Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?  

1. 1. Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dát dozadu letní a dopředu zimní je totální ... a je to jen otázka času kdy to pak někde krásně rozstřelíš...

Pokud člověk nemá na zimáky.Tak by radši v zimě když jsou teploty pod 4stupně neměl vůbec vyrážet na silnici.Nejen že ohrožuje sebe to je jeho věc ale bohužel ohrožuje i ostatní... :bacha

Odesláno

Hmm, to jsi na tom byl teda fest dobře. :D:aut

Na nějaký urážení se vykašli. Přemek se mi chystá na dalším srazu dát přes držku, švejk, pastorek, praktik a já nevím kdo ještě...mi nadávají do kokotů a dementů... :D

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Život je věc pomíjivá. Po tom, co jsem za svůj mladý život už x krát čelil smrti si z ní vůbec nic nedělám. :)

Kdykoliv Tě může cokoliv zabít. Z nebe na Tebe spadne meteorit, letadlo...exploduje hvězda, objeví se černá díra...na přechodu Tě srazí kamion, ožralej strejda, nebo třeba jen nešťastně spadneš na čumák ze skály... :aut

dobre..... ked na seba seres.... skus si uvedomit, ze su ludia okolo teba ktori chodia po ulici. A ak by si co i len ublizil niekomu na zdravi kvoli tomu, ze by si nestihol ubrzdit tak sa policajti s tebou nebudu ani bavit a vinu pripisu tebe. Ak by si chodca zabil kvoli 2000 ci 3000 tisickam, ktore nechces teraz obetovat za dalsie gumy tak si zrataj kolko ta bude stat pravnik a vlacenie sa po sudoch.

Nemyslis, zaplatis!

inac stastne a vesele:roker ak budes dobry mozno jezisko donesie sadu zimnych gum

Odesláno

tak na tom asi něco bude když jich je tolik:D:D:D

Jinak tam budu aji já, takže jich bude víc o jednoho:D

Asi si budeš muset koupit auto jiné značky:D

Přema mě bude dělat na sraze bodyguarda jak psal, tak bych mu možná mohl říct ať tě nechá na pokoju:D:D:aut

Odesláno

Ježíšek (v modrém a s dodávkou) už sadu zimních gum včera donesl, příběh může skončit.

Kupříkladu kolega přezul právě jenom hnací nápravu a zadní nechal na letňácích. Jezdí s tím autem jako blázen a zatím se mu ještě nestalo, že by zahučel do příkopu. :myslim

Příklad lidí na ulici není moc dobrý. Brzdná dráha je i v případě zastavení z nějakých 50km/hod. opravdu minimální. ;)

Šalda: To bys byl hodnej, on je Přema vcelku hromotluk... :D

[upravil dne 24/12/09 peugeot09]

Odesláno

A nemyslíš, že to, že kolega ještě žije může být mnohem spíše dílem extrémní náhody???

Ti chodci jsou náhodou dost dobrej příklad... Až Ti prdel ustřelí mezi lidi, mohl by ses dost divit...

Odesláno

Edison: To si nejsem až tak úplně jistý. Kolega najezdí zhruba dvakrát více km než já a to už nepočítám jeho soukromé cesty. Přezouval už na začátku prosince a od té doby jezdí. :myslim:bojim

Odesláno

Já bych se na tebe \"peugeot09\" mohl vykašlat(jezdi si na čem chceš,hlavně když nezmrzačíš někoho jiného).....jezdím na srazy se bavit a kecat s přáteli a ne se zďuchat jak nějací puboši....z toho už sem vyrostl(naštestí)....to spíš kdyby to napadlo někoho z vás.....tak:bacha:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 24-12-09 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...