Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vypadá to zajímavě, možná bych taky zavítal, atˇ tam máte taky nějakou tu \"zahraniční návštěvu\", zatím ale vůbec nemám představu jestli bude čas, takže nezávazně.:papa

Odesláno

Nevím, jak moc bude Bohumilovi vyhovovat NEZÁVAZNĚ - jedná - li se ubytování v penzionu, většinou je třeba vybrat i nějakou zálohu, aby se nestalo, že se nezávazně přihlásí 30 lidí a přijedou 3. Apropó: Jak to vidíš se zálohou, Bohumile???????????

Odesláno

Už jsem to psal výše, nic o nezávazných tam nepadlo.

\"Závazné přihlášky o ubytování na výše uvedené termíny prosím odeslat nejpozději do 23.9.2004 do 12:00h. \"

Pak nechám dát přhlašovací formulář s číslem účtu.

Odesláno

zatím nezavazně proto že:

není přesný termým, chtělo by to stanovyt jeden, a dát termín dokdy zaplatit, vím že je tam napsáno do 23.9. což předpokládám kvůli 1. termínu, ale vzhledem k počtu přihlašených to vidím sejně na ty pozdnější termíny a tam by stačilo zaplatit do třeba týden předem, ne?

Nechci vám do toho kecat, ale osobně si myslím:

1) první termín je moc narychlo, zrušil bych ho

2)do 23.9. bych podle nezávazných přihlášek dle zájmu stanovil jeden přesný datum a dokdy zaplatit noclech, někdo třeba nocovat ani nebude a tak se přihlásí třeba později.

mk405 vyhovoval by mi také spíš ten poslední termín. mk:papa

Odesláno

Tak jsem koukal že ten sraz je napsanej ve všech modelovích řadách, ted v tom bude asi dost guláš každý to napíše nebo se přihlásí jinde, to asi nebude moc velkej přehlrëd kolik lidí přijede:mad:, máš alespon nejakou představu kolik lidí se hlásí v každém termínu? bede to chtít psát nějaké průběžné statystiky. mk:papa

Odesláno

Do 23.9. potřebuju aby jste si vybrali z nabídky termín, kde bude nejvíc přihlášených, tehdy se to bude konat. Pak bude v menu na úvodní stránce v sekci srazy závazný přihlašovací formulář. (Asi něco podobného jako na Šebetov). Podle počtu přihlášených se zvolí srazová krmě a za kolik, (nemá cenu dělat 40-ti kg prase pro 10 osob) a kdo bude mít závazně zájem o ubytování. Uzávěrka závazných přihlášek + zaplacení za krmi a ubytování bude týden před konáním srazu. Souhlasím, že ten první termín je dost napnutý, ale kdo ví ?

Odesláno

4 mk405 : Do všech modelových řad jsem to napsal, protože mě dost lidí sdělilo, tuto sekci nečtou. Je tam uvedeno, kam se mají předběžně přihlašovat.

Odesláno

o.k. hlásím se na termím 16. - 17.10. 2004

p.s.: s těma modelovýma ředama jsem ti napsal, páč sis asi přidělal práci koukal jsem že někdo se hlásil tam a ne tady, a nemyslel jsem to nijak špatně. Máš ale pravdu spousta lidí čte jen servis, hifi a tuning. mk:papa

[Editován dne 19/9/04 mk405]

Odesláno

AHOJ AHOJ AHOJ:

No vidíš, Bohumile, tak se to rozjelo. Mám v tom ale dost guláš a navrhuji uzavřít vše a stanovit poslední termín. Já osobně (a dalších pět aut ze Strakonic) je pro 16 října. Budeme všichni po výplatě a je čas si udělat na tento den volno. Takže doufám, že vás nelanařím příliš, ale myslím, že je to kompromis. Takže už prosím napište definitivní termín...

ML RABID CAR (přijedeme v konvoji pežotích vozů)

Odesláno

Upřesnění termínu :

Jelikož se všichni, co se předběžně hlásí o účast, zajímají o termín 16.-17.10. a nikdo o předchozí, tak tedy a? je po vašem.

Slavnostně vyhlašuji, že 1. Minisraz v Jižních Čechách (nebo už ne mini?) se bude konat v ternínu 16.-17.10.2004 v Jindřichově Hradci, sraz u penzionu SIGMA 16.10. do 13:00 hod.

Odesláno

Ještě jednou :

Slavnostně vyhlašuji, že 1. Minisraz v Jižních Čechách (nebo už ne mini?) se bude konat v ternínu 16.-17.10.2004 v Jindřichově Hradci, sraz u penzionu SIGMA 16.10. do 13:00 hod. Tuto středu by měl být závazný přihlašovací formulář na hlavní stránce s číslem účtu a financema.:cool::D:cool:

Odesláno

Dnes by měl být kompletní závazný přihlašovací formulář na hlavní stránce v menu \"NOVINKY\", nebo \"SRAZY\" s číslem účtu, financema a s podmínkama. Račte se tedy zájemci přihlašovat tam.

:D:cool::D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...