Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A tiez ma aj 4 zhaviace sviecky v tom vymenikovom okruhu. Aspon teda u mna. Ja nastartujem a pri -5 uz zacne fukat teply-nie horuci vzduch za necelu minutu. Ohromna to vec. Akurat mi chyba vyhrievanie sedaciek.

Odesláno

Ja aj viem ako poriesit ten ohrev skla okolo stieracov, ale este som sa nedostal k realizacii. matros uz mam. kupil som vo vypredaji 4 metre vyhrevneho odporoveho drotu na obojstrannej paske. Je to zaliate v takej epoxidovej srande. Nieco ako su zaliate LED. To prilepim na sklo pod stierace a zapinanie ohrevu pripojim na napatie na vyhrievanie zadneho skla a zrkadiel. Ked som pripojil napatie na to vyhrievanie tak teplota bola 43 stupnov. to myslim bohate staci aby vyhrialo sklo okolo stieracov.

Odesláno

kdyz nemrzne -neni snich tak jsou ty utopene sterace prijemne ,ale na zimu to neni jako kdyby se nepocitalo ze 607ma bude v zimne stat na mraze )) ,proste nahouno

alespon to trochu dohani to topeni ktere je u 2.2hdi super

Odesláno

jj, je to divné řešení na zimu. Dnes jsem jezdil s topením nasměrovaným na sklo a stejně mi ten spodek (skla) v těch -7 namrzal - a i to bylo při dosedání stěračů slyšet, že jedou po námraze. Ten tepelný pás je přesně to, co 607 chybí, ale přiznejme si: kolik % majitelů 607 jsou kutilové? :) Já určitě ne, takže jsem si dnes koupil odmrazovací spray za 49 Kč .. :)

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

jj, je to divné řešení na zimu. Dnes jsem jezdil s topením nasměrovaným na sklo a stejně mi ten spodek (skla) v těch -7 namrzal - a i to bylo při dosedání stěračů slyšet, že jedou po námraze. Ten tepelný pás je přesně to, co 607 chybí, ale přiznejme si: kolik % majitelů 607 jsou kutilové? :) Já určitě ne, takže jsem si dnes koupil odmrazovací spray za 49 Kč .. :)

Přesně tentýž problém jsem měl na Citroënu C4. Začal jsem s čistým autem, přes noc padala omrzlice, a i když jsem pouštěl teplo na sklo, tak jak jsi psal, dojetí stěračů bylo po zmrzlém sněhu (dolní pás, jinak v pohodě). Dost jsem se tomu divil a i nyní mám pocit, jako bych něco opomněl.

Odesláno

Este jedna rada. Ak vonku mrzne a zastavite autom tak pootvarajte vsetky dvere a vyluftujte. Garantujem vam ze rano len jemne odmetiete snech a bude po problemoch.

Odesláno

Ja tedy pokud musim parkovat nahodou venku. tak po zastaveni a vypnuti motoru zmacknu packu steracu dolu a oni zustanou v horni poloze, potom mi je krasne pri stani ofuk rozmrazi a mam klid.

• O 7 let později...
Odesláno

Zdravím, tento problém řeším co to auto mám..10let. Nejhorší je, že to je problém i za jízdy třeba když sněží, protože není pracovní poloha, ale stěrače nablble zalezou dolu a tam během pár chvil klidu namrznou.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...