Dopiťák Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Kluci ja sem musel byt asi hodne hodnej ...Nebo ze by jezisek uz nemohl dal poslouchat moje nadavani na parkovisti?http://www.usmivejsezavolantem.com/cz_cz-products-parking-assistance.innovative-solution-2.html tet uz to ty skodily bude odpuzovat ... Citovat
Péťa Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Já dostal monitor (S-PVA), ale už na něj cca měsíc koukám. Ale u nás to bylo hlavně o radosti u dětí! Citovat
Marcel505 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Krom normálu jsem se za Ježíška převlékl já sám a nadělil si nové náhony tachometru, který miláčkové potřebujou... A nějakou dokumentaci... To jsem byl ale překvapenej, jaký pěkný dárky (a jistě nečekaný) mi tedy Ježíšek nadělil... Jako by mi četl myšlenky... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Aj ja sem dostal monitor Lg 22 konecne uz full hd A nejake dalsi veci Pezotnik taky dostal nove Osrami NB ... Citovat
Dundee Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Já se těšil, že mi nadělí opravený auto, ale nepovedlo se Bude se tu muset zastavit ještě jednou v lednu... Citovat
elton Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Dostal jsem pouze vysoké horečky, kašel, bolesti kloubů, prostě chřipka jak vyšitá. Citovat
pavloucha Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Původně zaslal: .mycTD me zase nic, tak se ptam mě též, hlavně,že měli děti radost Citovat
Mišak Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Já jsem přítelkyni požádal o ruku a ona řekla ANO. To byl můj nejhezčí dárek:) Citovat
Aluška Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Původně zaslal: Mišak Já jsem přítelkyni požádal o ruku a ona řekla ANO. To byl můj nejhezčí dárek:) Jéééé, to je romantika , krásnej dárek . Citovat
Aluška Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Tak mně donesl jen takové drobnosti a něco na mlsání (to kdyby viděla doktorka , tak mě přetrhne ) , mixér máme společnej do domácnosti . Takže Ježíškovi děkujůůůůůůů . Citovat
maturantka Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Původně zaslal: elton Dostal jsem pouze vysoké horečky, kašel, bolesti kloubů, prostě chřipka jak vyšitá. jsem na tom podobně :-) u mě to je pro změnu od zubu. já jsem si spoustu blbostí nadělila sama už někdy v průběhu listopadu až prosince (už je mi blbý po rodičích - teda Ježíškovi - něco chtít ) [upravil dne 25.12.2009 maturantka] Citovat
Otan Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Když jsem byl na vojně, tak jsme si říkali básničku: Už se těšíme na ježíška, copak nám asi nadělí, civilovi nadílku, vojákovi hovno, to zas byly vánoce, že jim není rovno. Ale vážně - nic moc - 307SW, alpinky s diskama, satelit a klasika - ponožky, kosmetika a 25 l slivovice.:papa:papa:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
vendelinek Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Tak u nás byl ježíšek o týden dřív,nadělil nám vnoučka:),co lepšího by jsme ještě chtěli já byl asi taky hodnej,přines mi novej počítač:rolla ještě prý přijde jednou asi v lednu s monitorem:) jo a ještě AKU nůžky na živej plot ,bačkory zatim ještě ne:D Citovat
Ajdamek Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 asi 4 picifuky a novy Satio, ktery jsem si stejne vybral sam jo a jeste mi dala pritulka trenyrky s jeji fotkou [upravil dne 25/12/09 Ajdamek] Citovat
olda Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Blembák na lyže,Nokia X6,poukázka do hobby prodejny a společně automatický papiňák IDA. Citovat
Péťa Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 olda: IDA je dobrá, používáme ji rok. Citovat
dzana.m Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 letos sem byl asi hodnej dostal jsem motokáru model se spalovacím motorem vmeřítku 1:4,5 tak se teším na leto jak ho proženu foto dodám:D Citovat
Péťa Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 dzano, to aby ses přihlásil sem: http://www.rcatrutnov.cz/ Citovat
dzana.m Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Původně zaslal: Peta dzano, to aby ses přihlásil sem: http://www.rcatrutnov.cz/ tak a sem tam jinak díky za odkaz ja sem to nemoh najít:super Citovat
lubikpo Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 ale ja co som dostal: neviem ci uz niekto z Vas videl novy peugeot 308 rcz v nadhernej cienej farbe ??? tak v takej istej farbe som dostal ponozky :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.