Peta-k Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 zdrawim chci se zeptat co mam zase v haji když mi brzdi vic zadek jedno kolo za řidičem !!!to kolo na kluzkym povrchu jde do smyku a jedno přední!!a na suchy silnici je cejtit ze to kolo za řidičem brzdi vic nez předek!je to na prd!!mel jste nekdo už ten problém?na co mam kouknout abych nemusel zbytečne neco rozebírat!!!dikes Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 ahoj,to jsi ty,co máš rád vykřičníky?? zajeď prve na STK,ať potvrdí nesouměrnost brzd--tím bych začal... Citovat
Peta-k Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 co?jaky vykřičníky???o čem mluviš?nechapu!na stk jsejm byl jeto cca3 mesice a vše v pohode předek i zadek brzdil jak ma!ale minulej tejden jsem to začal pozorovat ze zadek brzdi vic!! Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 co nechápeš?? skoro každá tvoje věta končí vykřičníkem--nebo dvěma,třema... tak sundej kola a podívej se,zda náboje (kotouče)nejdou těžce,zda jsou volné třmeny,jaké jsou desky,jak se točí bubny vzadu--našroubuj dva kolové šrouby proti sobě,kolega sešlápne brzdu a zkus tyčkou zapřenou mezi ty šrouby protočit buben,zkus odvzdušnit všechny válce... a na ty vykřičníky kašli !!!!!! Citovat
Peta-k Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 omlouvam se za ty vykřičníky když to tak teda vadi!a co tim docílím?zjistim ze zadni kolo neotočim když bude brzda sešlapla!!a nemuže bejkt neco s timdle tim jak je na fotce označený?nekjaka hadička špatna nebo nevim!akle brzdovku ma všechnu nijak neubejva! Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 co máš označeno,je vývod trubek z hl.válce,v tom místě se nemá co pokazit, zkus odvzdušnit a sleduj pak v hadičce,jaký jde proud kapaliny do každého kola...,jestli půjde slabě k jednomu kolu,může být něco s hadicí, taky se podívej na zátěžák (jestli ho vůbec máš) [upravil dne 28/12/09 ozzy56] Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 zátěžák je vzadu u nápravy,vede k němu brzdová trubka, ale možná máš zátěžáky v kolových válečcích,jako měla 205 ka--nevím Citovat
Peta-k Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 nic u napravy jsem nenašel nevim ani jak to vypada!a v tech kolových valečkách jsou kde???jak to vypada? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 na pohled zátěžák ve válečku nepoznáš,je to taková pi.ovina uvnitř--potřetí napíšu zkus odvzdušnit,abys viděl jestli tam jde vůbec tlak kapaliny a jakým proudem kapalina jde Citovat
Peta-k Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 odvzddušněno mam to jsem zkoušel hnedka a kapalina teče u všech 4 kol stejne!!!tak nevim asi to bude ten zatežak jde nejak vyzkoušet jestli je špatnej?nebo spíš bych byl rad kde ho najdu a jak vypada!dneska u nas napadl snih zase a to se neda jezdit po snehu kdyz brzdi vic zadni kolo! Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 zkus dát VIN--někdo snad zjistí,zda máš klasický zátěžák !!! Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 máš brzdy bez ABS a bez klasického zátěžáku,asi ti nezbyde než to rozebrat a pak uvidíš [upravil dne 31/12/09 ozzy56] Citovat
Peta-k Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 nj ale co mam rozdelat kolo plus buben a pod bubnem co??prave mi brzdi vic jedno kolo za řidičem tak bude v nem problém!!! Citovat
dolly1010 Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 ...a nebo to dej do servisu Tak si s tím už nějak podaděj a budeš mít jistotu že to máš \"v kupě\" Citovat
Peta-k Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 ja jse chci jenom na to kouknout co a jak vypada třeba to je jenom nejak sekli třeba by to stačilo promaznout nebo nevim ale nevim kam se na to podivat nemate nekdo fotky???rozdelaval jste to nekdo?na servis momentalne nemam prachy Citovat
ozzy56 Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Původně zaslal: Peta-k nj ale co mam rozdelat kolo plus buben a pod bubnem co??prave mi brzdi vic jedno kolo za řidičem tak bude v nem problém!!! sundej oba zadní bubny,zkontroluj stav obložení-paken,samostavy,válečky-zda jdou volně pístky a kvalitu prachovek,vyměň pružiny paken,zkontroluj stav bubnů--brzdící plochu a zda nejsou přejeté (průměr nad normu),zkontroluj stav lanek ruční brzdy.Až to uděláš,min. 5 roků na to nesáhneš. Když to neumíš,dej kamarádovi nebo servisu. Když nemáš money,odstav auto a jezdi MHD.Mám vykřičníkovat??? Citovat
Peta-k Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 vykřičníkovat nemusíš!ale jinak diky umim to nebudu to delat poprvi.a mhd u nas nejezdi:Dale dneska jsem schvalne to jel projed a zase to brzdi jak ma zadni kolo nešlo do smyku ale radsi na to kouknu!jsem se chtel jenom zeptat co a jak nez to rozdelam! [upravil dne 2/1/10 Peta-k] Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 když tomu rozumíš a dělals to víckrát,proš jsi tu dal dotaz? nerozumím Ti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.