Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mne sa ten štyl ako je robený ten VI golf vobec nepači, z 3-4 aut poskladat jedno a potom hadat čo to je..ee..preto nemusím ani francuzsku tuning scene a ich upravy, tam to frčí...zato ten c300 je trieda :roker...nemecko a usa, clean a DUB to je to prave pre mna...:D:super:roker

Odesláno
Původně zaslal: martis

uz nedavajte take foto ani videa vsak len slintam!! jednoducho povedane KRASNE AUTA! a ja mozem en snivat!! :) ta fotka chrysleru je fakt pecka!tu tiez stoji taka cierna a z chrom listamy pecka!

inak JardaMoj nevies co je to za oranzove auto? :mad: zo zadu je ako golf 5,ale z predu hmm

fakt netusim, myslim si ze je to prekopanej petkovej golf

Odesláno

Wooody, to jsem taky nemyslel:D:D:D

Jen musíš babu za co vzít, a né aby sis o ňu polámal žebra:aut

Ta první by šla, ale jen od pupíku na vrch, spodek by to chtělo jinej:D:aut

Odesláno

uz sem malem dal zas citaci..zpropadene Tuningforum:-D

šaldo...mno ja nevim takova Šeredova je TOP!a ta bloncka hmmm fesna:-D

Odesláno

toto biele auto ma zadne svetla ako p206, zaujimave auto,co vedie ty fanatici :D urobit a autami!nemam slov!!! inak dvievcata moooooooc pekne!! keby jedna z nich chcela tak moj peugeot :) ale to asi len mojom najlepsom sne a u tej caji iba asi v tej najhorsejom sne :grr

wazne rozmyslam ze si kupim wv golf 5 podla mna su to krasne auta,trosku male na moj vkus.

a to ze nedavaj fotky peknych aut som nemyslel doslovne!velmi rad pozeram tuto temu,aspon si nenamyslam ze moja 406 je najkrajsia :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...