Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No abych se přiznal tak moc moudrý nejsem a to ani s těch dvou sloupečků.

Odesláno

Čítám čítám a nechápu, pochopil jsem že výměna rozvodů na 240 tisících ale nechápu kdy platí ten druhý sloupec. A co znamenají ty další symboly také nevím, asi jsem pako.

Odesláno

Díky už to chápu. Říkal jsem si zda jsem takovej blbec že jsem to neobjevil. Tak to mám na rozvody ještě chvíli čas.

Odesláno

Moc dík a neumí někdo zjistit podle vin jestli tam byly udělány už rozvody (koupil jsem to ze 156000km)Předem dík.ještě se chci zeptat kde se dostanu k takové tabulce jestli to jde.

Odesláno
Původně zaslal: Macin7777

Moc dík a neumí někdo zjistit podle vin jestli tam byly udělány už rozvody (koupil jsem to ze 156000km)Předem dík.ještě se chci zeptat kde se dostanu k takové tabulce jestli to jde.

Nechce se mi věřit že to nikdo neumí zjistit(někde jsem to uš četl že to někdo někomu zjistil).Byl bych moc vděčný

Odesláno

Toto ti nikto nezistí. Zaznamenávajú sa len opravy počas záručnej doby aj to boli prípady že žiadne údaje pri aute neboli. Ak máš taký stav km a u predchádzajúceho majiteľa si to nevieš overiť tak ich vymeň. Pochybujem, že by si ich dal pôvodný majiteľ robiť tesne pred predajom. Skôr naopak, s prichádzajúcimi nákladmi radšej auto predá a kúpi nové s novou zárukou.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Toto ti nikto nezistí. Zaznamenávajú sa len opravy počas záručnej doby aj to boli prípady že žiadne údaje pri aute neboli. Ak máš taký stav km a u predchádzajúceho majiteľa si to nevieš overiť tak ich vymeň. Pochybujem, že by si ich dal pôvodný majiteľ robiť tesne pred predajom. Skôr naopak, s prichádzajúcimi nákladmi radšej auto predá a kúpi nové s novou zárukou.

Prosím a dá se aspoň tedy zjistit kdy to auto bylo naposled servisovaný a kolik tam bylo km.

Odesláno
Původně zaslal: Macin7777

Původně zaslal: AnotherOne

Prosím a dá se aspoň tedy zjistit kdy to auto bylo naposled servisovaný a kolik tam bylo km.

v záruce tedy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...