Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:D musím souhlasit s koblihem...na tom autě se dost šetřilo...ty zadní podběhy jsou hrůza, v kufru není ani koberec přes podběhy, zůstal tam holej plech... Je to hrozná krabice :bojim
Odesláno
hezky řečeno :D třeba fiatu sciencentu jsme říkali psí bouda :D a kolikrát by měl i ten pes co dělat se tam v jklidu dostat :D

asi dva roky jsme s nim jezdili ve 2 přes 100 km, oba máme přes 190 cm a problém s místem jsme nikdy neměli... takže je chyba asi ve tvým přijímači;)

Odesláno
hezky řečeno :D třeba fiatu sciencentu jsme říkali psí bouda :D a kolikrát by měl i ten pes co dělat se tam v jklidu dostat :D

asi dva roky jsme s nim jezdili ve 2 přes 100 km, oba máme přes 190 cm a problém s místem jsme nikdy neměli... takže je chyba asi ve tvým přijímači;)

a jakej byl problém při prodeji s těma dvouma vypouklinama na střeše od hlav ??? :D nepředpokládám že tuhle hračku pro děti jste si nechali :D
Odesláno

Strejdakopec : našel jsem ji na google.com já věděl že to coupe červený sem mám dát se zavřenýma dveřmi a všichni by slintali mě se to lítí i takhle ....

Odesláno
já věděl že to coupe červený sem mám dát se zavřenýma dveřmi a všichni by slintali mě se to lítí i takhle ....

Ty dveře bych klidně překousl, ale ty mračítka jsou fakt otřesné :blicismajlik

Odesláno
Strejdakopec : našel jsem ji na google.com já věděl že to coupe červený sem mám dát se zavřenýma dveřmi a všichni by slintali mě se to lítí i takhle ....
mě se ty dveře líbí...na coupe s tím nemám problém...nevím proč mají ostatní k tomu averzi...vypadá to špatně asi jen když to tuzéři dají na sedan ale ty mračítka neuznávám na žádném autě....když už si vymazlíš auto tak tě přeci nebude mrzet za 2500 převařit a nalakovat kapotu nebo snad jo???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...