Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ide o problem ktory som už uviedol v predošlom prispevku, ale najviac ma nasralo že mi nasľubovali že ak dostanu tie čidla tak som prvy komu zavolaju. Dostali ich a aj sa na mňa vysrali. Veď prečo by som ešte nečakal do ďalšich vianoc

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Prečo by tebe mali zavolať skôr ako inému, ktorý čaká dlhšie?

No Another nejde o to, že by museli, ale podľa mňa ide o to, že mu to sľúbili a do takého servisu by som ani ja už potom nešiel :bojim

Odesláno
Původně zaslal: jozef48

Hlboko neodporúčam a veľkým okruhom sa mu vyhybajte! Veď sú tu ešte Peugeot Prešov a Košice.

Veľa ľudí si myslí, že čím väčšie mesto, tak tým väčší odborníci. Niekedy vie lepšie poradiť skladník, ako prijim. technik, alebo mechanik.
Odesláno
Původně zaslal: patko79

Původně zaslal: AnotherOne

Prečo by tebe mali zavolať skôr ako inému, ktorý čaká dlhšie?

No Another nejde o to, že by museli, ale podľa mňa ide o to, že mu to sľúbili a do takého servisu by som ani ja už potom nešiel :bojim

A čo keď niekto prišiel po ňom a nedal sa odbiť kým mu tiež nesľúbili, že mu zavolajú???

Niektorí ľudia si myslia, že sa okolo nich točí svet :roll

[upravil dne 19.12.2009 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: patko79

Hmm, Another možno máš pravdu, ale ja keď sa z niekym na niečom dohodnem, tak to platí. Každý sme nejaký:cool:

Presne tak. Pokial ma niekto len plnu hu.bu kecov, viac takeho obchodnika nenavstivim :)

Odesláno

Ja som v Peugeot MI cakal tri tyzdne na geometriu. Mali pokazeny stroj na to a firma co im ho dodala ho vraj nevedela dat dokopy. Netvrdim, ze sa to nemoze stat no v dnesnej dobe mi pride divne neriesit to urgentne. Aby som nekritizoval pan D. z Peugeotu MI mi poradil kde si to mam dat urobit, no nakoniec mi pomohol Hnusoba z Peugeot KE.

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Ja som v Peugeot MI cakal tri tyzdne na geometriu. Mali pokazeny stroj na to a firma co im ho dodala ho vraj nevedela dat dokopy. Netvrdim, ze sa to nemoze stat no v dnesnej dobe mi pride divne neriesit to urgentne. Aby som nekritizoval pan D. z Peugeotu MI mi poradil kde si to mam dat urobit, no nakoniec mi pomohol Hnusoba z Peugeot KE.

Tak to je čo za firma? Mi máme na škole kvázi autoservis. A zhodou okolností sa nám tiež pokazila geometria. Firmu sme volali v piatok, v pondelok nabehli a samo sebou, že keď systém predávajú, tak chybu aj našli. Súčiastku nemali (kto dnes drží na sklade? asi nikto). No okamžite volali do talianska a o tri dni to bolo v poriadku. A to sme len škola, ktorá servs drží len kvôli učebnému odboru.

Prevádzkovať Peugeot servis a mať zariadenie tri týždne mimo, tak to chce odvahu hazardovať so zákazníkmi:bacha:bacha:bacha

• O 1 rok později...
Odesláno

ahojte... diagnostiku vam neviem poskitnut ale ked daco treba vymenit zrobim to hoc kedy za smiesne ceny (porovnane z aut. servisom)...

od michaloviec to mate 20km tak verim ze vam to nezroby problem...

pre viac info: sprava

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...