Rick-MX Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 prosim o pomoc...prisli potize pri zimnich startech, rano kdyz prijdu k autu, tak v pohode rychle nazhavi a pak nechce chytnou...skousel sem treba i zhavit 4 krat za sebou a pak startovat ale nic...motor toci a nechce chytnout, z vyfuku se kouri jako kdyz palite pneumatiky...dneska matce chytla az na desaty pokus, pri proslapnuti plynu taky nijak nereaguje, pritom zhavi normalne ...minuly rok to zhavilo hrozne dlouho a chytat to nechtelo tak sem dal nove zhavice a chytala krasne a letos tohle...a dale jeste auto hrozne cuka pri prerazeni rychlosti (jako kdyby rychlost zustava vyset pri vyrazeni a pak pri zarazeni dalsiho stupne hrozne cuka nez jakoby ,,chytne dech,, a plynule jede... uz me to auto nebavi, asi je to jeden ze spatnejch kousku, jeste nikdy snad nejelo normalne :-( Citovat
Fr3sh Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 nemuze zamrzat nafta? nebo treba spatny palivak?...ja bych byl pro neco s palivem... Citovat
Rick-MX Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 prave, vcera sem dotankovaval novou naftu a palivak sem daval v lete novej....sou na nem najety jen tak 2000 km Citovat
Rick-MX Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 nevite prosim nekdo kde sehnat akceleracni silentblok kterej spojuje prevodovku a karoserii na 1.5 D 1998...nemuzu ho nikde najit Citovat
1bugsy1 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 mě to dělalo přesně to samý co říkáš a poté jsem přišel na to, že se mi to zavzdušňuje, a zavzdušňovalo se to přes ohřev nafty těsně na palivovým filtrem. Poznal jsem t protože odsud prolínala nafta. Citovat
Rick-MX Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 A jak si to prosimte opravil ?? Citovat
Marcel505 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Buď to vzduch nebo neseřízený vůle ventilů. Citovat
Lubko Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 A vieš určite, že keď žhaví, tak naosaj žhaví? Myslím tým, či sú v poriadku žhaviace sviečky. Ja by som ich pre istotu premeral. Citovat
marko306 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 ak by aj dlhšie točil motorom a žhaviče by mu nešli tak by mu to chytilo, keď aj na pár valcov, ale chytilo a na akceleráciu s prítomným vynechávaním žhaviče vpliv nemajú. Tiež sa prikláňam k názoru, že niekde chytá vzduch. Pozri poriadne prepadové hadičky a ostatné spoje a hadičky palivovej sústavy či ti niekde nepresakuje nafta. Ak máš balónik tak napumpuj pred štartom najskôr sústavu a uvidíš či ti skôr chytí. Citovat
1bugsy1 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 No nad filtrem zezadu z otvooru kouká taková plastová hvězdice. Tuto vytáhneš ven a je na ní gumový o kroužek. Já jsem ho měl roztržený, tak jsem ho vyměnil za nový a už zase i v těch mrazech chytám jak hodinky. Jinak mi říkal můj mehanik, že to jde napojit i na přímo, že ohřev nafty není potřeba, prý se dneska do novejch aut stejně dává chlazení. Ale toto bylo u mě co můžeš mít špatně ty nevím..... Citovat
1bugsy1 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Jinak to vytáhneš třeba sikovkama, chce to s tím jen trochu zakvedlat:bacha, jimak není v třebíči nějakej vrakáč peugeot, potřeboval bych táhlo na řazení [upravil dne 19.12.2009 1bugsy1] Citovat
Rick-MX Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 Tak problem vyresen...byla tam sterela hadicka a tudy si to zrejme prisavalo vzduch a jeste k tomu totalne odesli zhaviccky na 2. a 3. valci (ani se nerozsvitily)...takze uz zase chyta na ťuk...jinak díky za rady... To 1bugsy1 - v trebici je vrakac na francouzy, ale jeste sem tam nikdy nebyl... Citovat
Rick-MX Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 a jeste nevite odpravdu nekdo kde sehnat na tuhle 106 1.5 D akceleracni silentblok Citovat
1bugsy1 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Tady radím a sám jsem v neděli asi zamrzl a dojel domů na laně. :fnukJeště že alespoň ten partner je k něčemu:grr Citovat
m6564xp Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 mám stejný problém jako 1bugsy, palivový okruh se mi zavzdušňuje přes tu plastovou vrtulku, když pumpuji naftu balonkem tak tam nafta uniká ven, když motor vrčí tak tudy jde vzduch do okruhu ... jak jste to vyřešili? musí ven celý ten blok co je palivový filtr a termostat nebo se to dá udělat na autě? k čemu tam ta plastová vrtulka vlastně je? jakou má funkci? http://files.uloziste.com/fcb54ea3a08b9cb7/P2220045.JPG Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.