Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak co vám letos nadělil ježura pod keř?

Recommended Posts

Odesláno

Krom normálu jsem se za Ježíška převlékl já sám a nadělil si nové náhony tachometru, který miláčkové potřebujou...

A nějakou dokumentaci...

To jsem byl ale překvapenej, jaký pěkný dárky (a jistě nečekaný) mi tedy Ježíšek nadělil... :D Jako by mi četl myšlenky... :D

Odesláno

Aj ja sem dostal monitor :P Lg 22 konecne uz full hd :) A nejake dalsi veci :)

Pezotnik taky dostal nove Osrami NB ...

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Já jsem přítelkyni požádal o ruku a ona řekla ANO. To byl můj nejhezčí dárek:)

Jéééé, to je romantika :mrk , krásnej dárek :super .

Odesláno

Tak mně donesl jen takové drobnosti a něco na mlsání (to kdyby viděla doktorka :mad:, tak mě přetrhne :roll ) , mixér máme společnej do domácnosti ;) . Takže Ježíškovi děkujůůůůůůů :papa .

post-0-14109611761749_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: elton

Dostal jsem pouze vysoké horečky, kašel, bolesti kloubů, prostě chřipka jak vyšitá.

jsem na tom podobně :-) u mě to je pro změnu od zubu.

já jsem si spoustu blbostí nadělila sama už někdy v průběhu listopadu až prosince (už je mi blbý po rodičích - teda Ježíškovi - něco chtít :))

[upravil dne 25.12.2009 maturantka]

Odesláno

Když jsem byl na vojně, tak jsme si říkali básničku: Už se těšíme na ježíška, copak nám asi nadělí, civilovi nadílku, vojákovi hovno, to zas byly vánoce, že jim není rovno. Ale vážně - nic moc - 307SW, alpinky s diskama, satelit a klasika - ponožky, kosmetika a 25 l slivovice.:papa:papa:papa:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Tak u nás byl ježíšek o týden dřív,nadělil nám vnoučka:),co lepšího by jsme ještě chtěli

já byl asi taky hodnej,přines mi novej počítač:o:rolla ještě prý přijde jednou asi v lednu s monitorem:)

jo a ještě AKU nůžky na živej plot ,bačkory zatim ještě ne:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...