rkhl Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Čau, mám takový problém, třeba už jste se s tím někdo setkal. Všiml jsem si toho až nyní a ani nevím jak bych to přesně popsal. Prostě se jedná o to, že jsem se teď někde otáčel na silnici, kde bylo více štěrku a při plném rejdu do leva se mi zdálo, jako by pravé přední kolo nejelo hladce po silnici, ale jako by odskakovalo do prava ven. Nevím jak to lépe popsat. Snad z toho někdo něco vydedukuje. Díky. Citovat
dolly1010 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Jako že se prokluzovalo? Když dáš plnej (levej) rejd tak se levý kolo skoro netočí a všechno jde do pravýho. PS.: Myslím, že plnej rejd (uplně na max) bys neměl dávat. Nedělá to dobře servu [upravil dne 26.12. 09 dolly1010] Citovat
P607Olda Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Volant máš rovně? Byla dělaná geometrie? Je po bouračce? Sjíždí kola? Když je všechno správně, tak to nemá dělat. Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 co třeba homokinetický kloub, jak je na tom? Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 dej kola rovne a spocitej si otacky volantu doleva a pak doprava , jinak bych teda skaknul i na geometrii Citovat
genzer Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 toto byva zpravidla zpusobeno spatnou geometrii Citovat
rkhl Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 Geometrii jsem ještě nedělal, nezdálo se mi, že by se gumy nějak sjížděli. Je ale pravda, že při jízdě rovně volant uplně rovně není, ale ke straně auto netáhne. Jak se pozná ten kineťák? Nevím jestli jsem to dobře popsal, ne že by pravé kolo prokluzovalo po obvodu, ale jako by nedrželo dráhu kružnice a během toho otáčení se po tom štěrku svezlo nebo odskočilo několikrát ven z té kružnice, po které by mělo jet. Ještě to musím vyzkoušet, ale na tu geometrii sjedu. Akorát nevím jestli by to nebylo lepší až při přezouvání, budu dávat nové letňáky. Citovat
BranoKuraj Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 všimol tieš . Hlavne to je cítiť pri plnom rajde a cúvaní na kamienkoch. Jedno kolo proste ide iným polomerom a na tých kamienkoch sa šmýka. Zdá sa mi že to tu aj niekto spomýnal je to chybička krásy na podvozku. Citovat
Benžík Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Mě to taky dělá. Na geo. jsem nebyl, nikam to netahne, jede to pěkně, gumy jsou sjetý normálně. Citovat
Lord Back Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 já měl úplně to samé když jsem se otáčel nebo když jsem prostě vytočil plnej rejd tak na štěrku se auto začalo úplně podrážet, nechal jsem udělat geometrii a nic nepomohlo to. Ptal jsem se co to je a dokonce mi bylo zděleno že to dělají nějaký tyčky na zadní nápravě prostě vůle v kole, tak jsem to zvednul vůle tam malinko je ale nic co by bylo na závadu to není ani milimetr, usoudil jsem že je to blbost a že tím to nebude. ¨Pak mi řekl že to dělají hodně široká kola, tomu jsem taky nevěřil, ale když jsem sundal 225 a dal 195 tak to přestalo dělat a chová se to normálně. můj úsudek je ale ten že to nedělá jen proto že to jsou nové zimáky a ty mají dokonalou přilnavost a proto neproklouznou. taky jsem to nevyřešil a geometrii to určitě není protože to dělalo i když jsem měl 6 stupňů rozbíhavost, i když mi to srovnali na nulu prostě furt to samé, bouračka to určitě byla ale lehká jenom plechy, i když se to mohlo pohnout přesto to stopu drží úplně dokonale na to mam oko i alergii. Dokonce jsem měnil i přední ramena jelikož jsem to natáhnul na obrubník a ohnul jsem je. Přední kola jsem měl o 3 cm vražené dozadu a podlamovalo se to i před tím i při tom i potom. Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Původně zaslal: rkhl Jak se pozná ten kineťák? Blbě jsem tě pochopil, myslel jsem, že ti v kole při plném rejdu cvaká párdón Citovat
rkhl Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr dej kola rovne a spocitej si otacky volantu doleva a pak doprava , jinak bych teda skaknul i na geometrii Je to na obě strany stejně, tak jedna a půl až třičtvrtě otáčky do plného rejdu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.