jodua Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Zdravi vsechny a prichazim z dotazem.Nastal cas sterkovani silnic a me se podarilo chytit kaminek od auta predemnou. Z prvu nebylo nic videt, tak jsem jel da. Rano jsem zjistil, ze rovnobezne se steraci v dolni poloze mam prasklinu cca 4-5cm dlouhou. V minulosti jsem videl sadu pro lepeni takovyto prasklin a der avsak nemuzu ji nikde nejit, ani nazev. Nemate s tim nekdo zkusenosti. Potreboval bych to zalepit aspon na zimu, pak vymena. Nevite nazev ty sady a nejaky postup??? Citovat
georgegg Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 nejlepší bude když si dojedeš do servisu kde dělaj výměnu skel, řeknou ti jestli to vůbec půjde a má to cenu, jinak ty soupravy stojí okolo 400kč a nemáš jistej výsledek já si to nechal zalepit za 500 a není to vůbec vidět a dva roky je klid tuk tuk Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Taky mám čelní sklo zalepené už dva roky a vše v cajku. Citovat
jodua Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 Takze radsi do servisu? Mam v planu, ze bych ho kdyztak vymenil na jare, ale ted pres zimu je to spatny, dostane se mi tam voda a mraz vse dodela. Nahodou nazev ty sady nevite? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Taky mám čelní sklo zalepené už dva roky a vše v cajku. Ahoj a nemáš náhodou foto jak to vypadá po opravě? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Taky zvažuji návštěvu servisu.Autoskla Svatoň&Vaverka [upravil dne 18/12/09 Gabriel 307] Citovat
dýzl Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Kdysi se mi to stalo na Ibize.V servisu Ti ktomu dají certifikát,teda pokud to je na lepení,protože je to vždy trochu vidět!!!Jinak doporučuji prasklinu přelepit izolepou-dp v servisu-vodu z praskliny dostanou,ale špínu prý ne.teda pokud s tím jezdíš Citovat
georgegg Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 no já to mam vidět akorát od spolujezdce a to se musíš nahnout k palubce jinak by si toho ani nikdo nevšim kdyby o tom nevěděl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.