Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
ale fuj koblihu:)

:D:D:D viděl jsem tvoji reakci až teď a nemohl jsem přijít na to v čem byl můj příspěvek \"na fuj\" dokud jsem se na něj nepodíval dneska. Raději jsem tu hrubici opravil, ale stejně se červenám :mad::papa

[upravil dne 20/7/13 12:52 od koblih69]

Odesláno

Velkej, velkej mazec. Nerad to přiznávám, ale kamarádi od Citrónu poslední dobou asi něčím dopují jejich designový studio, protože se mi zdá, že začínají být v téhle oblasti zase kousek před náma:( Hlavně teda v běžné produkci... Když si porovnám starou C5 se 406, tak tam sme byly daleko vepředu a když si porovnám novou C5 s 508, tak kde se nám sakra ten náskok ztratil???

Odesláno

Osobne nechapem preco ludia odstranuju znak z auta... (Hlavne nechapem preco odstranuju leva? Ok, ze odstrania z Audi alebo z Volva, ale Peugeot ma pekneho Leva na kapote.. preco to hodit dole ?)

Niektorym sa to hodi ked je to cele nahradene sietou, ale ked je tam ten plast tak to mi nejako nepasuje... Napr 307-icke sa hodi ak je ten stredny plast zafarbeny na cierno (niekto ho tu aj ma na fore) ale nie odstranit znak.. :myslim

Inak 205-ky su pekne okrem toho znaku :D

Odesláno

Ja by řekl průměrnej českej tuzingmachr: TYPYČOVOLETOJEHUSTOMEGAKRUTONSKÁKHÁRAJAKHAJZL.:D

Jinak, lepší, než ty káry, co mají na světlech řasy:-)

[upravil dne 30/7/13 16:18 od odee]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...