Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Peta-k

protože jse chci optat na nazor vas ostatnich chapen???ale když to vadi tak se ptat nebudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)myslel jsem,že člověk co tomu rozumí si to rozebere a podle toho,co zjistí vadného si to i opraví--až potom,když si neví rady,požádá ostatní o pomoc (to by mělo logiku...),ale rozumět opravám a místo samotné opravy vypisovat ,,čím to může být ??\'\'--nezlob se,nechápu,ale jsem už jiná generace a tak sorry :papa

P.S. jinak na mě ty Tvoje vykřičníky působí dojmem,že slušně nežádáš o pomoc,ale nařizuješ ostatním,aby ti pomohli--ale možná se zase pletu...,měj se hezky :papa

Odesláno

Keď brzdí jedno predné a jedno zadné tak nebude problém v hlavnom brzdovom valci? Niektoré Peugeoty mali brzdy zapojené diagonálne keď každý okruh bŕzd bol jedno predné a jedno zadné do kríža. Neviem či to tak má i 106-ka, iba ma napadlo že by mohol byť problém v netesnosti jedného okruhu.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

protože jse chci optat na nazor vas ostatnich chapen???ale když to vadi tak se ptat nebudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)myslel jsem,že člověk co tomu rozumí si to rozebere a podle toho,co zjistí vadného si to i opraví--až potom,když si neví rady,požádá ostatní o pomoc (to by mělo logiku...),ale rozumět opravám a místo samotné opravy vypisovat ,,čím to může být ??\'\'--nezlob se,nechápu,ale jsem už jiná generace a tak sorry :papa

P.S. jinak na mě ty Tvoje vykřičníky působí dojmem,že slušně nežádáš o pomoc,ale nařizuješ ostatním,aby ti pomohli--ale možná se zase pletu...,měj se hezky :papa

když ti to tak vadi tak proč píšeš?nemaš odepisovat ne?určite se najde nekdo jinejkdo poradi bez zbytečnejch kecu!končim diskusi s tebou!!!!!!!starouši!

[upravil dne 3/1/10 Peta-k]

Odesláno

to pastorek: maš namysli to co je víš na fotce označeno??ze nektera hadička netesni a propouští?taky jsem slyšel ze se delali nebo delaj brzdy do kříze ale jestli to ma moje 106 to taky nevim!

to luky106:rozebrany jsme to mel a všecko ok!jak ma nic zalehliho pakny jako novy.vše v cajku ale včera když jsem to projíždel tak noralne brzdil předek a zadek byl normalni!ale dneska zase zadni kolo do smyku!

Odesláno

když ti to tak vadi tak proč píšeš?nemaš odepisovat ne?určite se najde nekdo jinejkdo poradi bez zbytečnejch kecu!končim diskusi s tebou!!!!!!!starouši!

To myslíš vážně? Ozzy se Ti tu jako jeden z mála snaží nějak fundovaně poradit, má s Tebou trpělivost... Píšeš, že tomu rozumíš, tak proč Tě potom zajímá názor jiných? Prostě si to oprav a neřeš tu kraviny, přijde mi to jako házení perel sviním.

Odesláno

to pastorek: maš namysli to co je víš na fotce označeno??ze nektera hadička netesni a propouští?taky jsem slyšel ze se delali nebo delaj brzdy do kříze ale jestli to ma moje 106 to taky nevim!

Nie. Hlavný brzdový valec má dva okruhy. Výstup z nich sa ďalej rozvetvuje na jedno predné a jedno zadné. Problémom by mohla byť netesnosť jedného z nich priamo v hlavnom valci. Vtedy by sa tlak prenáčal iba do jedného čo by pri diagonálnom zapojení spôsobilo práve brzdenie jedného predného a jedného zadného kolesa. Druhé by nebrzdili.

Čiže v princípe opačne ako si nastolil problém. Riešiš že dve kolesá idú do šmyku a problém môže byť opačný že dve nebrzdia.

Odesláno
Původně zaslal: Tomhais

To myslíš vážně? Ozzy se Ti tu jako jeden z mála snaží nějak fundovaně poradit, má s Tebou trpělivost... Píšeš, že tomu rozumíš, tak proč Tě potom zajímá názor jiných? Prostě si to oprav a neřeš tu kraviny, přijde mi to jako házení perel sviním.

nj dalsí !proč nechapete ze i ten kdo to imi si zpravit tak jse radši předem zepta než to rozdelá to je normalni ne?vim tady o jednim kterej to taKy tak dela a u neho zadnej problem!napišu ja jakej je nazor na to ze tomu rozumim a hnedka je velkej problem z toho vite co mi mužete ........

Odesláno

to luky :zavzdušnene to nebude to bylo prvni co jsem delal a všecko ok!a pod auto lehnu a kouknu jete jednom!!

to pastorek: chapu no ale nevim kde teda začit včera jsem akorat zjistil ze to nedela porad ze to dela jenom nekdy dneska to nedelalo a vcera jo.

Odesláno

Peta-k: Tomu rozumím, sám to tak dělám. Je totiž lepší se zeptat, než něco zku*vit. Ale jde to přece i slušně, bez napadání lidí co se Ti snaží poradit. Končím s OT...

PS: Ty vykřičníky se fakt snaž eliminovat, vypadá to hrozně.

Odesláno

tak vydiš taky se zeptaš dřív co a jak a potom se jdeš kouknout a u me je to prolem!jak jsem nekoho tady napadl?s tima vykřičníkama jsem se už omlouval.mam to ve zvyku je psat všude!

[upravil dne 3/1/10 Peta-k]

Odesláno
:xvul s tým ozzym si to vážne po*ral. Myslím že by bolo namieste ospravedlnenie. Pri jeho znalostiach, skúsenostiach, ochote pomôcť a určite i šedinám si skôr zaslúži pomenovanie \"pán majster\". Je tu zopár ľudí u ktorých je takéto oslovenie na mieste a ozzy56 medzi nich určite patrí.
Odesláno

zkoušel jsi rozebrat ten buben? možná máš sjetý čelisti na kov a ta jedna strana je víc? třeba ti to před nedávnem pískalo? nebo ti tam proteklo prasátko a natekla ti kapalina do bubnu? mě takhle jednou vyskočila pružina co drží čelisti a jedno kolo nebrzdilo?

• O 5 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...