dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Mám takovej drobnej problémek. Jde mi ztuha řadit jednička. Když auto stojí tak je to v pohodě. Ale když chci podřadit z dvojky na jedničku tak to jde docela těžko. Pak v tom jakoby lupne a jednička tam skočí... Doufám, že není načatej synchron Citovat
enikybeniky Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 To je podle mě zcela normální jev, že pokud auto zcela nestojí, tak se tam tý jedničce moc nechce. Taky mi to tak funguje, pokud skoro stojím, tak to jakoby lupne, při vyšší rychlosti už tam prostě jen tak nevleze. Tak buď zastavit nebo korigovat dvojku spojkou nebo vyřadit. Citovat
shark734 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 ja mam to iste...je to normalna vec..robi to na viacerych autach ak nie na vsetkych Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 ufffffff Dík moc. Ono jak je teď zima a uklouzáno tak se na jedničku jezdí častějc - přes léto mi to tolik nepřišlo páč se na jedničku jen rozjíždím Citovat
Dopiťák Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Dolly to je pojistka proti blbosti ...1ka za jizdy jde radit do nejake rychlosti....myslim ze do 15km/h (nevim to jiste do kolika kmh..) a synchron nacatej neni...Proste u peugeotu normalka tak jak zpatecka.....musis s citem ona tam skoci sama az muze... Citovat
enikybeniky Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Jednička u mě jedině na rozjezd. Právě že na tom sněhu a podobně je vyšší stupeň lepší. Citovat
omegascream Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 enikybeniky má pravdu...na snehu je lepšie radiť pod otáčkami - ak chceš frajeriť, tak takto aj zo semafora vyrazíš prvý Z kopca to isté - vyššý prevod a jemne ho nechať ťahať. Aj keď spotreba je že Ináč s jednotkou je to normálka, mi to miestami pije krv lebo občas buď musím úplne spomaliť aby tam šla alebo dvojku trochu \"zakuckám\" [upravil dne 21/12/09 omegascream] Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 No jasný. To rozjíždění na dvojku taky aplikuju - míň to hrabe Já právě potřeboval jet pomalu tak sem podřazoval a šlo to nějak ztuha. Tak pak sem to zkoušel znovu a to samý :-| Sem si nebyl jistej jestli se na tom autě něco zase nepos.... Zvlášť teď, když jsem mu sehnal pod stromeček 61Ah baterku Citovat
qwertz90 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 rozjizdeni na 2ku bych teda zrovna neaplikoval, jak ta spojka bude po zime vypadat:nevim chce to proste jak uz bylo receno ty rychlosti tolik na snehu nevytacet amit citlivou nohu na spojce.... Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 Chtěl jsem spíš napsat - rozjedu to na jedničku (ale jen trošku - aby se auto rozhejbalo) a hned tam dám dvojku. Né jako že bych z nuly jel na dvojku Dost blbě sem to napsal Jinak, jednou se mi povedlo ve Felicii se rozjet na trojku Brácha tam má nějaký jetý řazení tak není pořádně vidět co se tam zařadilo. Hodil jsem tam rychlost o kterej sem si myslel že to je jednička a vyrazil jsem - moc se tomu nechtělo, ale poddalo se to Citovat
ozzy56 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 v těchto mrazech půjde řadit dolů těžko--trvá to než se olej prohřeje... Citovat
The_DoctoR Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Mě tam jednička nejde ani když jedu 5 kiláků za hodinu, prostě jen při zastaveném autu, nechci ji tam nějak rvát, když tam nejde Citovat
MatrixChose Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Proto je lepší ridší, co se leje do aut. převodovek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.