voloda2221 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 po kolkych km sa menia rozvody a co take sa este meni dakujem Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 no pokud jsi to koupil ted tak je vymen pro klid duše vcetne oleje a filtrů Citovat
voloda2221 Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 a kolko to asi tak stoji ?? Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 cca 3 litry (i s prací). Podle toho co tam dáš za řemeny, oleje, filtry... [upravil dne 21.12. 09 dolly1010] Citovat
Dopiťák Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 cca 3 litry (i s prací). Podle toho co tam dáš za řemeny, oleje, filtry... [upravil dne 21.12. 09 dolly1010] Opravdu podle toho co tam das za 3litry i s praci to nebude nic moc jelikoz jen dobrej material te vyjde na 3tisice pokud nemas slevy..a pokud tam nedavas starline ten te vyjde opravdu levneji ale skrati ti to interval do dalsi vymeny... Takze s rozmyslem ono jen olej filtr + olej te vyjde na 8stovek..co potom rozvodak pumpa kladky.. Citovat
kovi306 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 hh za 3litry? tos kupoval z vrakáče ne?:D:D:D já dával za rozvody s pumpou, sklínákem a s kladkama 6000kč a za olej s filtrem 1050kč. Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Vždyť říkám - co tam narveš. Tohle je spíš taková dolní hranice (a navíc na 1.4ku) a hlavně bez kladek. Řemeny tě výjdou tak na 1300Kč (dolní hrnice), olej+Fridex takovejch 800Kč, filtry další pětikilo a seš na 3 tisících. Na druhou stranu - sada rozvodovýho řemene: 2500Kč, sada klínovýho řemenu: 3000Kč.... můžu pokračovat Záleží na tom co tam dáte a jak je drahej mechanik. Když do toho šlehnete ještě nějaký slevy tak 3000 jsou reálný [upravil dne 21.12. 09 dolly1010] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Jako, ked to mam spravne pochopit, tak si menil rozvody iba remen, bez kladky a bez pumpi ? Citovat
Qcko Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Daj vymenit rozvody a mas, vyjde ta to pri serioznej kvalite na +/-200e a mas pokoj na 120000km - to je ten interval:papa [upravil dne 24/12/09 Qcko] Citovat
dolly1010 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Lubk0, pochopil si to správně (měnili se akorát řemeny) Akorát teď mám takový neblahý tušení že jsem tady jedinej vocas kterej nemá new kladku Citovat
Dave_k Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Lubk0, pochopil si to správně (měnili se akorát řemeny) Akorát teď mám takový neblahý tušení že jsem tady jedinej vocas kterej nemá new kladku No hlavně se mění taky vodní pumpa. Pokud jsi ji nevyměnil a nechal starou tak počítej, že se brzy ozve to ložisko na ní, poněvadž novej řemen bude více napnutej a to ložisko už je dost vyběhaný a půjde do kytek. Citovat
vendelinek Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 vodní pumpu taky ne? no ,jak mylíš,no:bojim Citovat
dolly1010 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 A jéje. Novej rok ještě nezačal a už mě nutíte do výměn Stejně se asi bude muset vyměnit napínací kladka. PS.: Já myslel, že pumpa je na druhej straně od rozvodů Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Dolly, dolly Nechcem rypat, ale dufam ze to auto co mas, nebudes chcet raz prodat, protoze kdo ho koupi, tak ten bude radnej smolar Bez urazky.... Vse co si citam, tak vsechno jen zaplacavas... 1. Na podvozku si mnel hrdzu, videl sem ze si to tam riadne natrel, ale nevidel som ze by si tu hrdzu vybrusil, toz pod farbou to hrdzavie dalej. 2. Na strechce si mal hrdzu tiez, pod tym gumovym tesnenim, zese si to myslim jen zapatlal farbou, a pod tym to vesele koroduje dal ... 3. Mas zadni kola do A, aspom podle fotky co sem videl, a zacala ty vrzgat i ta zadni naprava, ale namiesto repase, si tam jen pridal maznice, aby to nevrzalo 4. A ted tohle Menis rozvody, a pod pojmem rozvody vymenis akurat remen bez kladky a vodni pumpi. Vodnu pumpu by som este pochopil, ne vzdy je pravidlo ze odejde zachvili po, treba pastorek tam mal rovnaku neviem kolko vymen Ale kladku ? Namisto oprav, treba te napravy si ale napr s klidem koupis alu disky Nechci te nejak buzerovat, nebo ty nadavat, jen mi vse pripada, ze jakou opravu delas, tak to jen zaplacas aby to ako tak vyzeralo ... Oprav ma ked sa mylim ... Citovat
dolly1010 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 1) Ten spodek sem brousil takovým ocelákem na vrtačce Práce na dvě věci... Myslíš, že bych přetřel rez jen tak 2) To na tej střeše no Co říct... není to barva ale něco na způsob silikonu a předtím sem to přejel šmirglpapírem 3) Najaře to budu nechávat repasovat. Vím, že maznice nejsou řešení, ale prevence 4) O tej pumpě sem to fakt nevěděl S tou kladkou to vidím na výměnu páč to trochu hučí. Co sem tak zběžně koukal - je pěkně drahá PS.: Vím, žes mi to s těma kolama říkal. Líběj se ti aspoň? PPS.: Bohatýho ježíška [upravil dne 24.12. 09 dolly1010] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Kola sou celkom povedena, jen by to podle mne chtelo 15 kovej rozmer ... Ja vim proc si dal 14 ky, jen som napsal, co by jej slusalo Kde na druhej strane motoru je pumpa ? Ved ju pohana rozvodovy remen ... Citovat
pastorek Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Lubk0, pochopil si to správně (měnili se akorát řemeny) Akorát teď mám takový neblahý tušení že jsem tady jedinej vocas kterej nemá new kladku Nie si jediný. Prečo by som mal meniť to čo funguje. Preventívne mením iba náplne a filtre. Už vidím ako ma začnete kameňovať. Rovno hovorím že si tieto opravy robím sám, práca ma nestojí ani korunu a nevadí mi keď budem meniť za chvíľu kladku a o dva mesiace pumpu. Proste sa v tom rád hrabem aby som nevyšiel z cviku. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 to máš pravdu,hodně dělá to,že to člověk umí a hlavně--dělá to rád:),bohužel pozoruju čím jsem starší,tak ty opravy-výměny nechávám dělat jinému,ale zas musím být u toho a vidět,že se to opravdu udělalo... asi blbnu,ale radši dělám na autě syna nebo dcery než na svojem.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.