Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rootsky

Jak zhodnotit \"tuningem\" několikanásobně 406 3,0 coupe (chce za něj 7500 UK liber, což je za coupe s touto úpravou docela málo)...

Tohle patří do nevkusu podle mě. :)

Odesláno

abych pravdu řekl kdybych měl vypíchnout jedno tuning auto co mě fakt uzemnilo tak si rozhodně vzpomenu na Relax meeting 2009. Tohle auto je pro mě naprosto bomba. Nic zběsilého, všechno krásně jednolité a promakané.. tohle je co se týče tuning aut pro mě BEST !!!

Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

Šalda: jou ale ten druhy nieje moj.. 2 nove peugeoty vedla seba tak som to narychlo cvakol :aut

co je na tom tak extra že jsou dvě nový auta vedle sebe? :myslim

Odesláno

Ta Honda je pěkná,ale když se na ní půjdeš podívat z blízka,už to tak perfektní není.Koukal jsem na ní na Finále,někde to už praská,občas nesedí...ale třeba majitel zapracoval a dal do dokupy.Ale je parádní,to jo!

Odesláno

Z Relaxu si jí taky pamatuju,a moc se mi líbila,hlavně barva.

Ale jak píše 309GT ,taky jsem si všimnul několika nedokonalostí.Jelikož ani já nemám auto jak z alabastru,tak radši mlčím :D:D:D

Edit: Taky přidám něco

[upravil dne 28/5/10 Voighta]

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Z Relaxu si jí taky pamatuju,a moc se mi líbila,hlavně barva.

Ale jak píše 309GT ,taky jsem si všimnul několika nedokonalostí.Jelikož ani já nemám auto jak z alabastru,tak radši mlčím :D:D:D

Edit: Taky přidám něco

[upravil dne 28/5/10 Voighta]

nevím ale podle mě tyhle mustangy po70.roku ztratili svůj vkus.. kdyby to byl 69 rok tak ty byli perfektní .. ale tyhle 70 a dál už to nebylo ono..

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Tomazy

Šalda: jou ale ten druhy nieje moj.. 2 nove peugeoty vedla seba tak som to narychlo cvakol :aut

co je na tom tak extra že jsou dvě nový auta vedle sebe? :myslim

To jsem právě taky nechápal :D

Vyfoť si taky tu svou krásku s tou zelenou a budou taky 2 auta u sebe:D:aut

Jinam Mustangové jsou prostě krasavci:super

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

No vidíš a já myslel že tebe zrovna nadchnu :D

lepší ;)

neboj nadchnul, já jen říkám, že konkrétně mustang v 70 roce přišel o styl :roll hned po tom co v 69 z linek sjížděli asi nejkrásnější kousky boss 429, mach 1 atd..

viz ukázka :D

Odesláno

..no, ked sa bavíme o mustangoch, tak podla mojho skromného názoru nesmieme zabudnúť na tieto dva kúsky.. kto pozná? ;)

rabbit07.jpg

a

orig_kitt_exterior_04.jpg

orig_kitt_exterior_15.jpg

[upravil dne 28/5/10 NAVY1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...