jozef48 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Hlboko neodporúčam a veľkým okruhom sa mu vyhybajte! Veď sú tu ešte Peugeot Prešov a Košice. Citovat
jozef48 Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Ide o problem ktory som už uviedol v predošlom prispevku, ale najviac ma nasralo že mi nasľubovali že ak dostanu tie čidla tak som prvy komu zavolaju. Dostali ich a aj sa na mňa vysrali. Veď prečo by som ešte nečakal do ďalšich vianoc Citovat
stefano Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Asi Ťa fakt nasr..., keď si založil nové vlákno. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Prečo by tebe mali zavolať skôr ako inému, ktorý čaká dlhšie? Citovat
patko79 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Prečo by tebe mali zavolať skôr ako inému, ktorý čaká dlhšie? No Another nejde o to, že by museli, ale podľa mňa ide o to, že mu to sľúbili a do takého servisu by som ani ja už potom nešiel Citovat
francesko Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: jozef48 Hlboko neodporúčam a veľkým okruhom sa mu vyhybajte! Veď sú tu ešte Peugeot Prešov a Košice. Veľa ľudí si myslí, že čím väčšie mesto, tak tým väčší odborníci. Niekedy vie lepšie poradiť skladník, ako prijim. technik, alebo mechanik. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: patko79 Původně zaslal: AnotherOne Prečo by tebe mali zavolať skôr ako inému, ktorý čaká dlhšie? No Another nejde o to, že by museli, ale podľa mňa ide o to, že mu to sľúbili a do takého servisu by som ani ja už potom nešiel A čo keď niekto prišiel po ňom a nedal sa odbiť kým mu tiež nesľúbili, že mu zavolajú??? Niektorí ľudia si myslia, že sa okolo nich točí svet [upravil dne 19.12.2009 AnotherOne] Citovat
patko79 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Hmm, Another možno máš pravdu, ale ja keď sa z niekym na niečom dohodnem, tak to platí. Každý sme nejaký Citovat
jojo_benco Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: patko79 Hmm, Another možno máš pravdu, ale ja keď sa z niekym na niečom dohodnem, tak to platí. Každý sme nejaký Presne tak. Pokial ma niekto len plnu hu.bu kecov, viac takeho obchodnika nenavstivim Citovat
AnotherOne Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Práve takého obchodníka si vážim, ktorí neuprednostňuje svojich známych s podpultovým tovarom ale vybavuje v poradí. Citovat
jojo_benco Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Este raz precitat a potom odpovedat? Pises o tom istom, o com patko aj ja Citovat
AnotherOne Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Nie, píšem o tom, že nebol v poradí a tak to nedostal. Citovat
jojo_benco Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Tak z toho co napisal v tomto vlakne mi nebolo zrejme ze nie je v poradi. Pokial tomu tak bolo, tak suhlas s obchodnikom a tebe sry Citovat
tomike Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Ja som v Peugeot MI cakal tri tyzdne na geometriu. Mali pokazeny stroj na to a firma co im ho dodala ho vraj nevedela dat dokopy. Netvrdim, ze sa to nemoze stat no v dnesnej dobe mi pride divne neriesit to urgentne. Aby som nekritizoval pan D. z Peugeotu MI mi poradil kde si to mam dat urobit, no nakoniec mi pomohol Hnusoba z Peugeot KE. Citovat
patko79 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: tomike Ja som v Peugeot MI cakal tri tyzdne na geometriu. Mali pokazeny stroj na to a firma co im ho dodala ho vraj nevedela dat dokopy. Netvrdim, ze sa to nemoze stat no v dnesnej dobe mi pride divne neriesit to urgentne. Aby som nekritizoval pan D. z Peugeotu MI mi poradil kde si to mam dat urobit, no nakoniec mi pomohol Hnusoba z Peugeot KE. Tak to je čo za firma? Mi máme na škole kvázi autoservis. A zhodou okolností sa nám tiež pokazila geometria. Firmu sme volali v piatok, v pondelok nabehli a samo sebou, že keď systém predávajú, tak chybu aj našli. Súčiastku nemali (kto dnes drží na sklade? asi nikto). No okamžite volali do talianska a o tri dni to bolo v poriadku. A to sme len škola, ktorá servs drží len kvôli učebnému odboru. Prevádzkovať Peugeot servis a mať zariadenie tri týždne mimo, tak to chce odvahu hazardovať so zákazníkmi:bacha:bacha:bacha Citovat
LEVIK99 Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Potesili ste ma zajtra tam idem koli strate vykonu takze to bude asi sila uz sa tesim Citovat
tybyt Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 ahojte... diagnostiku vam neviem poskitnut ale ked daco treba vymenit zrobim to hoc kedy za smiesne ceny (porovnane z aut. servisom)... od michaloviec to mate 20km tak verim ze vam to nezroby problem... pre viac info: sprava Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 na Peugeote toho moc nezrobis bez diagnostiky... jedine tak mechanicke prace typu brzdy napravy a podobne opravy spotrebneho charakteru. Ale to bude asi tak vsetko. Citovat
pyrone Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 takychto garazmajstrov mam silno rad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.