Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?  

1. 1. Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Nekouřím, nepiju a v současné chvíli ani sexuálně nežiju. Nenávidím, když někdo dělá bordel, jsem rád ve společnosti inteligentních lidí. Chcete mě? :D:aut

Myslím, že my tři, čtyři...bychom si rozumněli. ;)

[upravil dne 24/12/09 peugeot09]

Odesláno

nedá mi to...jezdit se zimníma jen vepředu se dá,ale je to průser toho kdo tak jezdí...Sám jsem vloni před zimou měl takhle obutý auto,najednou napadlo 40 čísel sněhu a pežot se choval jako zadkáč..nemít zkušenosti se zadním pohonem,jsem dávno už někde rozšvihnutej...tudíž můj názor-ať si klidně jezděj lidi na všech letních,ale ať ohrožujou jen sebe někde na polu...Je to stejný jako třeba s helmou na motorce,žejo...

a :xvul: peugeot09:člověče utáhne Ti ta 1.4 a její altík všechnu tu aparaturu,vhodnou spíš na koncert ponuré zábavové kapely? :)

napadlo mě,aby Ti auto negrcalo podle nízkejch kmitočtů :-)

[upravil dne 24/12/09 Martin Mi16]

[upravil dne 24/12/09 Martin Mi16]

Odesláno

Oni kluci přeháněj a taky si tak trochu dělají legraci. :aut

Vzadu je zrovna akorát jedna malá bedýnka s vysoce citlivým 10 palcem. S autem dokáže zahýbat, ale není to prioritou mého snažení. Reproduktory ve dveřích mají zvýšenou citlivost, takže o motor nebo altík bych strach vůbec neměl. Ale to je teď jedno. :papa

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Oni kluci přeháněj a taky si tak trochu dělají legraci. :aut

Vzadu je zrovna akorát jedna malá bedýnka s vysoce citlivým 10 palcem. S autem dokáže zahýbat, ale není to prioritou mého snažení. Reproduktory ve dveřích mají zvýšenou citlivost, takže o motor nebo altík bych strach vůbec neměl. Ale to je teď jedno. :papa

Jak se udává citlivost repro? O takovém parametru jsem nikdy neslyšel...
Odesláno

Jedná se prakticky (ihned po absolutní velikosti) o ten nejzákladnější parametr, který určuje, jak intenzivně dokáže reproduktor rozkmitat okolní vzduch. Laik by řekl \"jak moc ten reprák woe dokáže řvát\". Citlivost reproduktoru je závislá na několika relativně dobře proměnných veličinách:

1) Síla magnetického systému jakožto celku

2) Váha a provedení membrány

3) Zavěšení membrány

Citlivost se obvykle udává v 1W/1m...

Stačí to takhle zkráceně? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: John

Dát dozadu letní a dopředu zimní je totální ... a je to jen otázka času kdy to pak někde krásně rozstřelíš...

Pokud člověk nemá na zimáky.Tak by radši v zimě když jsou teploty pod 4stupně neměl vůbec vyrážet na silnici.Nejen že ohrožuje sebe to je jeho věc ale bohužel ohrožuje i ostatní... :bacha

Jo klasika, muj otec ktery byl take profesionalny sofer, jako ozzy, na tu otazku casu cakal X let ... No bez uspechu...

Ted ma snad prvni auto, kde ma zimny pneu 4x, pretoze je dostal pri kupe noveho auta :) A nic nikemu nerozstrelil :)

Ja sem si taky odjezdil 4 zimy, a take sem nikomu nic nerozstrelil, a co je podstatne, za celou tu dobu sem nedostal zadnej nekontrolovatelnej smyk na zadni napravu :)

Chce to jen jezdit s rozumem :)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Jedná se prakticky (ihned po absolutní velikosti) o ten nejzákladnější parametr, který určuje, jak intenzivně dokáže reproduktor rozkmitat okolní vzduch. Laik by řekl \"jak moc ten reprák woe dokáže řvát\". Citlivost reproduktoru je závislá na několika relativně dobře proměnných veličinách:

1) Síla magnetického systému jakožto celku

2) Váha a provedení membrány

3) Zavěšení membrány

Citlivost se obvykle udává v 1W/1m...

Stačí to takhle zkráceně? :myslim

Mě je pojem \"citlivost\" znám spíše jako paramtr, ketrý udává, jak nízkou energii potřebuji k tomu, abych vyvolal určitou, většinou pevně danou míru žádoucího jevu. u přijímačů se jedná většinou o mikrovolty vf napětí na vstupu přijímače se specifickou impedancí, které způsobí v mezifrekvenci takovou úroveň detekovatelného napětí, která po detekci vyprodukuje signál s určitou mírou zkreslení, a pod. U repro si umím představit, že by to bylo třeba napětí (protože známe impedanci), nebo výkon potřebný k vyvolání určitého akustického tlaku. Co všechno tuto vlastnost ovlivňuje je vedlejší a fyzikálně odvoditelné, ne? Jinak hmotnost cívky s membránou určuje spíše schopnost memrány rychle reagovat na změny okamžitého napětí (hmotnost způsobuje setrvačnost), což lze z části kompenzovat mohutností magnetické soustavy, vyjádřenou nejspíš velikostí magnetického toku... Představuji si to správně?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...