal jsem to nekolikrat a napisu to znova. tuhle 306 prodaval clen theimer, co se zabyva gti motorama a ma i luxusniho maxika na vrchy.tuhle 306 dotahl z francie. ty plasty byli origo peugeot, melo to celonerezove vyfukove potrubi,jina ramena a proste lepsi doplnky na napravach vcetne brzd. nevim jak na tom je auto ted. nemela teda tu kapotu a masku bez znaku a ty hnusny diskolampy. ale prahy,lemy,narazniky i kridlo to melo. nekdo to takhle zhnusil. [upravil dne 15/2/11 09:15 oni] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.