Přejít na obsah

ro.bla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    76
  • Registrace

Vše od uživatele ro.bla

  1. ro.bla

    spojka 207

    No právě. Prostě nepochopitelné, vsechno originál, auto od miminka a takové nepříjemné překvapení. Snad už to bude ok.
  2. ro.bla

    spojka 207

    Sjeta byla pravidelně. a ty kotouče jsou obrzdene. Je tam hrana, jako po obvodu, pravidelná. Ale desky jsou sjeté úplně minimálně. Tak nevím, jestli nějaky špatný kus. Trošku mě to zklamalo.
  3. ro.bla

    spojka 207

    Lamela a jinak brzdove kotouce uz jsou take docela nezvykle sjeté, oproti destickam. sam mi říkal,ze kdyby nevěděl, ze jsem to auto kupoval nové, tak by řekl,že má auto tak kilo. Jo a ještě měnil olej v prevodovce. Kdyz to lil ven, ten olej, tak koukal co to teče za černou špínu. Ze po těch kilometrech ma vytect vpodstate čirá kapalina a né ooravdu černý hnus. S tím autem jsem jezdil jenom dlouhé trasy, bez zbytečného řazení a brzdění. Je to moje první auto, které jsem kupoval nové, tak jsem si ho hyckal. V práci toho najezdim opravdu hodně, tak jsem neměl důvod blbnout se svým.
  4. ro.bla

    spojka 207

    Delal to soused, má servis. Docela s tím měl pakarnu. Napřed měnil ty válečky. Vlastně jeden ten v motoru s nejakou hadickou to prohazoval. Ten u pedalu jenom nejak steloval, nebo co. No jak jste psali o těch dvou. Jeho tchán má také 207, kupovali jsme je skoro společně, což bylo super, ze jsme to mohli vyzkoušet. Nakonec to byla opravdu spojka. Celý den, ve dvou. No ja byl jenom podavač. Rekl si o 5.000. Spojku mu privezli vpodstatě na zavolání, byla dražší, než na netu a stála 3900. Ale když to potom měl rozdělané, tak jsem mu nechtěl blokovat hever a chtel jsem být pojizdny co nejdřív. Uz tak zabil celý den, jenom aby mi vyhovel s tím prohazovanim tam te věci. Auto zase slape, tak jsem mobilní.
  5. ro.bla

    spojka 207

    Čau, tak spojka po výměně. Nakonec to byla opravdu spojka. Neuvěřitelné, ale je to tak.
  6. ro.bla

    spojka 207

    Ok. Dík.
  7. ro.bla

    spojka 207

    Tak je to špatná spojka. V Peugeotu mi řekli, ze to není nic až tak zvláštního, že se občas stává, že odejde dřív. Sice to moc nechápu, ale prostě to tak je. Jinak na služebních autech (osobních, jiné značky) jezdím cca. 3-5000km měsíčně (několik let) a nikdy žádný problém se spojkou, tak si myslím, že to není mnou. Prostě smůla.
  8. ro.bla

    spojka 207

    Tak dík. V úterý budu Vědět.
  9. ro.bla

    spojka 207

    Ok. Tak snad to bude ono. Ty jsi se s tim uz setkal?
  10. ro.bla

    spojka 207

    Ok. Tak dík, dam vědět co to bylo.
  11. ro.bla

    spojka 207

    Dík. Předpokládám, že máš zkušenost.
  12. ro.bla

    spojka 207

    A musi se to celé rozdelat,nebo je možné to zjistit jiným zpusobem. Aspoň který to může být špatny.
  13. ro.bla

    spojka 207

    Lanko tam neni. Je to ta hydraulika.
  14. ro.bla

    spojka 207

    Ano, řazení je v pohodě. Úplně normální, beze změn. Jenom když Zařadím při jízdě vyšší rychlost a pridam plyn, tak se zvýší ty otáčky, ale auto nezrychluje.
  15. ro.bla

    spojka 207

    Ten jde úplně normálně, tedy lehce. Žádná změna.
  16. ro.bla

    spojka 207

    Jak jsem psal. Rozjezd v pohodě. Když Zařadím treba za 3, Prudce přidám plyn, tak se zvýší otáčky, ale auto nezrychli. proklouzne to jako automat. Neni akcelerace. Potom se to rozjede, ale jak pridam plyn, tak to jenom zvýší otáčky a auto nezrychluje.
  17. ro.bla

    spojka 207

    Nic nesmrdí a auto jsem kupoval nové.
  18. Čau,mám P 207, 1,4 8 v, najeto 48000. Najeto vesměs po dálnici, takže žádné zbytečné řazení. Prokluzuje spojka. Zařadím, rozjedu se a když přidám, zvýší se netypicky otáčky. Potom se to srovná. Myslím si, že mám docela dost nalítáno a nikdy jsem s žádným autem neměl podobný problém. Je možné, že tak rychle spojka odešla, nebo je problém jinde? Dík za rady.
  19. ro.bla

    Opětovně rozbité ložisko

    Druhou jo a teď se chystám na třetí. Ale bojím se, že tam je někde nějaká skrytá závada co to způsobuje pořád dokola a rád bych se dozvěděl nějaký tip, co by to mohlo být, protože v servise mi mám takový pocit vymění ložisko a hotovo
  20. ro.bla

    Opětovně rozbité ložisko

    Nebylo to v origo servisu, a ložisko bylo koupené v autocoře.. Jinak najel jsem na tom necelý 2000, většinu po dálnici
  21. ro.bla

    Opětovně rozbité ložisko

    Měl jsem to v servisu takže netuším, ale ložisko tam bylo pokaždé nové [Edited on 6/10/12 12:16 by ro.bla]
  22. Dobrý den, na peugeotu 307 SW se mi už třikrát po sobě rozbilo ložisko v levém předním kole, a to během tří měsíců Vždy při přejetí hrbolu na silnici slyším takové divné bouchnutí a po té co auto zvednu na heveru, zjistím, že se kolo mírně vyklá ze strany na stranu. Poprvé se to stalo při výměně péra u tlumiče, které prasklo a propíchlo mi kolo. Neporadíte mi prosím někdo, kdo s tím má zkušenosti? Standa
  23. Ahoj, mám problém, pořád mi svítí brzdové světla, zjistil jsem, že je chyba ve spínači brzdových světel, ten co je u pedálu. Jde to nějak rozdělat a opravit (vůbec nevím jak na to), případně kolik stojí nový? Dík
  24. Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda by mi někdo nemohl poradit, jaký je postup při výměně termostatu u vozidla Peugeot 306, 1,6 benzin, kombi, r.v. 1999. Chtěl by jsem kamarádovi pomoct a nevím jestli se do toho mám pustit. Mám 307. Jo je to asi termostat a chyba se projevuje tak, že auto se někdy přehřívá, netopí a potom se to zase srovná a chvilku vše funguje normálně, tak si myslím, že by to měl asi být termostat. Jinak kdyby někdo věděl jak na to, tak tady je pro jistotu i email: ro.bla@seznam.cz DÍK.
  25. ro.bla

    cukání při mírném rozjezdu.

    Tak moc dík, docela mě to uklidnilo, teď jsem platil, rozvody, pumpu atd. a také spojku a ten setrvačník, tak jsem se docela vydal z peněz. Ještě jednou dík.
×
×
  • Vytvořit...