Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj řešil jsem ten samý problém. Jen jsem nevěděl čím to bude tak jsem koupil celé topení včetně obalu všech servomotorků,klapek,větráku a pod. Vyměnil jsem to celé. U mého byla 1 zlomená klapka.

Pokud by jste někdo měl zájem kompletní topení na dvouzonovou klimu ze 407 r.v. 2008 se vším všudy ,ale zlomenou 1 klapkou druhá dobrá cena za vše 3000Kč . 777944339 Pavel

[upravil dne 16.12.2011 20:32 od Paja226]

post-15848-14109621263214_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím Vás. Tak samozřejmě jsem i já řešil topení u spolujezdce. A to že nešlo. Jen to zkrátím. Vše popsané výše jsem již řešil,jen s tím,že jsem nekoupil nové celé topení a čekal zda se na trhu neobjeví opravná sada. Tak tato sada je již v prodeji a to za cenu asi 1800,-kč + samozřejmě cena za práci na demontáži přístrojové desky dle dohody. Ani nemusíte chodit do orig. servisu Peugeot,šikovný mechoš si s tím poradí... cena celkem v mém případě byla do 5000,-kč Přesně už nevím... Příčina v ulomení klapky je vysušené mazivo v jejím uložení. Motorek má takovou sílu,že to postupně ukroutí. Při nové montáži se tam dává nové kvalitní mazivo,aby vydrželo co nejdéle a odolávalo proudění teplého vzduchu. Takže když to shrnu: dá se ušetřit pouze na náhradním dílu. Starý díl -lepený a nebo celá opravná sada bez ůnavy materiálu. jenom vemte v potaz demontáž a montáž př. desky !!

Kdo má jiné zkušenosti sem s nimi,budu rád za Vaše názory.

Motorizmu zdar!!!

Odesláno

ja už mám po výmene,,bol som v piatok 23=ho,,servisaci sa moc netesili,,ale spravili vsetko tak ako mali,,,cena 215 e,komplet aj z novou naplnou klimi a dia.,,kedze mam starsie auto+4 roky,,-20% na nahradne diely a -10% na pracu,,za 6 hodin som uz kuril aj manzelke:roker,,,

Odesláno
Zdravím Vás. Tak samozřejmě jsem i já řešil topení u spolujezdce. A to že nešlo. Jen to zkrátím. Vše popsané výše jsem již řešil,jen s tím,že jsem nekoupil nové celé topení a čekal zda se na trhu neobjeví opravná sada. Tak tato sada je již v prodeji a to za cenu asi 1800,-kč + samozřejmě cena za práci na demontáži přístrojové desky dle dohody. Ani nemusíte chodit do orig. servisu Peugeot,šikovný mechoš si s tím poradí... cena celkem v mém případě byla do 5000,-kč Přesně už nevím... Příčina v ulomení klapky je vysušené mazivo v jejím uložení. Motorek má takovou sílu,že to postupně ukroutí. Při nové montáži se tam dává nové kvalitní mazivo,aby vydrželo co nejdéle a odolávalo proudění teplého vzduchu. Takže když to shrnu: dá se ušetřit pouze na náhradním dílu. Starý díl -lepený a nebo celá opravná sada bez ůnavy materiálu. jenom vemte v potaz demontáž a montáž př. desky !!

Kdo má jiné zkušenosti sem s nimi,budu rád za Vaše názory.

Motorizmu zdar!!!

vitej!!!

po dlouhe dobe nekdo s luxusnim prvnim prispevkem :potlesk

• O 4 týdny později...
Odesláno

že to hlavně řešej HDi...to znamená,že jich je tu hodně a nebo,že to má nalítáno hafo km a tím spojeno to,že vlastně více opotřebováno....já se na to moc netěším až mě to potká,protože je to zbytečná závada, která se as projevuje jenom v 407...

Odesláno

mam poctivejch 192tkm, to neni zas tolik, ale spíš to bude věkem než km. Nejhorší je, že jezdim pořád s přítelkou a teď to neni zrovna ideální počasí na to jí netopit, ale zase se musí říct, že ta dvouzónová klima je dobře dělaná, já mam vedro a ona mrzne :)

ještě mě napadá, kde jste to nechali opravit a jaký je objednací číslo těch klapek?

[upravil dne 17/1/2012 08:06 od kveton]

Odesláno

pre Kveton,,,,,presne tak ako vravis,,ja som mal teplo a manzelka mrzla,,ja som to dal robit v origo service za 215 e aj z novou naplnou klimi,,musi ist dole cela palubovka a samotna opravna sada stoji cca 70 e,ostatne robota,,ak chces poslem ti foto co by ta cakalo ak by si to chcel robit sam

Odesláno

hlavně,že PSA pochopili,že je to ,,dobře,, udělané a vytvořili opravnou sadu,měnit celej komplet to by bylo asi jiné terno...

Kveton : pp205 ti to snad udělá, když to byl jeho mazlík...

Odesláno

asi jo, ještě jsem se neptal, zatím zjišťuju

ale nějak se mi to sešlo, o víkendu kamínek a následně pavouček na přednim okně a dnes ráno se to rozlezlo přes půl okna

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...