Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoši, vypadá to neskutečně, ale dal jsem to. Teda né 100% není zpátky schránka... už bylo šero a kosa. Začal jsem cca v 10 a 18 ende, mezí tím oběd a oprava té klapky cca hoďku. Teď to bude chtít ještě tak 2 hoďky na \"dočištění\". Kupodivu na sluníčku bylo příjmně jen jsem se asi po hodině šel přezout do svých ICE-BUG -40° ;)

Jsem vyždímanej jak citrón, ale topení topí, dlouho jsem to zvažoval, představa vyndání palubky mě dost děsila, ale všecho je někdy poprvé :papa

Popíšu tady podrobně návod, nefotil jsem, ale fotek je všude dost, myslím, že teď se šikne podrobněj popis.

Palubka byla venku cca za 3 hoďky, ale šlo by to i rychleji, ale já zatím s 407 nic nedělal, takže to bylo hledání každého šroubku...

[upravil dne 12/2/12 19:59 od koblih69]

Odesláno

Honzo, díky :mad: začal jsem diagnostikou, ale motorek vesele vrčel zatímco klapka vesele stála. No a když už byla ta přihrádka venku :D:D:D no napřed jsem si řekl, že to odstrojím co půjde a dám to ke známému do servisu, ale pak jsem se nějak rozjel a už to nešlo zastavit ;):D:D:D

Odesláno

no doufám že u mého auta je to už vyměněný, když je to 2004 rok výroby.

nechce se mi věřit, že by se to za tu dobu nezlomilo. :mad: srach tedy mám a velkej!

nicméně držím všem palce k opravě doma, dát za to cca 7tis je kotel.

Odesláno
klobuk dole kto to zvladne doma rozobrat opravit a zlozit, ja poznam pacientov ktori rozoberu, ale zlozit ani za boha :D

kolibrik, klouk dole :super

Že kolibrik :D, nemáš ďaleko monitor, člena pod nikom kolibrík nepoznám :D.

[upravil dne 13/2/12 22:42 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...