Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to audi je pěkné z boku...no předek je otřesný...no a ten challenger...kua to je strojovna, to bych taky bral mít doma..a takhle zvednuté...jen bych si lehnul pod auto s balíkem chipsů či popcornem a zaujatě sledoval klidně i celý den :D

[Edited on 5/2/13 00:58 by KingSpade]

Odesláno

souhlasim s poldisem, taky se v těch čtyřkroužkovejch věcech nevyznám, připadá mi to stejný, nebo když už tak podobný ..

Odesláno

Tiez suhlasim s Poldiss om, cely VW group sa mi nepaci, pretoze vsetko je to iste... sadnes si do octavie a vidis pred sebou to iste ako ked si sadnes do Audi alebo VW.. (Seat sa este ako tak drzi, ale nove modeli Seat su uz tiez take ako VW AUDI SKODA ... )

Nepaci sa mi ten styl..

Odesláno
Vždyť ty audiny jsou furt to samý dokola :( Kdyby Tomazy nenapsal co to je tak bych pořádně ani nepoznal jestli je to A4 nebo A6 nebo co.. :bojim

Taky bych spíš tipoval A4. Z venku je docela hezká, ale po usednutí už moc ne. Aspoň, že jezdí rychle, člověk je dříve v cíli a nemusí tak dlouho koukat na tu hrůzu :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...