Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Po malom zádrheli, vymenené a všetko vyzerá OK. Dohodnutu sumu dodržali :D .

No, zatial spokojnosť :roker .

cvrlo, jedno veľké ĎAKUJEM. :papa

:super rád som poradil :papa

Odesláno

tak čo je viem, skoro som chytil omrzliny na nohách, takže dole, hore som neskúšal ale myslím si, že klapky, ktoré sa lámu, regulujú teplotu kúrenie a nie smer :myslim

Odesláno

dik za overenie. u mna dole na nohy fuka rovnako vela aj rovnako teplo.

Hore a stred fuka menej a chladnejsi (niekedy menej vyrazny rozdiel - v teplote, menej to napravo fuka vzdy..).... tak uvidim co vymyslia fesaci v servise.

Odesláno

Ja som mal zlomenu klapku tu spodnu čo reguluje kurenie, keď že mám jednozónovú klimu tak som ich otvoril z druhej strany od spolujazdca. Potom som reguloval teplotu v aute smerom fúkania a intenzitou. :D:papa

Odesláno

Palldo77: ja viem, ja mam avsak 2 zon, a hlavne sa v tom vrtat nebudem - nato je zaruka;-) a hlavne : nemrzne nikto, ono to teple ako tak fuka väcsinou , iba niekedy nie...a dole to stale fuka teple...

Odesláno

@merlin99: Mně také fouká pravá strana méně. Nicméně změna teploty i směrování vzduchu fungují, tak těžko říct, kde může být problém. Jsem zvědavý, co ti v tom servisu zjistí...

Odesláno

Ahoj,

mám dvou zónovou klimu. Loni mi přestala spolujezdcova strana reagovat na mnou požadovanou teplotu(fučí stále studené). To jsem ještě nejak zkousl. Ale včera jedu z práce a teplota vody 90 stupňů a z topení ze strany řidiče taktéž studený vzduch.

Předpokládám že se mi asi určitě urvala hřídelka i u strany řidiče. Nebo je to moje teorie.

Co se týče směru foukání to funguje. Pouze mi to fučí studeně ze dvou stran.

Má někdo z vás aktuální cenový přehled o těchto klapkách a pod. ???

Děkuji. P407 2.0HDI

Odesláno

tak super, akurát tých 9 hodín sa mi vidí byť strašne veľa,

dvaja sme palubku rozoberali po prvý krát a za cca 2hodiny, predpokladám, že v servise to po prvý krát nerobili a už vedeli, čo a ako :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...