Peta-k Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 protože jse chci optat na nazor vas ostatnich chapen???ale když to vadi tak se ptat nebudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 a už jsi to rozebral jak to vypadá? na 90% bude v prdely jedno prasátko když brzdí jedna strana a nezapomen promazat dosenačky na paknach at ti to pak nepíská Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: Peta-k protože jse chci optat na nazor vas ostatnich chapen???ale když to vadi tak se ptat nebudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)myslel jsem,že člověk co tomu rozumí si to rozebere a podle toho,co zjistí vadného si to i opraví--až potom,když si neví rady,požádá ostatní o pomoc (to by mělo logiku...),ale rozumět opravám a místo samotné opravy vypisovat ,,čím to může být ??\'\'--nezlob se,nechápu,ale jsem už jiná generace a tak sorry P.S. jinak na mě ty Tvoje vykřičníky působí dojmem,že slušně nežádáš o pomoc,ale nařizuješ ostatním,aby ti pomohli--ale možná se zase pletu...,měj se hezky Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Keď brzdí jedno predné a jedno zadné tak nebude problém v hlavnom brzdovom valci? Niektoré Peugeoty mali brzdy zapojené diagonálne keď každý okruh bŕzd bol jedno predné a jedno zadné do kríža. Neviem či to tak má i 106-ka, iba ma napadlo že by mohol byť problém v netesnosti jedného okruhu. Citovat
Peta-k Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: ozzy56 Původně zaslal: Peta-k protože jse chci optat na nazor vas ostatnich chapen???ale když to vadi tak se ptat nebudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)myslel jsem,že člověk co tomu rozumí si to rozebere a podle toho,co zjistí vadného si to i opraví--až potom,když si neví rady,požádá ostatní o pomoc (to by mělo logiku...),ale rozumět opravám a místo samotné opravy vypisovat ,,čím to může být ??\'\'--nezlob se,nechápu,ale jsem už jiná generace a tak sorry P.S. jinak na mě ty Tvoje vykřičníky působí dojmem,že slušně nežádáš o pomoc,ale nařizuješ ostatním,aby ti pomohli--ale možná se zase pletu...,měj se hezky když ti to tak vadi tak proč píšeš?nemaš odepisovat ne?určite se najde nekdo jinejkdo poradi bez zbytečnejch kecu!končim diskusi s tebou!!!!!!!starouši! [upravil dne 3/1/10 Peta-k] Citovat
Peta-k Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 to pastorek: maš namysli to co je víš na fotce označeno??ze nektera hadička netesni a propouští?taky jsem slyšel ze se delali nebo delaj brzdy do kříze ale jestli to ma moje 106 to taky nevim! to luky106:rozebrany jsme to mel a všecko ok!jak ma nic zalehliho pakny jako novy.vše v cajku ale včera když jsem to projíždel tak noralne brzdil předek a zadek byl normalni!ale dneska zase zadni kolo do smyku! Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 tak to pak bude asi fakt zavzdušněné nebo skouknout hadice pod autem jestli někde nemokvaj... Citovat
Tomhais Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: Peta-k když ti to tak vadi tak proč píšeš?nemaš odepisovat ne?určite se najde nekdo jinejkdo poradi bez zbytečnejch kecu!končim diskusi s tebou!!!!!!!starouši! To myslíš vážně? Ozzy se Ti tu jako jeden z mála snaží nějak fundovaně poradit, má s Tebou trpělivost... Píšeš, že tomu rozumíš, tak proč Tě potom zajímá názor jiných? Prostě si to oprav a neřeš tu kraviny, přijde mi to jako házení perel sviním. Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: Peta-k to pastorek: maš namysli to co je víš na fotce označeno??ze nektera hadička netesni a propouští?taky jsem slyšel ze se delali nebo delaj brzdy do kříze ale jestli to ma moje 106 to taky nevim! Nie. Hlavný brzdový valec má dva okruhy. Výstup z nich sa ďalej rozvetvuje na jedno predné a jedno zadné. Problémom by mohla byť netesnosť jedného z nich priamo v hlavnom valci. Vtedy by sa tlak prenáčal iba do jedného čo by pri diagonálnom zapojení spôsobilo práve brzdenie jedného predného a jedného zadného kolesa. Druhé by nebrzdili. Čiže v princípe opačne ako si nastolil problém. Riešiš že dve kolesá idú do šmyku a problém môže byť opačný že dve nebrzdia. Citovat
Peta-k Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: Tomhais Původně zaslal: Peta-k když ti to tak vadi tak proč píšeš?nemaš odepisovat ne?určite se najde nekdo jinejkdo poradi bez zbytečnejch kecu!končim diskusi s tebou!!!!!!!starouši! To myslíš vážně? Ozzy se Ti tu jako jeden z mála snaží nějak fundovaně poradit, má s Tebou trpělivost... Píšeš, že tomu rozumíš, tak proč Tě potom zajímá názor jiných? Prostě si to oprav a neřeš tu kraviny, přijde mi to jako házení perel sviním. nj dalsí !proč nechapete ze i ten kdo to imi si zpravit tak jse radši předem zepta než to rozdelá to je normalni ne?vim tady o jednim kterej to taKy tak dela a u neho zadnej problem!napišu ja jakej je nazor na to ze tomu rozumim a hnedka je velkej problem z toho vite co mi mužete ........ Citovat
Peta-k Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 to luky :zavzdušnene to nebude to bylo prvni co jsem delal a všecko ok!a pod auto lehnu a kouknu jete jednom!! to pastorek: chapu no ale nevim kde teda začit včera jsem akorat zjistil ze to nedela porad ze to dela jenom nekdy dneska to nedelalo a vcera jo. Citovat
Tomhais Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Peta-k: Tomu rozumím, sám to tak dělám. Je totiž lepší se zeptat, než něco zku*vit. Ale jde to přece i slušně, bez napadání lidí co se Ti snaží poradit. Končím s OT... PS: Ty vykřičníky se fakt snaž eliminovat, vypadá to hrozně. Citovat
Peta-k Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 tak vydiš taky se zeptaš dřív co a jak a potom se jdeš kouknout a u me je to prolem!jak jsem nekoho tady napadl?s tima vykřičníkama jsem se už omlouval.mam to ve zvyku je psat všude! [upravil dne 3/1/10 Peta-k] Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 s tým ozzym si to vážne po*ral. Myslím že by bolo namieste ospravedlnenie. Pri jeho znalostiach, skúsenostiach, ochote pomôcť a určite i šedinám si skôr zaslúži pomenovanie \"pán majster\". Je tu zopár ľudí u ktorých je takéto oslovenie na mieste a ozzy56 medzi nich určite patrí. Citovat
Fr3sh Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Peta-k: chovas se fakt jak idiot...bud slusnej a ostatni budou na tebe... tim mam na mysli k ozzymu [upravil dne 3/1/10 Fr3sh] Citovat
Peta-k Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 jasny špatnej ja!!omlouval jsem se za ty vykřičníky a stejne jsem špatnej!co jsem udelal?když jsem se zeptal na radu vaši? Citovat
urdemala Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 zkoušel jsi rozebrat ten buben? možná máš sjetý čelisti na kov a ta jedna strana je víc? třeba ti to před nedávnem pískalo? nebo ti tam proteklo prasátko a natekla ti kapalina do bubnu? mě takhle jednou vyskočila pružina co drží čelisti a jedno kolo nebrzdilo? Citovat
Peta-k Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 všecko je v cajku jak ma bejt.dneska to brzdilo zase jak ma.ty brzdy si delaj co chcou! Citovat
pepa12 Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 zdravím chtěl bych se zeptat jak sundám zadní bubny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.