Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ten fanda je super, kdysi sem viděl 110R s motorem VR6, byla černorůžová s pavučinama, oplastovaná ve stylu 130RS a stovku tam borec uváděl tuším něco málo přes 4 vteřiny, ale stím,že to mělo i vstřikování dusíku:D Ale i ten fanda to musí mít pod 6:roker

Odesláno

ha, tady sem nasel i takový krátký videjko s ní, akorát teda sem myslel, že na ní byly pavučiny a ne plameny:myslim no, je to už pár let, no...

Odesláno

Dlouho sem nic nepřidal do sekce tuning .. tak tady sem něco vyštrachal, možna to tu už je ale každopádně pěkná práce na 304 :)

[upravil dne 24/3/13 23:27 od Háček]

Odesláno

tyvo*e Andreww ... šábnem se na pul :D já si beru předek a ty si nech zadek :D ale koukam ani moc nestojí

tady jedna :

http://auto.bazos.cz/inzerat/22839094/Peugeot-304-Kabriolet.php

a tady druhá:

http://auto.bazos.cz/inzerat/22839017/Peugeot-304-Kabriolet.php

ps: vlastně když si moh strejc na naší zahradu ted nedavno dotahnout gazika tak proč bych si ja nemoh dotahnout 304ku :D

Odesláno

:D .. asi poprosím Administrátory aby zakázali na serveru používat slovo háček :D

jinak s penězma sme na tom stejně :D tak šetři šetři :D ... ja už mam našetřeno 500,- :D

Odesláno

HMMM..ta vypadá krásně, jen bych měl jednu výhradu. 306 má totiž opticky strašně malý zrcátka a jak sou v té barvě, tak podle mě vypadjí ještě menší. Jinak na kolech sem nikdy barvy neměl rád, ale některý projekty mě přesvědčujou o tom, že to může vypadat fantasticky. Třeba zrovna tahle 306:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...